prototypegr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 54 λεπτά πριν, Sebu είπε Πιστευω οτι στο θεμα Τουρκια, συνδρομη και ελληνικη καρτα μαλλον παιζουν ακυρωσεις γιατι δεν το θεωρει λογικο να "λες" οτι εισαι Τουρκος και μενεις Τουρκια αλλα η συνδρομη να αγοραστηκε με πιστωτικη καρτα ελληνικης τραπεζας και τωρα αυτο να βλεπει ip Ελλαδας. Ισως εκει εχουν κανει καποιο συνδυασμο ελεγκτικο και ακυρωνουν τις συνδρομες. Να τσεκαρουν δλδ το locality της καρτας και το locality της IP και το locality της χωρας αγορας???? Υπαρχει καποιος που εκανε τη συνδρομη μεσω Τουρκιας αλλα λχ με καρτα Revolut ή αλλη μεθοδο πληρωμης που να μην φαινεται ελληνικη? Να δουμε αν το "θεμα" ειναι στην εντοπιοτητα της πληρωμης ή στην ελληνικη ip ή σε συνδυασμο. Καλημέρα. Εγώ το έχω κάνει με revolut από 15/06/2022 και μέχρι στιγμής όλα καλά. Αν αργότερα συμβεί κάτι άλλο, θα ενημερώσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Μου κανει εντυπωση που τα καταφερατε με ελληνικη καρτα, εμενα μου εβγαλε κατευθειαν σφαλμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodgeor Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 11 ώρες πριν, SabotazNic είπε Μεσω Τουρκιας? Καρτα πληρωμης? (ελληνικη, curve, revolut, Βλέπω να πέφτει πολυ ακύρωση🤣🤣 αν κάτσουν και ελέγξουν ip και κάρτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haunter Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 χθες εκανα και εγω με revolut και με καινουργιο gmail. Μεχρι τωρα παιζει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkarako Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δεν διάβασα κάπου για ακυρώσεις, αλλά οκ θα το δούμε. Πάντως εγώ από 15/6 μια χαρά είμαι προς το παρόν με ελληνική κάρτα και τουρκικό Gmail. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jeronymo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Γιατί συζητάμε για ακυρώσεις;; Μόνο ένα ποστ το αναφέρει αυτό και το παρουσιάζουμε σα να έχει γίνει στο μισό insomnia. Μπορεί να ήταν απλά αστοχία του vpn και να φάνηκε ότι άλλαξε ip σε μικρό χρονικό διάστημα και να τον μπαναρε το σύστημα. Να ευχαριστήσουμε τον Σωτήρη για τον οδηγό του. Και για τους καινούργιους που ανέβασε χθες και σήμερα. Προσωπικά θα βάλω και τη formula 1 βάση του οδηγού μιας και η ελληνική μετάδοση της ΕΡΤ δεν παλεύεται 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, Jeronymo είπε Γιατί συζητάμε για ακυρώσεις;; Μόνο ένα ποστ το αναφέρει αυτό και το παρουσιάζουμε σα να έχει γίνει στο μισό insomnia. Μπορεί να ήταν απλά αστοχία του vpn και να φάνηκε ότι άλλαξε ip σε μικρό χρονικό διάστημα και να τον μπαναρε το σύστημα. Αρχιζω να ψαχνω μηνυματα για ακυρωσεις και μονο ενα βρηκα. Με τα οσα διαβασα στα τελευταια μηνυμα νομιζω θα διαβασω καμια δεκαρια σελιδες με ακυρωσεις λογαριασμων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokspy Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Εμενα δε ζητησε διευθυνση μονο Τουηρκια εβαλα στο Revolut. Για την ωρα δεν εχω θεμα 3 μερες κανονικα χωρις θεματα. Θα δειξει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Starback Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα και από εμένα, Με νέο τουρκικό gmail και πληρωμή μέσω Revolut από 15/6 βλέπω μέχρι και σήμερα κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokspy Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Πάντως καλού κακου άλλαξα τα στοιχεία στο Google play και στην κάρτα με τούρκικο όνομα και διεύθυνση. Να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giogiannis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 19 ώρες πριν, Son^Goku είπε 25€ να του στείλεις. Εγώ δίνω 25 αν θέλει κάποιος να μοιραστούμε λογαρισμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
https_evaggelos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Μπορώ να αγοράσω το Disney + με δωροκάρτα play store; Διότι δεν θέλω να βάλω τα στοιχεία της πιστωτικής. Όποιος ξέρει ας μου απαντήσει παρακαλώ. Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Από ότι φαίνεται ίσως θα ακυρωθούν όσες είναι με vpn άλλης χώρας αλλά έπειτα η ip αλλάζει σε Ελλάδα. Άλλο Netflix άλλο Disney από ότι φαίνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiJ16 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, MiJ16 είπε Κάνω αυτή την διαδικασία και το Disney+ app κολλάει στο loading. Σας έχει συμβεί; Το επιλύσατε; Λύθηκε το πρόβλημα ακολουθώντας τα βήματα από ένα σχόλιο στο βίντεο του Σωτήρη Αναφορά σε κείμενο Μετά από πολλές προσπάθειες τα κατάφερα και κατέληξα στο εξής: Αφού φτιάξουμε τουρκικό google account και κατεβάσουμε disney plus Κλείνουμε vpn Ανοίγουμε Disney plus, φτιάχνουμε προφίλ και σταματάμε στο σημείο που ζητάει να πληρώσουμε Ανοίγουνε vpn Κάνουμε Force stop στο google play Επιστρέφουμε στο disney plus και πατάμε το κουμπί που ανοίγει το pop up για την πληρωμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 15 λεπτά πριν, Arkin είπε Από ότι φαίνεται ίσως θα ακυρωθούν όσες είναι με vpn άλλης χώρας αλλά έπειτα η ip αλλάζει σε Ελλάδα. Άλλο Netflix άλλο Disney από ότι φαίνεται. Aπο που φαινεται οτι θα γινει κατι τετοιο ρε Arkin? Ενα παλικαρι μονο το ανεφερε και δεν ξερουμε αν ειναι 100% απο αυτο. Μην λες τετοια μεσημεριατικα και με αγχωνεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις