chrismilo91 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, SKRUTZ είπε αγορασμένο είναι και συνέεται bursa ή galata και με το what is my ip διπλα για να ξέρω τι γίνεται σκέψου τώρα το κάνω από bluestasks και αλλαγή location στην Τουρκια και δεν βγάζει λίρες ούτε έτσι Πολύ απλά πάνε στο playstore και δες σε τι νόμισμα σου βγάζει όταν πας να αγοράσεις κάτι αν σου έχει ευρώ το θέμα είναι με το email όταν το έφτιαξες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Αυτό που είπε ο φίλος από πάνω , είσαι όντως σε τουρκικό play store; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 20 ώρες πριν, Αντώνης Τ. είπε Σκέφτομαι να κάνω την συνδρομή για το παιδί. Οι κλασικές ταινίες της Disney είναι μεταγλωττισμένες στην Ελληνική? Η αγορά θα γίνει δε λίγκαλ γουέι από Ελλάδα. Δεν ξέρω αν σου έχει απαντήσει άλλος πριν γιατί το post μεγαλώνει με γρήγορους ρυθμούς. Γενικά έχει μεταγλωττισμένο περιεχόμενο, κάποιες κλασσικές ταινίες, κινούμενα σχέδια με super ήρωες κλπ. Απλά σε σχέση με Netflix το περιεχόμενο είναι ελάχιστο και υπάρχουν και πολλά σκουπίδια. Εγώ βρήκα πάντως 20-30 μεταγλωττισμένα που θα ήθελα να δει ο μικρός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKRUTZ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 28 λεπτά πριν, chrismilo91 είπε Πολύ απλά πάνε στο playstore και δες σε τι νόμισμα σου βγάζει όταν πας να αγοράσεις κάτι αν σου έχει ευρώ το θέμα είναι με το email όταν το έφτιαξες Σε λίρες τα βγάζει. τώρα και μέσα στο disney+ βγάζει λίρες. και μόλις πατάω αγορά..... και βγάζει σφάλμα χρησιμοποιήστε διαφορετικό μέσο πληρωμής. Έχω βάλει την revolut εν τω μεταξυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Κουβέντα να γίνεται. Έχει κανείς home cinema με dts κλπ? Είναι η ιδέα μου ή δεν δουλεύει και τόσο καλά το dts στο disney +? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 13 λεπτά πριν, SKRUTZ είπε Σε λίρες τα βγάζει. τώρα και μέσα στο disney+ βγάζει λίρες. και μόλις πατάω αγορά..... και βγάζει σφάλμα χρησιμοποιήστε διαφορετικό μέσο πληρωμής. Έχω βάλει την revolut εν τω μεταξυ. Ωραία τώρα φτιάξε μια εικονικη ρεβολουντ να πάρει άλλον αριθμό κ ξαναδοκιμάσε. Παίζει πρόσφατες χρησιμοποιημένες κάρτες να μη τις δέχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKRUTZ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Μόνο μία? 2 εικονικές revolut και κάνει το ίδιο. έκανε σκέψου και verify και τράβηξε 0,12 από την κάθε μια. αλλά τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 20 λεπτά πριν, SKRUTZ είπε Μόνο μία? 2 εικονικές revolut και κάνει το ίδιο. έκανε σκέψου και verify και τράβηξε 0,12 από την κάθε μια. αλλά τίποτα. να δοκιμασω να δω αν μπορω να σου φτιαξω να τελειωνουμε κ αν γινει μου στελνεις τα 20 ε με ρεβολουντ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αντώνης Τ. Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, elpenor είπε Δεν ξέρω αν σου έχει απαντήσει άλλος πριν γιατί το post μεγαλώνει με γρήγορους ρυθμούς. Γενικά έχει μεταγλωττισμένο περιεχόμενο, κάποιες κλασσικές ταινίες, κινούμενα σχέδια με super ήρωες κλπ. Απλά σε σχέση με Netflix το περιεχόμενο είναι ελάχιστο και υπάρχουν και πολλά σκουπίδια. Εγώ βρήκα πάντως 20-30 μεταγλωττισμένα που θα ήθελα να δει ο μικρός. Μπα ο πρώτος είσαι και σε ευχαριστώ. Δεν έχω νέτφλιξ αλλά κανά 2 φορές που το έψαξα λίγο σε συγγενικό σπίτι, 5-10 κορυφαίες ταινίες που έψαξα ήταν όλες επί πληρωμή. Για σειρές δεν έχω χρόνο οπότε το περιεχόμενο εν συνόλω δε με απασχολεί ιδιαίτερα. Τα Αλλαντίν, χιονάτες κλπ κινούμενα σχέδια με ενδιαφέρουν και αν μου λες καμια 30ριά ταινίες ε βάλε 6-7 φορές επαναληψη την καθεμιά γιατί παιδιά είναι έχουμε έναν χρόνο σχεδόν γεμάτο, δεν τη βάζω και κάθε μέρα. Θα κάνω μια περισσότερο εμπεριστατωμένη αναζήτηση τώρα που μου παρείχες τη μαγιά. Να' σαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
June Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, sphinxgr είπε Κουβέντα να γίνεται. Έχει κανείς home cinema με dts κλπ? Είναι η ιδέα μου ή δεν δουλεύει και τόσο καλά το dts στο disney +? Σε ποια ταινία δίνει DTS ήχο; Σε όσες δοκίμασα, μόνο Dolby Digital μου έβγαλε προσωπικά. Επιλογές για να αλλάξεις ήχο, δεν βρήκα κάπου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkarako Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 15/6/2022 στις 4:27 ΠΜ, ApoGal είπε Λοιπόν για να μην ταλαιπωρείστε άδικα σας γράφω τα βήματα που ακολούθησα απο το κινητό μου χωρίς προβλήματα. 1) Αρχικά μέσω της εφαρμογής της revolut δημιούργησα μια καινούργια ψηφιακή καρτα 2) Μετά από το ήδη συνδεμένο google play κατεβασα και εγκατέστησα το Panta vpn lite. 3) Eνεργοποιησα το VPN και συνδέθηκα στο δεύτερο τούρκικο server και απο νεα σελιδα ανώνυμης περιήγησης στον chrome έφτιαξα νέο gmail από Τουρκία. 4) Δημιούργησα στο τηλέφωνο μου δευτερεύοντα χώρο για να μην χρειαστεί να βγάλω ή να πειράξω το κανονικό μου account και συνδεσα το gmail το τουρκικό 5) Ξανά κατεβασα και ενεργοποίησα το VPN 6) Έπειτα μεσα στο Google Play πάμε Ρυθμισεις- Γενικα-Προτιμησεις Λογαριασμού και συσκευής και κοιτάμε να λέει Εναλλαγή σε Τουρκία και προσθέσουμε μια εικονική κάρτα Revolut με ταχυδρομικό κώδικα Τουρκίας 34367. 7) Αφού κάνει επανεκκίνηση το google play και χωρίς να κλείσουμε το vpn, κατεβάζουμε το Disney + και κάνουμε εγκατάσταση. 😎 Τέλος κλείνουμε το VPN και αν τα κάναμε όλα σωστά μας δείχνει τις τιμές σε τούρκικες λίρες και προχωράμε κανονικα την εγγραφή και πληρωμή Δοκιμάστε τον παραπάνω τρόπο και θα με θυμηθείτε. Ελπίζω να έβαλα ενα μικρό λιθαράκι βοήθειας. Αυτό να κάνετε, δούλεψε με την μία σε εμένα και σε ένα φίλο. Και στις δύο περιπτώσεις χρησιμοποιήσαμε ελληνικές κάρτες, Πειραιώς και eurobank. Για τον λογαριασμό στο Disney+ βαλαμε και οι δύο τα βασικά μας mail και όχι το τουρκικό. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2022 από gkarako 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 11 ώρες πριν, June είπε Σε ποια ταινία δίνει DTS ήχο; Σε όσες δοκίμασα, μόνο Dolby Digital μου έβγαλε προσωπικά. Επιλογές για να αλλάξεις ήχο, δεν βρήκα κάπου! Iron man 1 και 2. Δεν με πείθει για τον 5καναλο του. Στο 99% μόνο το μεσαίο ηχείο δουλεύει παρότι αναγνωρίζει Dolby atmos κωδικοποίηση. Δεν νομίζω να βγήκε έτσι η ταινία στα σινεμά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsk Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Έχω φτιάξει δύο αρχεία pdf με όλο το περιεχόμενο του disney+ αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα (ταινίες+σειρές). Επειδή τα αρχεία έχουν μεγάλο μέγεθος λόγω του ότι περιέχουν εικόνες, τα έχω ανεβάσει στο google drive για όποιον/όποια ενδιαφέρεται: Ταινίες (21 MB): https://drive.google.com/file/d/1S0_ljacC7_83cV5ZZagMZ9bhTxq5HIMg/view?usp=sharing Σειρές και τηλεοπτικές εκπομπές (14 MB): https://drive.google.com/file/d/1SA7r5HeZ-q1cWW4a-3Pe2mQJvYMlWPwH/view?usp=sharing 17 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Υπάρχει κανας τρόπος να φιλτράρουμε και να μας εμφανίζει πχ μόνο όσα έχουν ελληνική γλώσσα?! Είναι δυσχρηστο το να πρέπει να ξεκινήσω την ταινία για να καταλάβω αν είναι στα Ελληνικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis269 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 17 ώρες πριν, SKRUTZ είπε εννοείτε ότι το πρώτο που δοκίμασα ήταν του Σώτου. αλλά τζίφος. κάνω άλλη μια τώρα με bluestasks και τα παρατάω. Ούτως ή άλλως θα την κάνουμε την δουλειά όπως και το netflix. 90 ευρώ δια 4 με φίλους και θα μαστε πάλι στο 20άρικο. Εφόσον το gmail είναι τουρκικό , Άνοιξε χωρίς vpn το play store , Βάλε την επιλογή δεξιά του τουρκικού λογαριασμού, Και άνοιξε μέσα από το play store το disney + Αν όλα πάνε καλά θα είσαι με λίρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις