Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαθετω 3 συνδρομες Disney + Μια Γερμανια που την ειχα καιρο πριν
Μια ελληνικη μολις ξεκινησε και την επομενη μερα αγορασα μια με το κολπακι απο τουρκια να την κανω δωρακι!

Η Γερμανικη και η Ελληνικη δουλευουν κανονικα

Αυτην απο Τουρκια σημερα μ εκλεισε το account μου εκανε refund και μου εδωσε την επιλογη να το αγορασω απο ελλαδα με την προσφπορα που τρεχει!
Το account ηταν με τουρκικο IP - Nord VPN (πληρωμένο) πληρωμη μεσω Google Pay
ειναι κανονικα σεταρισμενο με τουρκικο αριθμο και το Gmail.

Μαλλον ειμαι απο τους ατυχουν που εφαγε το ακυρο στο Τουρκικο Disney +

• Thanks 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτησω κατι, τα 71,5 προσφορα γνωριμιας υπαρχει τροπος να τα παρει καποιος ακομη η εχει ληξει και πλεον παμε αναγκαστικα στο 90αρι για την ετησια συνδρομη?

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Να ρωτησω κατι, τα 71,5 προσφορα γνωριμιας υπαρχει τροπος να τα παρει καποιος ακομη η εχει ληξει και πλεον παμε αναγκαστικα στο 90αρι για την ετησια συνδρομη?

26 του μήνα λήγει αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να έχεις από πριν βάλει το email σου για την προσφορά

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MrRush είπε

26 του μήνα λήγει αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να έχεις από πριν βάλει το email σου για την προσφορά

Το γνωρισω οτι ληγει στις 26 του μηνα αλλα αφορα αυτους που ειχαν δωσεις ηδη το mail τους, Η ερωτηση ειναι αν καποιος δεν ειχε δωσει τοτε το mail εαν μπορει τωρα να αγορασει με τα 71,5 η οχι

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Το γνωρισω οτι ληγει στις 26 του μηνα αλλα αφορα αυτους που ειχαν δωσεις ηδη το mail τους, Η ερωτηση ειναι αν καποιος δεν ειχε δωσει τοτε το mail εαν μπορει τωρα να αγορασει με τα 71,5 η οχι

Εγώ είχα βάλει το email στο Τουρκικό και πότε δεν ήρθε τίποτα σχετικά με την προσφορά. Και πολλοί άλλοι που έβαλαν το email στο Ελληνικό πάλι δεν τους ήρθε τίποτα και αναγκάστηκαν να πάρουν τηλέφωνο και τους εξυπηρέτησαν. Γιατί δεν το κάνεις και εσύ... Πάρε τηλέφωνο και πες ρε παιδιά είχα δηλώσει για την προσφορά και μέχρι τώρα τίποτα... Τι γίνεται; Νομίζω θα στην δώσουν... 

• Thanks 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, venuets είπε

Διαθετω 3 συνδρομες Disney + Μια Γερμανια που την ειχα καιρο πριν
Μια ελληνικη μολις ξεκινησε και την επομενη μερα αγορασα μια με το κολπακι απο τουρκια να την κανω δωρακι!

Η Γερμανικη και η Ελληνικη δουλευουν κανονικα

Αυτην απο Τουρκια σημερα μ εκλεισε το account μου εκανε refund και μου εδωσε την επιλογη να το αγορασω απο ελλαδα με την προσφπορα που τρεχει!
Το account ηταν με τουρκικο IP - Nord VPN (πληρωμένο) πληρωμη μεσω Google Pay
ειναι κανονικα σεταρισμενο με τουρκικο αριθμο και το Gmail.

Μαλλον ειμαι απο τους ατυχουν που εφαγε το ακυρο στο Τουρκικο Disney +

Δεν εισαι ατυχος. Ολους θα μας παρει η μπαλα. Ειναι πολυ ευκολο να το πατσαρουν.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, akisgd είπε

Εγώ είχα βάλει το email στο Τουρκικό και πότε δεν ήρθε τίποτα σχετικά με την προσφορά. Και πολλοί άλλοι που έβαλαν το email στο Ελληνικό πάλι δεν τους ήρθε τίποτα και αναγκάστηκαν να πάρουν τηλέφωνο και τους εξυπηρέτησαν. Γιατί δεν το κάνεις και εσύ... Πάρε τηλέφωνο και πες ρε παιδιά είχα δηλώσει για την προσφορά και μέχρι τώρα τίποτα... Τι γίνεται; Νομίζω θα στην δώσουν... 

Να το παιξω δηλαδη τρελα οτι και καλα ειχα στειλει mail τοτε και ειχα εκδηλωσει ενδιαφερον για την προσφορα μπας και μου την δωσουν?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα . Μπηκα απο κινητο στο disneyplus.com/begin για να το βαλω στην τηλεοραση Αλλα τζίφος. Τελικα ανοιξα browser στο pc με το vpn ανοιχτο στην τουρκια και μπηκα στο begin εκει εβαλα τον κωδικο της τηλεόρασης και παιζει κανονικα στην tv. Τωρα αυτο που θελω να μαθω ειναι πως θα παιξει στο iphone Γιατι μια προσπαθεια που εκανα μου λεει για subscription κανονικα ελληνική Ενω μπηκα με τα τουρκικά στοιχεια.. any thoughts?

Επεξ/σία από Stelaras1993
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε

Καλησπέρα . Μπηκα απο κινητο στο disneyplus.com/begin για να το βαλω στην τηλεοραση Αλλα τζίφος. Τελικα ανοιξα browser στο pc με το vpn ανοιχτο στην τουρκια και μπηκα στο begin εκει εβαλα τον κωδικο της τηλεόρασης και παιζει κανονικα στην tv. Τωρα αυτο που θελω να μαθω ειναι πως θα παιξει στο iphone Γιατι μια προσπαθεια που εκανα μου λεει για subscription κανονικα ελληνική Ενω μπηκα με τα τουρκικά στοιχεια.. any thoughts?

αν έχεις κάνει το subscription μετά δεν θες vpn για τίποτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, MrRush είπε

αν έχεις κάνει το subscription μετά δεν θες vpn για τίποτα

Με την tv απο οσο καταλαβα υπαρχει ενα θεματάκι. Τωρα το εβαλα και στο κινητο διεγραψα εφαρμογη και ξανακατεβασα και δουλευει… ισως παιζει ρολο που εκανα verify το account.  

58880878-FA06-4D78-8BEB-11E399695595.jpeg

1DAFFB5B-3AFD-4E5B-8736-CABE792F27E1.jpeg

πως το εκανα σημερα και δουλεψε; Σημερα 22/6 μεσα σε 10 λεπτα .  Εκανα μια νεα Virtual Revolut . Κατέβασα αγορασμένο Nordvpn το ενεργοποίησα μπηκα μεσω τουρκιας μετα κατέβασα bluestacks και εκανα οτι λεει το παιδι στην φωτο που ανεβασα . Απλα το Google account το εφτιαξα μεσα στο bluestacks μεσω του play store . Επισης για emai στο disneyplus εβαλα το τουρκικό το καινουριο. Αυτα.

F1A4945C-AD64-4CE9-A908-6BCB26404600.png

Επεξ/σία από Stelaras1993
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Stelaras1993 είπε

Με την tv απο οσο καταλαβα υπαρχει ενα θεματάκι. Τωρα το εβαλα και στο κινητο διεγραψα εφαρμογη και ξανακατεβασα και δουλευει… ισως παιζει ρολο που εκανα verify το account.  

58880878-FA06-4D78-8BEB-11E399695595.jpeg

1DAFFB5B-3AFD-4E5B-8736-CABE792F27E1.jpeg

πως το εκανα σημερα και δουλεψε; Σημερα 22/6 μεσα σε 10 λεπτα .  Εκανα μια νεα Virtual Revolut . Κατέβασα αγορασμένο Nordvpn το ενεργοποίησα μπηκα μεσω τουρκιας μετα κατέβασα bluestacks και εκανα οτι λεει το παιδι στην φωτο που ανεβασα . Απλα το Google account το εφτιαξα μεσα στο bluestacks μεσω του play store . Επισης για emai στο disneyplus εβαλα το τουρκικό το καινουριο. Αυτα.

F1A4945C-AD64-4CE9-A908-6BCB26404600.png

Γινετε  να ξανά  αλλάξω  την χώρα στο play store  η πρπει  να περιμένω  ένα χρόνο? Δουλεξε κανονικά  αλλά το εκανα  με το κανονικό μ email  και τωρα δεν με αφηνει  να αλλαξω  πάλι χώρα από Τουρκία 

Επεξ/σία από katsapoli
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, katsapoli είπε

Γινετε  να ξανά  αλλάξω  την χώρα στο play store  η πρπει  να περιμένω  ένα χρόνο?

Πρέπει να περιμένεις 1 χρόνο. Το λέει κιόλας. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, katsapoli είπε

Γινετε  να ξανά  αλλάξω  την χώρα στο play store  η πρπει  να περιμένω  ένα χρόνο?

Απλά κάνε άλλο account, μην ρισκάρεις ban στο primary google acc σου 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...