Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, VASKOUK είπε

Όσοι το κάνατε από Τουρκία έχετε μοιράσει την συνδρομή ; 

Έχουν συνδεθεί κανονικά οι υπόλοιποι; 

Ναι, κανονικά. 

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλώς έβαλαν mail και κωδικό και συνδέθηκαν ; 

Σε mi box τι γίνεται δε μπορώ να καταλάβω. Βγάζει συνέχεια να συνεχίσω στην πληρωμή ή επαναφορά αγοράς ( αυτό πάλι τι είναι ; ) 

Και με το τάμπλετ που προσπαθώ και υποτίθεται αν είναι στο ίδιο δίκτυο γίνεται αμέσως . Βγάζει αδυναμία σύνδεσης 

Επεξ/σία από VASKOUK
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, VASKOUK είπε

Σε mi box τι γίνεται δε μπορώ να καταλάβω. Βγάζει συνέχεια να συνεχίσω στην πληρωμή ή επαναφορά αγοράς ( αυτό πάλι τι είναι ; ) 

Και με το τάμπλετ που προσπαθώ και υποτίθεται αν είναι στο ίδιο δίκτυο γίνεται αμέσως . Βγάζει αδυναμία σύνδεσης 

Ναι, έπαιξε αμέσως. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε tv box ενώ δουλεύει κανονικά δεν βγάζει ήχο! 

Δημοσ.

παιδιά,σε προηγουμενη σελίδα του νήματος κάποιος ανέφερε ότι εφτιαξε το τουρκικο gmail με VPN σε PC,και μετά σύνδεσε το κινητό του,κάνοντας την υπόλοιπη διαδικασία που ανέφερε ο Σωτήρης(προσωπικά όταν κατέβασα το disney plus ,έκλεισα το vpn στο κινητό και δούλεψε μια χαρα...),το οποίο δούλεψε και σε μένα και πιστέυω ότι ειναι η πιο συντομη διαδικασία ,καθώς το VPN απο το κινητό στη δική μου περίπτωση τα έκλασε και έφτιαχνε λογαριασμούς σε ότι χώρες να είναι.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, HatTrick είπε

παιδιά,σε προηγουμενη σελίδα του νήματος κάποιος ανέφερε ότι εφτιαξε το τουρκικο gmail με VPN σε PC,και μετά σύνδεσε το κινητό του,κάνοντας την υπόλοιπη διαδικασία που ανέφερε ο Σωτήρης(προσωπικά όταν κατέβασα το disney plus ,έκλεισα το vpn στο κινητό και δούλεψε μια χαρα...),το οποίο δούλεψε και σε μένα και πιστέυω ότι ειναι η πιο συντομη διαδικασία ,καθώς το VPN απο το κινητό στη δική μου περίπτωση τα έκλασε και έφτιαχνε λογαριασμούς σε ότι χώρες να είναι.

η μέθοδος του γνωστού έλληνα youtuber λειτουργεί (δεν το αμφισβητώ) αν και η ειδικότητα του συγκεκριμένου είναι το unboxing

από εκεί και πέρα εξαρτάται τι κινητό έχεις (smartphone) τι VPN υπηρεσία χρησιμοποιείς

και φυσικά το επίπεδο γνώσεων σου

επίσης να θυμάσαι ότι ακόμα και ο έλληνας youtuber που διαφημίζει τους τρόπους να αγοράσεις κάτι φτηνό δεν μπορεί να σου εγγυηθεί αν ο λογαριασμός σου αποκλειστεί από την όποια εταιρεία.

Δημοσ.

Νομίζω κούρασε το thread. Η συνδρομή των 70 ευρώ είναι τσάμπα, από Τουρκία (προσωπικά δεν θα το έκανα για κανένα λόγο) ακόμα πιο φτηνά!

Τώρα 53 σελίδες, για το θεό, τι συζητάτε?!?

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, teodgeor είπε

Έιχε ξεκινήσει η συνδρομή; ειχές μπει στο disney+, ειχες συνδεθεί  έβλεπες ή έγινε η ακύρωση πρίν;

απο κινητο.Εβαλα το vpn και εφτιαξα το τουρκικο μαιλ.μετα μπηκα στην εφαρμογη της disney  δεν ανοιγε η κολλαγε και ανοιγα/εκλεινα το vpn. Σε μια φαση ανοιγει βαζω μαιλ για εγραφη και κωδικο ,πεταει το google pay πληρωνω σε λυρες τουρκιας,περναει η χρεωση,κολλαει η εφαρμογη.Τα κλεινω ανοιγω παλι και το εμαιλ ηταν σαν να μην περασε ποτε ζηταγε παλι να διαλεξεις να πληρωσεις.

Τελικα μου τα επεστρεψε η Disney πισω.Δεν προχωρησε το refund.κομπλε.

Επεξ/σία από Aias
Δημοσ.

Σκέφτομαι να κάνω την συνδρομή για το παιδί. Οι κλασικές ταινίες της Disney είναι μεταγλωττισμένες στην Ελληνική? Η αγορά θα γίνει δε λίγκαλ γουέι από Ελλάδα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Bestsmiles007 είπε

Σε tv box ενώ δουλεύει κανονικά δεν βγάζει ήχο! 

Σε παρόμοιο πρόβλημα που είχα με κάποιον αποκωδικοποιητή, λύθηκε απενεργοποιώντας την επιλογή UHD HDMI COLOR για τη συγκεκριμένη θύρα. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, VASKOUK είπε

Σε 2 mi box, απλο και S, μια χαρα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ikorolis είπε

η μέθοδος του γνωστού έλληνα youtuber λειτουργεί (δεν το αμφισβητώ) αν και η ειδικότητα του συγκεκριμένου είναι το unboxing

από εκεί και πέρα εξαρτάται τι κινητό έχεις (smartphone) τι VPN υπηρεσία χρησιμοποιείς

και φυσικά το επίπεδο γνώσεων σου

επίσης να θυμάσαι ότι ακόμα και ο έλληνας youtuber που διαφημίζει τους τρόπους να αγοράσεις κάτι φτηνό δεν μπορεί να σου εγγυηθεί αν ο λογαριασμός σου αποκλειστεί από την όποια εταιρεία.

Οχι ακριβως,παλιοτερα εκανα καθε εβδομαδα οδηγους,πεταω λεφτα σε συνδρομες και υπηρεσιες για να τα δειξω που δεν θα γυρισουν ποτε αλλα μαντεψε γιατι δεν συνεχισα ετσι παρα τα views παρα μονο μια φορα το χρονο; 

Τα σχολια σε αυτο το thread μιλανε απο μονα τους.

Ολοι επεσαν με τα μουτρα στα free VPNs παρα τις προειδοποιησεις οτι θα μπουκωσει το συμπαν στο βιντεο και κατα  99% τα προβληματα ξεκινανε γιατι δεν γινεται σωστα το email το τουρκικο και μετα οτι και να κανεις δεν θα παιξει. 

Βλεπεις εδω Τουρκια που βγαζει Τσεχικα φραγκα κλπ

Στο βιντεο με το discord αναγκαστηκα να ανεβασω και την διαδικασια μεσω bluestack αργα και βασανιστικα μπας και νιωσουν αλλα δεν..

Μπορουσα να κουμπωσω 3 χορηγιες σε αυτα τα βιντεο αλλα δεν το εκανα και δεν το εκτιμησε και κανενας στην τελικη.

Η μεθοδος δουλευει και σημερα,ban δεν εχω φαει με το email εγγραφης φατσα φορα και δεν ξερω τι τρολιες κανουν αν και φανταζομαι οτι ανοιγοκλεινουν VPNs μπαινει απο 3 διαφορετικες χωρες το account σε διαστημα 3 λεπτων και ερχεται το flagging.

Εκανα την διαδικασια σε ατομα που με εβριζαν και καλα οτι τους δουλευω σε 2 λεπτα,πολλοι αγορασαν εστω το 2€ο plan απο το WIndscribe και εκαναν δουλεια ΑΝ και αυτο μπετωσε και ακομα και στο δικο μου πληρωμενο επρεπε να αλλαξω και εγω server 

Δυστυχως επεσαν και πολλοι που νομιζαν οτι θα εκαναν 2 κλικ και τελος και εγινε χαμος

Oh well.

Παντως για να παμε στα του θεματος 

Σημερα στην LG C1 στο Moon Knight ειδα το πρωτο σκαλωμα,2 φορες με πεταξε απο την σειρα (οχι το App) και με γυρναγε 20 λεπτα πισω οταν το ανοιγα.

Απο Tv Box δεν ειχα καποιο θεμα και ειναι πιο ελαφρυ απο το Amazon Prime 

Τα box certified για Netflix 4K παιζουν πολυ καλυτερα απο τα θεωρητικα δυνατοτερα με 903 904X 

Ηταν η συνδρομη που ελειπε για εμας με παιδια αλλα ακομα netflix δεν ειναι 

• Like 14
  • Thanks 9
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Sotosgl είπε

Οχι ακριβως,παλιοτερα εκανα καθε εβδομαδα οδηγους,πεταω λεφτα σε συνδρομες και υπηρεσιες για να τα δειξω που δεν θα γυρισουν ποτε αλλα μαντεψε γιατι δεν συνεχισα ετσι παρα τα views παρα μονο μια φορα το χρονο; 

Τα σχολια σε αυτο το thread μιλανε απο μονα τους.

Ολοι επεσαν με τα μουτρα στα free VPNs παρα τις προειδοποιησεις οτι θα μπουκωσει το συμπαν στο βιντεο και κατα  99% τα προβληματα ξεκινανε γιατι δεν γινεται σωστα το email το τουρκικο και μετα οτι και να κανεις δεν θα παιξει. 

Βλεπεις εδω Τουρκια που βγαζει Τσεχικα φραγκα κλπ

Στο βιντεο με το discord αναγκαστηκα να ανεβασω και την διαδικασια μεσω bluestack αργα και βασανιστικα μπας και νιωσουν αλλα δεν..

Μπορουσα να κουμπωσω 3 χορηγιες σε αυτα τα βιντεο αλλα δεν το εκανα και δεν το εκτιμησε και κανενας στην τελικη.

Η μεθοδος δουλευει και σημερα,ban δεν εχω φαει με το email εγγραφης φατσα φορα και δεν ξερω τι τρολιες κανουν αν και φανταζομαι οτι ανοιγοκλεινουν VPNs μπαινει απο 3 διαφορετικες χωρες το account σε διαστημα 3 λεπτων και ερχεται το flagging.

Εκανα την διαδικασια σε ατομα που με εβριζαν και καλα οτι τους δουλευω σε 2 λεπτα,πολλοι αγορασαν εστω το 2€ο plan απο το WIndscribe και εκαναν δουλεια ΑΝ και αυτο μπετωσε και ακομα και στο δικο μου πληρωμενο επρεπε να αλλαξω και εγω server 

Δυστυχως επεσαν και πολλοι που νομιζαν οτι θα εκαναν 2 κλικ και τελος και εγινε χαμος

Oh well.

Παντως για να παμε στα του θεματος 

Σημερα στην LG C1 στο Moon Knight ειδα το πρωτο σκαλωμα,2 φορες με πεταξε απο την σειρα (οχι το App) και με γυρναγε 20 λεπτα πισω οταν το ανοιγα.

Απο Tv Box δεν ειχα καποιο θεμα και ειναι πιο ελαφρυ απο το Amazon Prime 

Τα box certified για Netflix 4K παιζουν πολυ καλυτερα απο τα θεωρητικα δυνατοτερα με 903 904X 

Ηταν η συνδρομη που ελειπε για εμας με παιδια αλλα ακομα netflix δεν ειναι 

Θα ξεκινήσω από το τέλος και θα ανέβω

Ναι ότι είναι Certified για Netflix παίζει σίγουρα καλύτερα

Κόλλημα δεν έχω δει μέχρι τώρα σίγουρα θέλει βελτιώσεις

όπως και θα μεγαλώσει το περιεχόμενο όταν πάψουν κάποια συμβόλαια που έχει με την Vodafone και την WIND/NOVA

εσύ καλά κάνεις και ανεβάζεις οδηγούς τέτοιους αν και σε προτιμώ στο Unboxing κτλ αν συνεχίσεις πάντως να ανεβάζεις οδηγούς για προγράμματα και υπηρεσίες κάνε το για τα "εκτός" της χώρας μας όπως το HBOmax , Hulu και δεν ξέρω τι άλλο υπάρχει διαθέσιμο.

προσωπικά δεν μου αρέσει ο "εναλλακτικός τρόπος" αγοράς μιας υπηρεσίας από την στιγμή που υπάρχει διαθέσιμη στην χώρα μου θα την προτιμήσω από εκεί αν δεν υπάρχει ναι τότε θα ψάξω να βρω "εναλλακτικό τρόπο" αγοράς/χρήσης της

γιατί αυτό που γίνεται ξέρεις μπορεί να μην βγει σε καλό αργά η γρήγορα να σου πει είτε η Disney είτε το Netflix τι βλέπω αύξηση στις συνδρομές μέσω της Τουρκίας και δεν πουλάει στην Ελλάδα άρα δεν χρειαζόμαστε την υποστήριξη στην Ελλάδα τερμάτισε την γιατί μην ξεχνάς ότι η αγοραστική μας δύναμη βάση πληθυσμού είναι 10 μύρια ενώ η αγοραστική δύναμη της Τουρκίας είναι 60 με 80 μύρια.

τώρα για τους αποκλεισμούς λογαριασμών σίγουρα θα συμβούν να ξέρεις.

Επεξ/σία από ikorolis
Δημοσ.
11 ώρες πριν, panagiotis1988 είπε

Θα στο κάνω με παράδειγμα για να καταλάβεις 

Αγοράζεις μια κάρτα έστω των 100€, την εξαργυρώνεις διαλέγοντας πακέτο των 10€. Θα έχεις αυτόματα 10 μήνες. 

Αν πας και εξαργυρωσεις μια επιπλέον κάρτα των 100€ θα έχεις για επιπλέον 10 μήνες συνδρομή.

Δηλαδή το να βάλω μια κάρτα τώρα των 15€ ενώ το πακέτο νετφλιξ κάνει 14€ και στην δωροκάρτα μου μένει το 1€ και μετά τον άλλον μήνα να αγοράσω άλλη μια δωροκάρτα και να αλλάξω από τις ρυθμίσεις του νετφλιξ τον κωδικό της δωροκαρτας και αυτόματα να έχω μέσα στην δωροκάρτα 15€ και να μου πάρει τα 14 και να μείνω με ένα, δεν ισχυει? Πρώτη φορα θα το πάρω και δεν ξέρω πώς γίνεται με δωροκάρτα...  αλλά δεν θέλω κιόλας με πιστωτική.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, https_evaggelos είπε

Δηλαδή το να βάλω μια κάρτα τώρα των 15€ ενώ το πακέτο νετφλιξ κάνει 14€ και στην δωροκάρτα μου μένει το 1€ και μετά τον άλλον μήνα να αγοράσω άλλη μια δωροκάρτα και να αλλάξω από τις ρυθμίσεις του νετφλιξ τον κωδικό της δωροκαρτας και αυτόματα να έχω μέσα στην δωροκάρτα 15€ και να μου πάρει τα 14 και να μείνω με ένα, δεν ισχυει? Πρώτη φορα θα το πάρω και δεν ξέρω πώς γίνεται με δωροκάρτα...  αλλά δεν θέλω κιόλας με πιστωτική.

Με τη δωροκαρτα των 15 ευρώ θα σου βγάλει αυτόματα συνδρομή 1 μήνα + 1/14 του μήνα. 

Εξαργυρώνει αυτόματα όλο το ποσό και σου χρεώνει αναλογική διάρκεια συνδρομής ..τσεκαρισμενο.  

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...