Προς το περιεχόμενο

Προσφορα γνωριμιας Disney+ 12 μήνες στην τιμή των 8 μηνων - 71,50 € [TEΛΟΣ]

venuets

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Aπο που φαινεται οτι θα γινει κατι τετοιο ρε Arkin?

Ενα παλικαρι μονο το ανεφερε και δεν ξερουμε αν ειναι 100% απο αυτο.

Μην λες τετοια μεσημεριατικα και με αγχωνεις.:P

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Μπορώ να αγοράσω το Disney + με δωροκάρτα play store; Διότι δεν θέλω να βάλω τα στοιχεία της πιστωτικής. Όποιος ξέρει ας μου απαντήσει παρακαλώ. Ευχαριστώ πολύ. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, https_evaggelos είπε

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Μπορώ να αγοράσω το Disney + με δωροκάρτα play store; Διότι δεν θέλω να βάλω τα στοιχεία της πιστωτικής. Όποιος ξέρει ας μου απαντήσει παρακαλώ. Ευχαριστώ πολύ. 

Δεν το γνωριζω καθολου.

Περιμενε μηπως σου απαντησει καποιος που ξερει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, https_evaggelos είπε

Λογικα θα γινεται αν η δωροκαρτα ισχυει παντου αλλα νομιζω ειναι μόνο για Ευπωπη. Μαλλον θελεις δωροκαρτα για τουρκια και δεν εχω βρει πανω απο 100TL. Οποτε μονο μηνιαια συνδρομη

Επεξ/σία από giokspy

2 λεπτά πριν, giokspy είπε

Λογικα θα γινεται αν η δωροκαρτα ισχυει παντου αλλα νομιζω ειναι μόνο για Ευπωπη. Μαλλον θελεις δωροκαρτα για τουρκια και δεν εχω βρει πανω απο 100TL. 

Σε σούπερ μάρκετ lidl υπάρχουν προπληρωμένες κάρτες τις playstore και όταν πάω να πληρώσω μέσω της Google μου έχει πολλές επιλογές. Μια από αυτές είναι η εξαργύρωση δωροκάρτας. Επειδή δεν θα ήθελα να βάλω στοιχεία πιστωτικής. Γιατί εκεί πληρώνεις το ανάλογο ποσό με μετρητά. Ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να την χρησιμοποιήσω εκεί. Όταν λες δωροκάρτα για Τουρκία τι εννοείς;

Μόλις τώρα, Aias είπε

εμενα παντως μου εφαγαν 20 ευρω και εγω κανει αμφισβητηση συναλλαγης στην revolut. 

Η Disney+ σου έφαγε 20 ευρώ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, https_evaggelos είπε

Η Disney+ σου έφαγε 20 ευρώ;

ναι,ακυρωση μεσω google pay και δεν εγινε δεκτη και απο το support στο chat της disney+(btw μπαινετε uk και εξυπηρετουν κανονικα) μου ειπαν οτι δεν υπαρχει εγγραφη καθολου και δεν μπορουν να τα πιστωσουν.Εφυγε dispute στην revolut

Επεξ/σία από Aias

27 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Aπο που φαινεται οτι θα γινει κατι τετοιο ρε Arkin?

Ενα παλικαρι μονο το ανεφερε και δεν ξερουμε αν ειναι 100% απο αυτο.

Μην λες τετοια μεσημεριατικα και με αγχωνεις.:P

Μακάρι να μην γίνει απλά η αναφορά δεν είναι καλή νομίζω αναφέρθηκε και από έναν ακόμα πιο κάτω. 

• Like 1

2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Μακάρι να μην γίνει απλά η αναφορά δεν είναι καλή νομίζω αναφέρθηκε και από έναν ακόμα πιο κάτω. 

Θα δειξει τις επομενες ημερες αν το κανουν και σε αλλους λογικα θα γινει σε ολους.

Μακαρι να μην γινει.

• Like 1

7 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Σε καινούργια lg από τις καλές σειρές (το λέω από την άποψη ότι έχει καλό επεξεργαστή κλπ) , παίζει μεν με την εφαρμογή αλλά είναι αρκετά κατώτερη σαν εφαρμογή από του netflix. Έφτασε σε σημείο να παίζει ταινία, να έχει κολλήσει η τηλεόραση κ να μην αποκρίνεται κανένα κουμπί και τελικά έκανα restart την τηλεόραση για να δουλέψει ! 

Ναι το έχω γράψει και εγώ. Το playback αρκετά κατώτερο (με βολεύει του Netflix με τα βήματα), φορματ υποτίτλων πολύ χάλια, γενικό ux κατώτερο (laggy, loading, χρόνος για να πας στ επόμενο επεισόδιο (σχεδόν τελειώνουν οι τίτλοι τέλους). Του Netflix είναι απλά smooth af. Δηλαδή έχεις έναν ανταγωνιστή, και δεν κλέβεις τα τίποτα από την εφαρμογή τους? 

• Like 3

1 ώρα πριν, Arkin είπε

Από ότι φαίνεται ίσως θα ακυρωθούν όσες είναι με vpn άλλης χώρας αλλά έπειτα η ip αλλάζει σε Ελλάδα. Άλλο Netflix άλλο Disney από ότι φαίνεται. 

Από πού προκύπτει ότι θα ακυρωθούν όλες; Μέχρι στιγμής έχουμε μόνο μια περίπτωση και δεν ξέρουμε καν ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που ακυρώθηκε η συνδρομή του.

Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι ξεζουμίζει την γραμμή...

Μια φτηνή πλην τίμια 24αρα γραμμούλα έχω (με ευνοϊκό καιρό πάνω 11 download)  αλλά ενώ με Netflix και Amazon prime, μπορώ να σερφάρω ταυτόχρονα, με το Disney+ είναι σχεδόν αδύνατο...

Μάλλον θέλει δουλίτσα η εφαρμογή τους

58 λεπτά πριν, Aias είπε

εμενα παντως μου εφαγαν 20 ευρω και εγω κανει αμφισβητηση συναλλαγης στην revolut. 

Έιχε ξεκινήσει η συνδρομή; ειχές μπει στο disney+, ειχες συνδεθεί  έβλεπες ή έγινε η ακύρωση πρίν;

Στις 14/6/2022 στις 9:40 ΜΜ, perpetas είπε

Η πιο σωστή περιγραφή που βρήκα και αυτή που δούλεψε τέλεια. 

Ευχαριστώ!

Ετσι το εκανα Τουρκικο μαιλ με vpn , και περασμα της καρτας μου στο google play  (Ελληνικη) απο pc ,αρχικα δεν επαιρνε την πληρωμη, οσο και να δολιμαζα , ποτε κοντ 73 ποτε σασπισιους ..το αφησα..την αλλη μερα που δοκιμασα ειχα κανονικα Disney ..αλλα ειχαν τραβηχτεί απο την καρτα*(αυτην που μου εδειχνε οτι δεν την δεχοταν)8,99 Ε  αχαχα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...