CarbonFibre Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Thresh είπε To ίδιο ισχύει και με το The Batman, το .mkv από το HBOMax έχει ήδη επίσημους ελληνικούς υπότιτλους. Αρα κοντεύουμε και για HBO Max; Αντε με το καλό! Επεξ/σία 4 Μαΐου 2022 από CarbonFibre Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 2 minutes ago, CarbonFibre said: Αρα κοντεύουμε και για HBO Max; Αντε με το καλό! Ναι λογικά μέσα στο καλοκαίρι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Everest Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 17 ώρες πριν, g_mateo είπε Αρχίσαμε παράπονα για την τιμή στην Τουρκία... Έχουμε αλλάξει επίπεδο... Δεν είναι παράπονο, είναι απορία, καθώς οι τιμές είχαν διαρρεύσει. Από την άλλη προφανώς και έχουμε αλλάξει επίπεδο εδώ και χρόνια, ψάχνοντας την καλύτερη τιμή στα πάντα. Δεν είμαι άπλας, οπότε αν δεν βρω φτηνά, δεν βάζω. Αξιολογώ υποκειμενικά πόσο vfm είναι κάθε ευρώ που δίνω, ειδικά όταν οι τιμές που αντιστοιχούν σε παρόμοιες πλατφόρμες στην Ελλάδα είναι αναντίστοιχες με τα οικονομικά μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos99 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 E τιμή στο 25% της εδω τιμής δεν κάνει δηλαδή? Πρέπει να είναι 1 ευρώ το χρόνο για να ειναι καλή? 20 ευρω το χρόνο είναι αξιοπρεπέστατη τιμή συγκρητικά με τα 70+ εδώ. Αρκεί να μας επιτρέψει να το κανουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Everest Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 17 λεπτά πριν, agnostos99 είπε E τιμή στο 25% της εδω τιμής δεν κάνει δηλαδή? Πρέπει να είναι 1 ευρώ το χρόνο για να ειναι καλή? 20 ευρω το χρόνο είναι αξιοπρεπέστατη τιμή συγκρητικά με τα 70+ εδώ. Αρκεί να μας επιτρέψει να το κανουμε... προφανώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_mateo Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 19 ώρες πριν, Thresh είπε To ίδιο ισχύει και με το The Batman, το .mkv από το HBOMax έχει ήδη επίσημους ελληνικούς υπότιτλους. Κατέβασα δοκιμαστικά batman και ένα επισόδειο από moon knight .mkv από HBOMax αλλά ενώ είχαν καμιά 20αριά υπότιτλους, ελληνικά δεν είδα.. Έκανα ή κατάλαβα κάτι λάθος; 13 ώρες πριν, Everest είπε Δεν είναι παράπονο, είναι απορία, καθώς οι τιμές είχαν διαρρεύσει. Από την άλλη προφανώς και έχουμε αλλάξει επίπεδο εδώ και χρόνια, ψάχνοντας την καλύτερη τιμή στα πάντα. Δεν είμαι άπλας, οπότε αν δεν βρω φτηνά, δεν βάζω. Αξιολογώ υποκειμενικά πόσο vfm είναι κάθε ευρώ που δίνω, ειδικά όταν οι τιμές που αντιστοιχούν σε παρόμοιες πλατφόρμες στην Ελλάδα είναι αναντίστοιχες με τα οικονομικά μας. Αστειεύτηκα, περισσότερο, με τα σημεία των καιρών φίλε... Νο όφενς... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lampisd Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Ρε παιδιά αν κάνω για δοκιμή ένα μην από Σουηδία Ελλάδα συνδέομαι κανονικά η θέλει vpn? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shyn Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, Thresh είπε To ίδιο ισχύει και με το The Batman, το .mkv από το HBOMax έχει ήδη επίσημους ελληνικούς υπότιτλους. Δεν ξέρω εάν "ξεκλειδώνουν" κάπως οι ελληνικοί υπότιτλοι άλλα εγώ που έχω Ολλανδικό HBO Max, μόνο ολλανδικούς και αγγλικούς υποτίτλους έχω. Όταν μάλιστα χρησιμοποιήσω κάποιο VPN εμφανίζει μόνο τους αγγλικούς. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2022 από Shyn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosR92 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 9 λεπτά πριν, Shyn είπε Δεν ξέρω εάν "ξεκλειδώνουν" κάπως οι ελληνικοί υπότιτλοι άλλα εγώ που έχω Ολλανδικό HBO Max, μόνο ολλανδικούς και αγγλικούς υποτίτλους έχω. Όταν μάλιστα χρησιμοποιήσω κάποιο VPN εμφανίζει μόνο τους αγγλικούς. Στο HBO ακόμα ΔΕΝ υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι ούτε κλειδωμένοι. Το BATMAN είχε ελληνικούς όχι γιατί ήταν του HBO. Αλλά από άλλη πλατφόρμα. 🙂 2 ώρες πριν, g_mateo είπε Κατέβασα δοκιμαστικά batman και ένα επισόδειο από moon knight .mkv από HBOMax αλλά ενώ είχαν καμιά 20αριά υπότιτλους, ελληνικά δεν είδα.. Έκανα ή κατάλαβα κάτι λάθος; Αστειεύτηκα, περισσότερο, με τα σημεία των καιρών φίλε... Νο όφενς... Σίγουρα κανείς κάτι λάθος. Το Moon Knight ειδικα, εχει full subs μέσα. To Moon Knight ειναι απο Disney και όχι από HBO. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 2 hours ago, g_mateo said: Κατέβασα δοκιμαστικά batman και ένα επισόδειο από moon knight .mkv από HBOMax αλλά ενώ είχαν καμιά 20αριά υπότιτλους, ελληνικά δεν είδα.. Έκανα ή κατάλαβα κάτι λάθος; Batman 4K HDR 10Bit Dolby Atmos των 32GB έκδοση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shyn Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Στο HBO ακόμα ΔΕΝ υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι ούτε κλειδωμένοι. Το γνωρίζω. Αλλά δοκίμασα με VPN σε χώρες που πωλείται κανονικά το HBO Max και εμφανίζει μόνο αγγλικούς υποτίτλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Το hbo max αργεί γιατί τα δικαιώματα στην Ελλάδα τα έχει το Vodafone TV, πρέπει να λήξουν πρώτα για να έρθει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dakangr Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 To mail για την προσφορα ηρθε σε ολους σας; Εμενα πεντε μερες τωρα δεν εχει ερθει τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
netgeo Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 14 Ιουνίου θα το λάβουμε, το λέει στο βήμα 2. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grpanagiotis Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Ναι μια ημέρα πριν την έναρξη νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις