June Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 6 ώρες πριν, sphinxgr είπε Iron man 1 και 2. Δεν με πείθει για τον 5καναλο του. Στο 99% μόνο το μεσαίο ηχείο δουλεύει παρότι αναγνωρίζει Dolby atmos κωδικοποίηση. Δεν νομίζω να βγήκε έτσι η ταινία στα σινεμά. Σε εμένα δίνει Dolby Digital σ αυτές τις ταινίες. (Δεν έχει Dolby Atmos ο αποκωδικοποιητής μου βέβαια, αλλά DTS έχω)
basilis_k6 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 6 ώρες πριν, sphinxgr είπε Iron man 1 και 2. Δεν με πείθει για τον 5καναλο του. Στο 99% μόνο το μεσαίο ηχείο δουλεύει παρότι αναγνωρίζει Dolby atmos κωδικοποίηση. Δεν νομίζω να βγήκε έτσι η ταινία στα σινεμά. ειμαι σχεδον βεβαιος οτι δεν ηταν ατμος τα IM 1-2
user2163 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Σε φίλο που του έκανα συνδρομή μέσω Τουρκίας μόλις με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι του την ακύρωσαν και του έκαναν refund στη revo, έχει γίνει σε άλλο αυτό; edit: Το e-mail ήρθε από το Google Play Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2022 από user2163
SabotazNic Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 29 λεπτά πριν, user2163 είπε Σε φίλο που του έκανα συνδρομή μέσω Τουρκίας μόλις με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι του την ακύρωσαν και του έκαναν refund στη revo, έχει γίνει σε άλλο αυτό; edit: Το e-mail ήρθε από το Google Play Ναι, σε άλλον 1. Εγω ακόμα οκ με curve, 7η μέρα
user2163 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Ξέρουμε τίποτα για αυτό; Βλέπουν δηλαδή ip από vpn και μετα μόνο Ελληνικές ή κάτι τέτοιο ή είναι από τη Google και όχι από τη Disney οι ακυρώσεις;
sndev Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 45 λεπτά πριν, user2163 είπε Σε φίλο που του έκανα συνδρομή μέσω Τουρκίας μόλις με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι του την ακύρωσαν και του έκαναν refund στη revo, έχει γίνει σε άλλο αυτό; edit: Το e-mail ήρθε από το Google Play ποτε του εκανες ακαουντ ? την ιδια καρτα την ειχες χρησιμοποιήσει σε άλλο play store?
user2163 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, sndev είπε ποτε του εκανες ακαουντ ? την ιδια καρτα την ειχες χρησιμοποιήσει σε άλλο play store? 15/6 και όχι έκανα μία virtual και έκανα το account.
sndev Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, user2163 είπε 15/6 και όχι έκανα μία virtual και έκανα το account. 15/06 με virtual το χω κ εγώ κ κανένα θέμα, ακόμα. Το Μάιλ της ακύρωσης για το refund μπορείς να μας το κάνεις ένα print screen τι λέει; Είναι από τη google η την Disney;
petroschelsea Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Είχα κάνει με τουρκικό Gmail το μηνιαίο. Τώρα που προσπαθώ να πληρώσω το ετήσιο μου βγάζει κωδικός σφάλματος 4. Δοκίμασα με την N26 που είχα πληρώσει ενώ μου ήρθε ειδοποίηση για μηδενική πληρωμή δηλαδή επιβεβαίωση. Δοκίμασα να προσθέσω μια εικονική revolut ήρθε πάλι ειδοποίηση για μηδενική χρέωση και πάλι το ίδιο μήνυμα. Πρόσθεσα άλλες δύο εικονικές revolut και τώρα από την αρχή μου εμφάνισε το σφάλμα 4.
user2163 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 29 λεπτά πριν, sndev είπε 15/06 με virtual το χω κ εγώ κ κανένα θέμα, ακόμα. Το Μάιλ της ακύρωσης για το refund μπορείς να μας το κάνεις ένα print screen τι λέει; Είναι από τη google η την Disney; Δεν γράφει κάτι άλλο, e-mail από τη disney δεν έχει έρθει.
June Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Στις 15/6/2022 στις 10:19 ΜΜ, Perfect είπε Λοιπόν για IOS, θέλουμε όμως Windows PC για ένα βήμα 1- Δημιουργούμε Apple ID τούρκικη (νεο email) ως μέθοδο πληρωμής επιλέγουμε none, αυτό το βήμα πρέπει να γίνει από windows PC και iTunes. Διαφορετικά θα ζητήσει τηλεφωνική επιβεβαιωση. Από iTunes θα γίνει απλή Apple ID χωρίς τηλέφωνο, στοιχεία βάζουμε ότι να ναι (email σωστό προφανώς) 2- Κατεβάζουμε και ενεργοποιούμε 7 days trial το WeVPN (μην ξεχάσετε να το ακυρώσετε όταν τελειώσετε) 3- Αγοράζουμε 350 λίρες τουρκιάς(για ετήσια συνδρομή) Itunes gift cards από το eneba η οπου αλλού (κόστος ~ 20-21 ευρώ) (Προσοχή να είναι legit ο πωλητής) 4- Από το Mac - App Store κανουμε redeem τις gift cards 5- Κατεβάζουμε την εφαρμογή disney και δεν την ανοιγουμε 6- Συνδεόμαστε στο Wevpn τουρκία 7- Ανοιγουμε την εφαρμογή και δημιουργούμε λογαριασμό και πληρώνουμε με το Apple ID 8- Αποσύνδεση από το VPN, επανεκκίνηση της εφαρμογής και καλές θεάσεις (δουλευει 100%) Έπαιξε 100% σε iOS με τις οδηγίες σου. Ευχαριστούμε! Ενημερώνω πως επειδή έχουν τελειώσει οι iTunes κάρτες στο Eneba, στο turgame έχει διαθέσιμες 50άρες για αγορά και λίγο φθηνότερα. (Παρέλαβα τον κωδικό σε 15 λεπτά). 1 1
athan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 20/6/2022 στις 8:33 ΜΜ, June είπε Έπαιξε 100% σε iOS με τις οδηγίες σου. Ευχαριστούμε! Ενημερώνω πως επειδή έχουν τελειώσει οι iTunes κάρτες στο Eneba, στο turgame έχει διαθέσιμες 50άρες για αγορά και λίγο φθηνότερα. (Παρέλαβα τον κωδικό σε 15 λεπτά). 4- Από το Mac - App Store κανουμε redeem τις gift cards για το βήμα αυτό κάνουμε λογικά κάνουμε logout απτό κανονικό μας account και κανουμε redeem στο τούρκικο.? Έλα που δε μπορώ να κάνω login σε αυτό. Και στο κινητό πως θα βάλουμε το τούρκικο Apple ID ? 🤔 Thanks. Edit: έπαιξε τελικά το redeem στο τουρκικο email. Ευχαριστώ Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2022 από athan
TheoV Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 41 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Εύχομαι γρήγορα να ακυρωθούν όλα τα τουρκικά account!!! Γιατί έχει παραγίνει αυτή η ιστορία !!!! Όσοι θέλουν πληρώνουν !!! Γκρινιάζουμε που δεν μας υπολογίζουν σαν χώρα δεν προσφέρουν πολλά προϊόντα και Υπηρεσίες στην ελληνική γλώσσα και Όταν το κάνουν εμείς κοιτάμε να κλέψουνε να κοροϊδέψουμε . Καλά άμα κάνουν τέτοια αξίζουμε . 4
dskoul Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, sphinxgr είπε Πάντως απορώ που κάποιοι τρώτε ώρες να βάλετε τούρκικη αν δεν δουλέψει με την πρώτη. Βρείτε λίγους φίλους σας και μοιραστείτε την. Με 4 άτομα βγαίνει 22,5€ Η ιστορια με την τουρκικη παντως εχει κατα κυριο λογο αλλα αιτια ! δεν μπορει η ελλαδα με τα 15 χρονια κριση και κατωτατο μισθο 700 ευρω να πρεπει να πληρωσει τα ιδια με τον γερμανο που εχει κατωτατο 1800 ευρω ... ειναι ολο λαθος ! Εγω ουτε τα 2€ δεν καταδεχομαι να δωσω .... οσο μπορω θα χρησιμοποιω τον "θειο" 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις