Προς το περιεχόμενο

Προσφορα γνωριμιας Disney+ 12 μήνες στην τιμή των 8 μηνων - 71,50 € [TEΛΟΣ]

venuets

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, panagiotis1988 είπε

Με τη δωροκαρτα των 15 ευρώ θα σου βγάλει αυτόματα συνδρομή 1 μήνα + 1/14 του μήνα. 

Εξαργυρώνει αυτόματα όλο το ποσό και σου χρεώνει αναλογική διάρκεια συνδρομής ..τσεκαρισμενο. 

Εγώ θέλω να αγοράσω νετφλιξ για 2 μήνες τι δωροκάρτα πρέπει να αγοράσω? Των 15€ των 25€ ή των 50€? 

• Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

17 λεπτά πριν, https_evaggelos είπε

Εγώ θέλω να αγοράσω νετφλιξ για 2 μήνες τι δωροκάρτα πρέπει να αγοράσω? Των 15€ των 25€ ή των 50€? 

Τι δουλειά έχει το netflix σε αυτό το thread? Άνοιξε άλλο και κάνε τις ερωτήσεις σου εκεί.

Γενικά πάντως να ξέρετε ότι σε google pay και paypal όταν κάποιος κάνει log in και έχει ανοιχτό vpn η proxy και σκαλίζει τον λογαριασμό του πέφτει κλείδωμα γιατί το βλέπουν ως ύποπτη δραστηριότητα. Πότε δεν αλλάζουμε ρυθμίσεις εκεί μέσα με ανοικτό vpn. Την είχα πατήσει και εγώ έτσι και μου ακύρωσαν τη συνδρομή F1 tv παλιότερα και μου μπλόκαραν το τουρκικό account. Βέβαια το ξεκλείδωσαν άμεσα στέλνοντας τους φωτογραφία της ταυτότητας μου. Κανείς δεν ασχολήθηκε ότι ήταν Ελληνική... Το PayPal είναι πιο αυστηρό σε κλειδώματα. 

Και όπως είπε και ο Σωτήρης η μέθοδος δουλεύει μια χαρά και θα συνεχίσει να δουλεύει μια χαρά όχι μόνο για Τουρκία αλλά για οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο. Μπορείς να κάνεις ότι συνδρομή θέλεις από οποία χώρα θέλεις. 

26 λεπτά πριν, https_evaggelos είπε

Αγοράζεις μια των 25 και ξεκινάς τη συνδρομή πληρώνοντας με αυτή την κάρτα. Αν είναι καινούργιος λογαριασμός νομίζω σου δίνει 7 ημέρες δωρεάν.

8 λεπτά πριν, leo066 είπε

Αγοράζεις μια των 25 και ξεκινάς τη συνδρομή πληρώνοντας με αυτή την κάρτα. Αν είναι καινούργιος λογαριασμός νομίζω σου δίνει 7 ημέρες δωρεάν.

Η συνδρομή έχει 13,99€/μήνα αν την χρεώσω 13,99€ θα μείνουν κάποια χρήματα μέσα με την ίδια κάρτα μπορώ να πληρώσω και τον επόμενο μήνα με τα χρήματα που έμειναν από όταν πλήρωσα στην αρχή?

11 λεπτά πριν, leo066 είπε

Αν πάρω μια των 50 μπορώ να την βάλω και κάθε μήνα να πέρνουν λεφτά από αυτή?

1 λεπτό πριν, https_evaggelos είπε

Η συνδρομή έχει 13,99€/μήνα αν την χρεώσω 13,99€ θα μείνουν κάποια χρήματα μέσα με την ίδια κάρτα μπορώ να πληρώσω και τον επόμενο μήνα με τα χρήματα που έμειναν από όταν πλήρωσα στην αρχή?

ποσο ετων είσαι? δε σου κανω επίθεση , 2 μερες παρακολουθώ τι ρωτας κ δεν εχω πιστει ακόμα αν τους τρολαρεις η εχεις τοση αγνοια πραγματικά.

• Like 3

Επισκέπτης
9 ώρες πριν, sarpan είπε

Σε παρόμοιο πρόβλημα που είχα με κάποιον αποκωδικοποιητή, λύθηκε απενεργοποιώντας την επιλογή UHD HDMI COLOR για τη συγκεκριμένη θύρα. 

Ρυθμίσεις τηλεόρασης??? ευχαριστώ

Μόλις τώρα, sndev είπε

ποσο ετων είσαι? δε σου κανω επίθεση , 2 μερες παρακολουθώ τι ρωτας κ δεν εχω πιστει ακόμα αν τους τρολαρεις η εχεις τοση αγνοια πραγματικά.

Είμαι 13 και δεν τρολαρω απλά θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις γτ θέλω να βάλω νετφλιξ για πρώτη φορά και δεν ξέρω πώς γίνεται. Και ούτε οι γονείς μου ξέρουν.

Μια χαρά η πλατφόρμα.!Μην γκρινιάζουμε για φτωχό μενού η ποικιλία σειρών, ταινιών.!Και το Netflix όταν ήρθε Ελλάδα πριν 7-8 χρόνια δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο.

3 λεπτά πριν, sndev είπε

Απλά δεν έχω καταλάβει πως πληρώνω με δωροκάρτα αυτό. Μου είπαν πως το σάιτ αυτό είναι για να ρωτάς κάποια πράγματα και μου το είπε αυτός που το έχει. 

5 λεπτά πριν, sndev είπε

Και ρωτάω γιατί δεν μου απαντάει κάποιος σε αυτό που θέλω. Ευχαριστώ 

7 λεπτά πριν, sndev είπε

Τα άτομα που είναι στο σάιτ πραγματικά αγενείς! Μόνο διαφήμιση θέλουν να κάνουν λέγοντας μου ότι λύνουν απορίες ΝΤΡΟΠΗ! Αν έχει τέτοια άτομα καλύτερα να κλείσει!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, https_evaggelos είπε

Είμαι 13 και δεν τρολαρω απλά θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις γτ θέλω να βάλω νετφλιξ για πρώτη φορά και δεν ξέρω πώς γίνεται. Και ούτε οι γονείς μου ξέρουν.

Θα πάρεις δύο των 15 ευρώ. Και θα έχεις 2 μήνες και καμιά βδομάδα ακόμα. Για το ακριβό πακέτο μιλώντας πάντα. Το θεωρώ επιβεβλημένο την συνδρομή να μην τη διαχειριζεσαι εσύ αλλά οι γονείς σου, οπως και την ενασχόληση σου στο διαδίκτυο... 

Επεξ/σία από panagiotis1988
  • Like 2
  • Thanks 1

Μόλις τώρα, panagiotis1988 είπε

Θα πάρεις δύο των 15 ευρώ. Και θα έχεις 2 μήνες και καμιά βδομάδα ακόμα. Για το ακριβό πακέτο μιλώντας πάντα. Καλό θα ήταν την συνδρομή να μην τη διαχειριζεσαι εσύ αλλά οι γονείς σου, οπως και την ενασχόληση σου στο διαδίκτυο... 

Σε ευχαριστώ! Δεν την διαχειριζομαι εγώ αλλά οι γονείς μου

Μόλις τώρα, https_evaggelos είπε

εντάξει , τελείως φιλικά και συγκεντρικά για να σταματήσεις να ρωτας κ να αμφιβαλεις κυρίως  ,  αν το ανχος ειναι τα χρήματα (και καλα κανεις) λευτα δε θα χασεις ουτε σεντς. Σου απατήσανε πιο πανω οτι με δωροκάρτες οτι πληρώνεις παίρνεις αντιστοιχες ημερες.

τώρα αν το κανεις με καρτα τραπέζης με οτι λευτα μείνουν στη καρτα θα παραμείνουν εκει προς χρήση δεν χανεις σεντς οπως σου ξανάπα με κανεναν τροπο και για καμια συνδρομητική υπηρεσία.

παρε δωροκαρτες, ειναι πιστεύω το πιο ενδεδειγμένο  δεν υπάρχει λογος να μπλέξεις τους γονεις σου με κάρτες τραπέζης. 

αν δε κανω λαθος το νετφλιξ εχει 1 μηνα δωρεαν γτ δε ξεκινάς με αυτόν τον 1 μηνα κ βλεποντας και κανοντας μεσα σε αυτες τις 30 ημερες?

8 ώρες πριν, Sotosgl είπε

Οχι ακριβως,παλιοτερα εκανα καθε εβδομαδα οδηγους,πεταω λεφτα σε συνδρομες και υπηρεσιες για να τα δειξω που δεν θα γυρισουν ποτε αλλα μαντεψε γιατι δεν συνεχισα ετσι παρα τα views παρα μονο μια φορα το χρονο; 

Τα σχολια σε αυτο το thread μιλανε απο μονα τους.

Ολοι επεσαν με τα μουτρα στα free VPNs παρα τις προειδοποιησεις οτι θα μπουκωσει το συμπαν στο βιντεο και κατα  99% τα προβληματα ξεκινανε γιατι δεν γινεται σωστα το email το τουρκικο και μετα οτι και να κανεις δεν θα παιξει. 

Βλεπεις εδω Τουρκια που βγαζει Τσεχικα φραγκα κλπ

Στο βιντεο με το discord αναγκαστηκα να ανεβασω και την διαδικασια μεσω bluestack αργα και βασανιστικα μπας και νιωσουν αλλα δεν..

Μπορουσα να κουμπωσω 3 χορηγιες σε αυτα τα βιντεο αλλα δεν το εκανα και δεν το εκτιμησε και κανενας στην τελικη.

Η μεθοδος δουλευει και σημερα,ban δεν εχω φαει με το email εγγραφης φατσα φορα και δεν ξερω τι τρολιες κανουν αν και φανταζομαι οτι ανοιγοκλεινουν VPNs μπαινει απο 3 διαφορετικες χωρες το account σε διαστημα 3 λεπτων και ερχεται το flagging.

Εκανα την διαδικασια σε ατομα που με εβριζαν και καλα οτι τους δουλευω σε 2 λεπτα,πολλοι αγορασαν εστω το 2€ο plan απο το WIndscribe και εκαναν δουλεια ΑΝ και αυτο μπετωσε και ακομα και στο δικο μου πληρωμενο επρεπε να αλλαξω και εγω server 

Δυστυχως επεσαν και πολλοι που νομιζαν οτι θα εκαναν 2 κλικ και τελος και εγινε χαμος

Oh well.

Παντως για να παμε στα του θεματος 

Σημερα στην LG C1 στο Moon Knight ειδα το πρωτο σκαλωμα,2 φορες με πεταξε απο την σειρα (οχι το App) και με γυρναγε 20 λεπτα πισω οταν το ανοιγα.

Απο Tv Box δεν ειχα καποιο θεμα και ειναι πιο ελαφρυ απο το Amazon Prime 

Τα box certified για Netflix 4K παιζουν πολυ καλυτερα απο τα θεωρητικα δυνατοτερα με 903 904X 

Ηταν η συνδρομη που ελειπε για εμας με παιδια αλλα ακομα netflix δεν ειναι 

Σωτο μην ακους κανεναν και συνεχισε τη δουλεια σου. Να σαι καλα για την προσφορα σου στην κοινοτητα. Οσα εχεις κανει εσυ δεν τα εχει κανει κανενας.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...