Προς το περιεχόμενο

Προσφορα γνωριμιας Disney+ 12 μήνες στην τιμή των 8 μηνων - 71,50 € [TEΛΟΣ]

venuets

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, Baldiar είπε

Χωρίς να έχω εμπειρία σχετικά με την ελληνική prepaid ( εγώ συνέδεσα το τούρκικο gmail-google pay με revolut και τυχαία Τουρκική διεύθυνση) νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να έχεις θέμα χωρίς να είμαι σίγουρος ξανά λέω.

Εδω μεσα εχει προχωρησει κανεις σε πληρωμη με ελληνικη καρτα? Εαν ειναι να φαω πορτα να στο τελευταιο βημα που ειναι η πληρωμη να ξερω να μην το προχωρησω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

43 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Εδω μεσα εχει προχωρησει κανεις σε πληρωμη με ελληνικη καρτα? Εαν ειναι να φαω πορτα να στο τελευταιο βημα που ειναι η πληρωμη να ξερω να μην το προχωρησω

Και εγώ με eurobank.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, smpt είπε

Εθνική mastercard και alpha visa, χρεωστικές και οι δυο δεν περασαν σε μενα.

Περασε η πιστωτική εθνικης visa.

Oποτε απλα κορωνα γραμματα μου φαινεται ειναι

13 λεπτά πριν, gkarako είπε

Και εγώ με eurobank.

Εσενα περασε η οχι η πληρωμη?

9 λεπτά πριν, sndev είπε

Κ εγώ με άλφα Άλλα να ξέρεις δε σημαίνει ότι θα σου περάσει παίζουν αρκετοί παράμετροι

Τι παραμετροι ακριβως εννοεις? Θα δοκιμασω με  μια prapaid της πειραιως που εχω και αν περασει περασε, φανταζομαι το χειροτερο που μπορει να συμβει ειναι απλα να μην προχωρησει η πληρωμη και να μην αποκτησω την φθνηη τουρκικη συνδρομη σωστα?

Επεξ/σία από Pwpwpw

59 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Βασικά να στο θέσω αλλιώς. Η άλφα που πέρασε σε εμενα δεν ξαναπεράσε σε άλλο ακουντ φίλου. Που αυτούνου πέρασε και άλφα κ ευρομπανκ αλλά είχε φάει σκάλωμα κ η εφαρμογή. όταν λογκαρες έλεγε ότι πρέπει να πληρώσεις. Πήρε τηλ κ του ακυρωσανε τις συναλλαγές. 

Σε εκείνο το ακουντ έβαλα ρεβολουντ εικονική κάρτα κ πάλι πέρασε ενώ η κανονική κάρτα της ρεβολουντ δε περνούσε , άντε βγάλε άκρη. 

Στη χειρότερη να σου πάρει 20 ε κ να μην παίζει αλλά θα στα επιστρέψουν 

Έλα βαρέθηκα πια. 3 μέρες έχω κάνει 15 τούρκικα gmail, έχω προσπαθήσει με όλους τους τρόπους που αναφέρονται και με αυτούς που δεν αναφέρονται. Μία γαμ... φορά κατάφερα να μου βγάλει τουρκικες λίρες και μόλις πήγα να πληρώσω το γύρισε σε 90€....... και να πω πως είμαι κανένας άσχετος να πω οκ δεν το χω. Τόσα χρόνια βάζουμε στο xbox παιχνίδια και καρτες από Αργεντινή και Βραζιλία και Τουρκία και τόσο ζόρι δεν έφαγα ποτέ. 

• Like 1

8 λεπτά πριν, SKRUTZ είπε

Έλα βαρέθηκα πια. 3 μέρες έχω κάνει 15 τούρκικα gmail, έχω προσπαθήσει με όλους τους τρόπους που αναφέρονται και με αυτούς που δεν αναφέρονται. Μία γαμ... φορά κατάφερα να μου βγάλει τουρκικες λίρες και μόλις πήγα να πληρώσω το γύρισε σε 90€....... και να πω πως είμαι κανένας άσχετος να πω οκ δεν το χω. Τόσα χρόνια βάζουμε στο xbox παιχνίδια και καρτες από Αργεντινή και Βραζιλία και Τουρκία και τόσο ζόρι δεν έφαγα ποτέ. 

Όπως είπε και ένας φίλος παραπισω:φίλε στο τέλος θα πάρεις και υπηκοότητα!

Γιατί δεν ακολουθείς τα βήματα του Σωτήρη,αφού έχει βίντεο.Και με κάρτα prepaid πέρασα και alpha και Eurobank.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, SKRUTZ είπε

Το ιδιο επαθα και εγω πριν λιγο. Ακουλουθησα την διαδικασια συμφωνα με τις οδηγιες, εφτασα επθτυχως μεχρι στο σημειο που επιλεγεις μηνιαια η ετησια συνδρμημη με 29,99 η 349,90 τουρκικες λιρες αντιστοιχα, ανοιγω vpn να ολοκληρωση την πληρωμη και με του που παταω να επιλεξω την ετησια συνδρομη με τις 350 λιρες ξαφνικα μου το γυρναει στα 90 ευρω

5 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Γιατί δεν ακολουθείς τα βήματα του Σωτήρη,αφού έχει βίντεο.Και με κάρτα prepaid πέρασα και alpha και Eurobank.

Αυτα τα βηματα ακολουθησα εγω κατα γραμμα και στο τελευταιο βημα ενω πατησα να πληρωσω τις 350 λιρες για το ετησιο μου το γυρισε σε αυρω και ζηταγε 90 ευρω

Επεξ/σία από Pwpwpw

5 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Όπως είπε και ένας φίλος παραπισω:φίλε στο τέλος θα πάρεις και υπηκοότητα!

εννοείτε ότι το πρώτο που δοκίμασα ήταν του Σώτου. αλλά τζίφος. κάνω άλλη μια τώρα με bluestasks και τα παρατάω. Ούτως ή άλλως θα την κάνουμε την δουλειά όπως και το netflix. 90 ευρώ δια 4 με φίλους και θα μαστε πάλι στο 20άρικο.

2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Το ιδιο επαθα και εγω πριν λιγο. Ακουλουθησα την διαδικασια συμφωνα με τις οδηγιες, εφτασα επθτυχως μεχρι στο σημειο που επιλεγεις μηνιαια η ετησια συνδρμημη με 29,99 η 349,90 τουρκικες λιρες αντιστοιχα, ανοιγω vpn να ολοκληρωση την πληρωμη και με του που παταω να επιλεξω την ετησια συνδρομη με τις 350 λιρες ξαφνικα μου το γυρναει στα 90 ευρω

Αυτα τα βηματα ακολουθησα εγω κατα γραμμα και στο τελευταιο βημα ενω πατησα να πληρωσω τις 350 λιρες για το ετησιο μου το γυρισε σε αυρω και ζηταγε 90 ευρω

Ωραία,αφού δεν δουλεύει κάνε διαφοροποίηση:κάνε login με τα στοιχεία ΧΩΡΙΣ VPN,δες τι νούμερα σου βγάζει:εμένα μου έβγαζε Τουρκική λίρα εξαρχής,αν σου έχει ευρώ,βάλε το vpn και προχώρησε τη διαδικασία ΧΩΡΙΣ να κάνεις back σε κανένα σημειο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακόμα χαμό βλέπω εδω. Εγώ σταματησα να προσπαθω από την πρωτη μερα δεν ειχε νοημα. Τα βηματα ολα οπως πρεπει, οι καρτες συνδεονται μια χαρα, ολα εμφανιζονται κανονικα σε Λιρες (όχι χρυσες) αλλά η εφαρμογή λεει δεν υποστηριζει πληρωμες google play μολια πατας πληρωμη.

Εν τω μεταξύ αγορασα μια εφαρμογή τουρκικη με 1 λιρα κανονικα και περασε κ χχρεωθηκε. Ε δε θα κατσω να ασχοληθω αλλο, θα βρουμε αλλους τρόπους να δουμε τις ταινιες που θελουμε...

Επεξ/σία από agnostos99
  • Like 2

Μόλις τώρα, SKRUTZ είπε

τζίφος. όλα σε ευρώ τα βγάζει

το vpn σου φταίει

δοκιμασε να αγορασεις απο το site τοθ windscribe build a  plan με 2 δολαρια τουρκικο σερβερ κ ξαναδοκιμασε. https://windscribe.com/upgrade

αγορασμένο είναι και συνέεται bursa ή galata

και με το what is my ip διπλα για να ξέρω τι γίνεται

σκέψου τώρα το κάνω από bluestasks και αλλαγή location στην Τουρκια και δεν βγάζει λίρες ούτε έτσι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...