Προς το περιεχόμενο

Προσφορα γνωριμιας Disney+ 12 μήνες στην τιμή των 8 μηνων - 71,50 € [TEΛΟΣ]

venuets

Προτεινόμενες αναρτήσεις

41 λεπτά πριν, vadergr είπε

Ξέρουμε πότε λήγει η προσφορά των 71ευρω?

Πρέπει να γίνει εξαργύρωση πριν τις 26 Ιουνίου. Αυτό όμως προϋποθέτει ότι είχες βάλει το mail σου στην προεγγραφη

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε

Γιατι έχουν αρχίσει να μπαναρουν λογαριασμούς; 

Οχι κανενας λογαριασμος.

Σε ενα μηνυμα αναφερθηκε και δεν ξερουμε αν ειναι για τον συγκεκριμενο λογο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, Jeronymo είπε

Στα 500 μηνύματα εδώ μόνο ένα αναφέρει ότι τον μπαναραν και το έχουμε κάνει μεγα θέμα. 

Σε όλους τους άλλους (και σε όσους ακολουθούν το κανάλι του Σωτήρη που έδειξε τη μέθοδο) δουλεύει σωστά η μέθοδος. 

Αν περιμένεις για πολύ ακόμα το πιο πιθανό είναι η Disney να βρει ασφαλιστικές δικλείδες και να μη δουλεύει πλέον η μέθοδος.

Προσπάθησα πριν λίγο να κάνω εγγραφή με αυτή την μέθοδο. Είχα για vpn το windscribe και δεν ανοίγει καθόλου η εφαρμογή της disney, έδειχνε ότι φορτώνει συνέχεια απ απείρου. Κλείνω το vpn, πατάω την εφαρμογή και ανοίγει σε δευτερόλεπτα, ξανα ανοίγω το vpn ώστε να κάνω εγγραφή στο site με τουρκική ip, με το που πατάω εγγραφή μου βγάζει μυνημα αποκλεισμό λογαριασμού λόγο ύποπτης δραστηριότητας. Είτε κάτι έκανα λάθος είτε δεν δουλευει πλέον αυτός ο τρόπος.

Επεξ/σία από Pwpwpw

• Super Moderators
2 minutes ago, Pwpwpw said:

Προσπάθησα πριν λίγο να κάνω εγγραφή με αυτή την μέθοδο. Είχα για vpn το windscribe και δεν ανοίγει καθόλου η εφαρμογή της disney, έδειχνε ότι φορτώνει συνέχεια απ απείρου. Κλείνω το vpn, πατάω την εφαρμογή και ανοίγει σε δευτερόλεπτα, ξανα ανοίγω το vpn ώστε να κάνω εγγραφή στο site με τουρκική ip, με το που πατάω εγγραφή μου βγάζει μυνημα αποκλεισμό λογαριασμού λόγο ύποπτης δραστηριότητας. Είτε κάτι έκανα λάθος είτε δεν δουλευει πλέον αυτός ο τρόπος.

Τα bans που λένε είναι να έχεις φτιάξει κανονικά account, να έχεις πληρώσεις και μετά από 2-3 μέρες να πέφτει αποκλεισμός. Μόνο ένας ανέφερε τέτοιο και το Google Play του έδωσε πίσω το 20ρικο.

Όχι περιπτώσεις σαν την δικιά σου.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Thresh είπε

Τα bans που λένε είναι να έχεις φτιάξει κανονικά account, να έχεις πληρώσεις και μετά από 2-3 μέρες να πέφτει αποκλεισμός. Μόνο ένας ανέφερε τέτοιο και το Google Play του έδωσε πίσω το 20ρικο.

Όχι περιπτώσεις σαν την δικιά σου.

Ναι το γνωρίζω δεν το έγραψα για αυτό . Το έγραψα για να πω ότι εάν δεν έχω κάτι λάθος, έχει πάψει πλέον να δουλευει ο γνωστός  τροπος εγγραφής μέσο Τουρκίας με  ετήσια συνδρομή στο 20αρικο.

Επεξ/σία από Pwpwpw

• Super Moderators
1 minute ago, Pwpwpw said:

Ναι το γνωρίζω δεν το έγραψα για αυτό . Το έγραψα για να πω ότι εάν δεν έχω κάτι λάθος, έχει πάψει πλέον να δουλευει αυτός ο γνωστός  τρποπος εγγραφής με ετήσια συνδρομή στο 20αρικο.

Δεν έχω προσπαθήσει ακόμα, λογικά τον επόμενο μήνα, να χαλαρώσει η κατάσταση.

• Like 1

1 λεπτό πριν, Thresh είπε

Δεν έχω προσπαθήσει ακόμα, λογικά τον επόμενο μήνα, να χαλαρώσει η κατάσταση.

Το παράτησα και εγω, ακολούθησα την γνωστή διαδικασία αλλά τζίφος. Θα δοκιμάσω ξανα πιο μετά μπας και.

17 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Τότε δεν ακολούθησες αυτά που έγραψε ο Σωτήρης. Δεν ανοίγεις εφαρμογή Disney με vpn, το vpn το χρειάζεσαι για να φτιάξεις τουρκικό Gmail.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, leo066 είπε

Τότε δεν ακολούθησες αυτά που έγραψε ο Σωτήρης. Δεν ανοίγεις εφαρμογή Disney με vpn, το vpn το χρειάζεσαι για να φτιάξεις τουρκικό Gmail.

Δεν λέει ότι την πρώτη φορά που ανοίγουμε την εφαρμογή και πάμε να  κάνουμε εγγραφή, πρπει να είναι ανοιχτό το  vpn ώστε να διαβάσει τουρκική iP ώστε να μας βγάλει τιμες  σε τουρκικες λιρες, κάνουμε την εγγραφή στην εφαρμογή και μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία της εγγραφής, μετά από εκεί και περα δεν χρειαζόμαστε ποτέ ξάνα το vpn για μα μπαινοβγαίνουνε στην εφαρμογη? 

Επεξ/σία από Pwpwpw

Επισκέπτης
2 ώρες πριν, tiniakos είπε

Και σε Android TV δεν παίζει σωστά η εφαρμογή. 

Κλασεις ανώτερο το netflix. 

Επίσης και σε Android TV (Google Chromecast - Google TV) η εφαρμογή παίζει μια χαρά και σωστά.

Από την πρώτη ημέρα άλλωστε που την εγκατέστησα τα εξήγησα κιόλας

20 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Δεν λέει ότι την πρώτη φορά που ανοίγουμε την εφαρμογή και πάμε να  κάνουμε εγγραφή, πρπει να είναι ανοιχτό το  vpn ώστε να διαβάσει τουρκική iP ώστε να μας βγάλει τιμες  σε τουρκικες λιρες, κάνουμε την εγγραφή στην εφαρμογή και μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία της εγγραφής, μετά από εκεί και περα δεν χρειαζόμαστε ποτέ ξάνα το vpn για μα μπαινοβγαίνουνε στην εφαρμογη? 

Δεν είδες το βίντεο, 

διάβασε από αυτό και μερικά ακόμη μηνύματα μετά από αυτό.

• Like 1

1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε

1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε

Το παράτησα και εγω, ακολούθησα την γνωστή διαδικασία αλλά τζίφος. Θα δοκιμάσω ξανα πιο μετά μπας και.

Αναφορά σε κείμενο

Μετά από πολλές προσπάθειες τα κατάφερα και κατέληξα στο εξής: Αφού φτιάξουμε τουρκικό google account και κατεβάσουμε disney plus Κλείνουμε vpn Ανοίγουμε Disney plus, φτιάχνουμε προφίλ και σταματάμε στο σημείο που ζητάει να πληρώσουμε Ανοίγουνε vpn Κάνουμε Force stop στο google play Επιστρέφουμε στο disney plus και πατάμε το κουμπί που ανοίγει το pop up για την πληρωμή

• Like 1

1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε

Εάν έχεις φτιάξει σωστά το τουρκικό email και έχεις κατεβάσει την εφαρμογή (με ανοιχτό το VPN) μετά το κλείνεις μπαίνεις στην εφαρμογή κανονικά πατάς εγγραφή βάζεις για εγγραφή το τουρκικό email και έναν κωδικό και φτάνεις στο τέταρτο βήμα που είναι η πληρωμή εκεί ανοίγεις VPN (για να διαβάσει το google pay ότι είσαι Τουρκία) βεβαιώνεσαι ότι είσαι συνδεδεμένος Τουρκία και πατάς το κουμπί για την μεγάλη συνδρομή (μπορεί να χρειαστεί να δοκιμάσεις 1-2 φορές) μετά σου ζητάει κωδικό η αποτύπωμα για να βεβαιωθεί η πληρωμή και αφού τέλος ολοκληρώσεις και περάσει η πληρωμή μένει να κλείσεις και να ανοίξεις την εφαρμογή (χωρίς vpn) για να κάνεις επιβεβαίωση το email και τελικό σεταρισμα του λογαριασμού. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Baldiar είπε

Εάν έχεις φτιάξει σωστά το τουρκικό email και έχεις κατεβάσει την εφαρμογή (με ανοιχτό το VPN) μετά το κλείνεις μπαίνεις στην εφαρμογή κανονικά πατάς εγγραφή βάζεις για εγγραφή το τουρκικό email και έναν κωδικό και φτάνεις στο τέταρτο βήμα που είναι η πληρωμή εκεί ανοίγεις VPN (για να διαβάσει το google pay ότι είσαι Τουρκία) βεβαιώνεσαι ότι είσαι συνδεδεμένος Τουρκία και πατάς το κουμπί για την μεγάλη συνδρομή (μπορεί να χρειαστεί να δοκιμάσεις 1-2 φορές) μετά σου ζητάει κωδικό η αποτύπωμα για να βεβαιωθεί η πληρωμή και αφού τέλος ολοκληρώσεις και περάσει η πληρωμή μένει να κλείσεις και να ανοίξεις την εφαρμογή (χωρίς vpn) για να κάνεις επιβεβαίωση το email και τελικό σεταρισμα του λογαριασμού. 

Εχετε δικαιο παιδια ειχα κανει λαθος.

Τα εχω κανει ολα μεχρι εδω και εχω φτασει στο σημειο της πληρωμης και μου δινει την επιλογη ειτε μηνιαιας συνδρομης με 34.99 τουρκικες λιρες ειτε 349,90 λιρες. Σε αυτο το σημειο τωρα πρπει να ανοιξω ξανα το vpn και στην συνεχεια να προχωρησω σε πληρωμη της ετησιας συνδρομης και αυτο ηταν αλλο? Επισης την πληρωμη θα την κανω με Prepaid  καρτα ελληνικης τραπεζας, δεν θα δημιουργησει προβλημα το οτι φαινεται οτι η καρτα ειναι ελληνικη?

Επεξ/σία από Pwpwpw

1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε

Εχετε δικαιο παιδια ειχα κανει λαθος.

Τα εχω κανει ολα μεχρι εδω και εχω φτασει στο σημειο της πληρωμης και μου δινει την επιλογη ειτε μηνιαιας συνδρομης με 34.99 τουρκικες λιρες ειτε 349,90 λιρες. Σε αυτο το σημειο τωρα πρπει να ανοιξω ξανα το vpn και στην συνεχεια να προχωρησω σε πληρωμη της ετησιας συνδρομης και αυτο ηταν αλλο? Επισης την πληρωμη θα την κανω με Prepaid ελληνικη καρτας, δεν θα δημιουργησε προβλημα το οτι φαινεται οτι η καρτα ειναι ελληνικη?

Χωρίς να έχω εμπειρία σχετικά με την ελληνική prepaid ( εγώ συνέδεσα το τούρκικο gmail-google pay με revolut και τυχαία Τουρκική διεύθυνση) νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να έχεις θέμα χωρίς να είμαι σίγουρος ξανά λέω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...