Vasilis 07 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Τελικά δουλεύει ο τρόπος από Τουρκία να το επιχειρήσω ή θα χάσουμε το 20αρικό ?
giokspy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 28 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Τελικά δουλεύει ο τρόπος από Τουρκία να το επιχειρήσω ή θα χάσουμε το 20αρικό ? Φαινεται να δουλευει για την ωρα αν και θα πρότεινα νμα περιμενεις καμμια βδομαδα να δεις αν μπλοκαριστουν και αλλοι λογαριασμοι . Δε νομιζω να αλλαξει κατι με τη διαδικασια σε μια βδομαδα
Just_travel_everywhere Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Ιδέα μου είναι η σήμερα σέρνεται ;;
s2117 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Στις 28/4/2022 στις 12:15 ΜΜ, venuets είπε Προσφορά Γνωριμίας DISNEY + 12 μήνες στην τιμή των 8* 71,50 € https://www.preview.disneyplus.com/el-gr ο Καθε μηνας βγαινει 6 ευρω Κανετε απλα εγγραφη στο newletter και εχετε κληση την προσφορα ! δεν χρειαζεται να κανετε λογαριασμο! Τώρα πια είναι 12 μήνες στην τιμή των 10 από ότι βλέπω, οπότε αν θέλετε αλλάξτε το πρώτο ποστ και την ονομασία του θέματος.
Just_travel_everywhere Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Συν ότι παρατήρησα όταν βρίσκεσαι σε Δίκτυο εκτός Ελλάδας δεν λειτουργεί η υπηρεσία download!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Εγώ πάντως θα πρότεινα να αλλάξει ο τίτλος σε πως μπορείτε να αγοράσετε συνδρομή Disney+ από την Τουρκία μιας και τα περισσότερα μηνύματα αυτό αφορούν και όχι το πως μπορείτε να αγοράσετε συνδρομή Disney+ από την Ελλάδα. 2 ώρες πριν, https_evaggelos είπε Απλά δεν έχω καταλάβει πως πληρώνω με δωροκάρτα αυτό. Μου είπαν πως το σάιτ αυτό είναι για να ρωτάς κάποια πράγματα και μου το είπε αυτός που το έχει. Και ρωτάω γιατί δεν μου απαντάει κάποιος σε αυτό που θέλω. Ευχαριστώ Τα άτομα που είναι στο σάιτ πραγματικά αγενείς! Μόνο διαφήμιση θέλουν να κάνουν λέγοντας μου ότι λύνουν απορίες ΝΤΡΟΠΗ! Αν έχει τέτοια άτομα καλύτερα να κλείσει! Εγώ προσωπικά αν έβλεπα την παραπάνω απάντηση δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να πατήσω το κουμπί να γράψω απάντηση/σχόλιο και ο λόγος είναι η ηλικία σου με αυτά τα πράγματα πρέπει να ασχοληθούν οι γονείς σου και όχι εσύ που είσαι ανήλικος ένας ανήλικος δεν κάνει αγορές μέσω διαδικτύου ούτε χρησιμοποιεί κάρτες κτλ.
orone Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 και κάτι που δεν αφορά στον τρόπο αγοράς συνδρομής. Η εφαρμογή για LG τηλερόραση (οχι android) είναι μέτρια προς το κακό. Αργεί χαρακτηριστικά στο browsing και σε pause κτλ. Επιπλέον το UX είναι λίγο περίεργο οταν προσπαθείς να βγεις από εναν τίτλο που πάτησες στο "Continue watching" καθώς σε πετάει στο κεντρικό μενού και όχι στο υπομενού της σειράς/ταινίας. Τελος, δεν ξέρω τι bitrate χρησιμοποιούν, αλλά με μια μόνο συσκευή να stream-αρει το δίκτυο γονατίζει (200αρα FTTP) 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, orone είπε και κάτι που δεν αφορά στον τρόπο αγοράς συνδρομής. Η εφαρμογή για LG τηλερόραση (οχι android) είναι μέτρια προς το κακό. Αργεί χαρακτηριστικά στο browsing και σε pause κτλ. Επιπλέον το UX είναι λίγο περίεργο οταν προσπαθείς να βγεις από εναν τίτλο που πάτησες στο "Continue watching" καθώς σε πετάει στο κεντρικό μενού και όχι στο υπομενού της σειράς/ταινίας. Τελος, δεν ξέρω τι bitrate χρησιμοποιούν, αλλά με μια μόνο συσκευή να stream-αρει το δίκτυο γονατίζει (200αρα FTTP) Σχετικά με αυτό που λες λόγω ότι όλες οι συσκευές που λέγονται τηλεόραση είναι LG δεν έχω παρατηρήσει κάτι ακόμα και στην πιο παλιά που έχω μια 28 TL510S
tiniakos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Και σε Android TV δεν παίζει σωστά η εφαρμογή. Κλασεις ανώτερο το netflix.
Pwpwpw Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, giokspy είπε Φαινεται να δουλευει για την ωρα αν και θα πρότεινα νμα περιμενεις καμμια βδομαδα να δεις αν μπλοκαριστουν και αλλοι λογαριασμοι . Δε νομιζω να αλλαξει κατι με τη διαδικασια σε μια βδομαδα Γιατι έχουν αρχίσει να μπαναρουν λογαριασμούς;
teodgeor Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 46 λεπτά πριν, orone είπε και κάτι που δεν αφορά στον τρόπο αγοράς συνδρομής. Η εφαρμογή για LG τηλερόραση (οχι android) είναι μέτρια προς το κακό. Αργεί χαρακτηριστικά στο browsing και σε pause κτλ. Επιπλέον το UX είναι λίγο περίεργο οταν προσπαθείς να βγεις από εναν τίτλο που πάτησες στο "Continue watching" καθώς σε πετάει στο κεντρικό μενού και όχι στο υπομενού της σειράς/ταινίας. Τελος, δεν ξέρω τι bitrate χρησιμοποιούν, αλλά με μια μόνο συσκευή να stream-αρει το δίκτυο γονατίζει (200αρα FTTP) Παλιά lg ή καινούργια γιατί σε εμένα δεν αργεί καθόλου.Ανοίγει σε χρόνο τόσο γρήγορα όπως το netflix και στη ροη και σε σταματηματα δεν είδα πρόβλημα. Μηπως το ιντερνετ, δεν ξέρω!!
whiteman7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 51 λεπτά πριν, orone είπε και κάτι που δεν αφορά στον τρόπο αγοράς συνδρομής. Η εφαρμογή για LG τηλερόραση (οχι android) είναι μέτρια προς το κακό. Αργεί χαρακτηριστικά στο browsing και σε pause κτλ. Επιπλέον το UX είναι λίγο περίεργο οταν προσπαθείς να βγεις από εναν τίτλο που πάτησες στο "Continue watching" καθώς σε πετάει στο κεντρικό μενού και όχι στο υπομενού της σειράς/ταινίας. Τελος, δεν ξέρω τι bitrate χρησιμοποιούν, αλλά με μια μόνο συσκευή να stream-αρει το δίκτυο γονατίζει (200αρα FTTP) κανένα πρόβλημα σε LG CX 65'' με την εφαρμογή όλα άψογα και κανενα πρόβλημα με το δικτυο (Wind Fiber 200/20)
Jeronymo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 39 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Γιατι έχουν αρχίσει να μπαναρουν λογαριασμούς; Στα 500 μηνύματα εδώ μόνο ένα αναφέρει ότι τον μπαναραν και το έχουμε κάνει μεγα θέμα. Σε όλους τους άλλους (και σε όσους ακολουθούν το κανάλι του Σωτήρη που έδειξε τη μέθοδο) δουλεύει σωστά η μέθοδος. Αν περιμένεις για πολύ ακόμα το πιο πιθανό είναι η Disney να βρει ασφαλιστικές δικλείδες και να μη δουλεύει πλέον η μέθοδος.
Just_travel_everywhere Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, https_evaggelos είπε Απλά δεν έχω καταλάβει πως πληρώνω με δωροκάρτα αυτό. Μου είπαν πως το σάιτ αυτό είναι για να ρωτάς κάποια πράγματα και μου το είπε αυτός που το έχει. Και ρωτάω γιατί δεν μου απαντάει κάποιος σε αυτό που θέλω. Ευχαριστώ Τα άτομα που είναι στο σάιτ πραγματικά αγενείς! Μόνο διαφήμιση θέλουν να κάνουν λέγοντας μου ότι λύνουν απορίες ΝΤΡΟΠΗ! Αν έχει τέτοια άτομα καλύτερα να κλείσει! Ζητά τα λεφτά σου πίσω αν δεν σου αρέσει !!!! Χαχαχαχ καλώς ήρθες στο κόσμο μικρέ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις