Προς το περιεχόμενο

Προσφορα γνωριμιας Disney+ 12 μήνες στην τιμή των 8 μηνων - 71,50 € [TEΛΟΣ]

venuets

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ακύρωσαν σε κάποιον άλλον την συνδρομή?  Έπαιζε κανονικά 3 μέρες τώρα και πρίν μια ώρα μου ήρθε mail απο googleplay που αναφέρει οτι η αγορά ακυρώθηκε :

Spoiler

lala.png.f25d5dfa2efa2af56a2041e92b192801.png

900027451_.png.fa45656537aa48804f778e027a5f6b99.png

• Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 λεπτά πριν, DimTs93 είπε

Ακύρωσαν σε κάποιον άλλον την συνδρομή?  Έπαιζε κανονικά 3 μέρες τώρα και πρίν μια ώρα μου ήρθε mail απο googleplay που αναφέρει οτι η αγορά ακυρώθηκε :

Απόκρυψη περιεχομένων

lala.png.f25d5dfa2efa2af56a2041e92b192801.png

900027451_.png.fa45656537aa48804f778e027a5f6b99.png

Μεσω Τουρκιας?

Καρτα πληρωμης? (ελληνικη, curve, revolut, n26 κτλ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή βλέπω ακυρώνονται συνδρομές, άλλοι τρώνε ώρες και δεν μπορούν να ολοκληρώσουν με vpn, άλλοι ολοκληρώνουν αλλά παίζει μόνο από tablet στο τέλος κλπ, έβαλα μια κανονική ελληνική 12 μηνη και γράφω συνοπτικά την εμπειρία μου με το disney h

Σε καινούργια lg από τις καλές σειρές (το λέω από την άποψη ότι έχει καλό επεξεργαστή κλπ) , παίζει μεν με την εφαρμογή αλλά είναι αρκετά κατώτερη σαν εφαρμογή από του netflix. Έφτασε σε σημείο να παίζει ταινία, να έχει κολλήσει η τηλεόραση κ να μην αποκρίνεται κανένα κουμπί και τελικά έκανα restart την τηλεόραση για να δουλέψει ! 

Ελπίζω σε μελλοντικές αναβαθμίσεις να μην είναι τόσο αργή και να κολλάει.

Σαν περιεχόμενο, νομίζω τα αξίζει τα λεφτά του. Είναι στο υποκειμενικο γούστο του καθενός

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 2

2 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Επειδή βλέπω ακυρώνονται συνδρομές, άλλοι τρώνε ώρες και δεν μπορούν να ολοκληρώσουν με vpn, άλλοι ολοκληρώνουν αλλά παίζει μόνο από tablet στο τέλος κλπ, έβαλα μια κανονική ελληνική 12 μηνη και γράφω συνοπτικά την εμπειρία μου με το disney h

Σε καινούργια lg από τις καλές σειρές (το λέω από την άποψη ότι έχει καλό επεξεργαστή κλπ) , παίζει μεν με την εφαρμογή αλλά είναι αρκετά κατώτερη σαν εφαρμογή από του netflix. Έφτασε σε σημείο να παίζει ταινία, να έχει κολλήσει η τηλεόραση κ να μην αποκρίνεται κανένα κουμπί και τελικά έκανα restart την τηλεόραση για να δουλέψει ! 

Ελπίζω σε μελλοντικές αναβαθμίσεις να μην είναι τόσο αργή και να κολλάει.

Σαν περιεχόμενο, νομίζω τα αξίζει τα λεφτά του. Είναι στο υποκειμενικο γούστο του καθενός

κ εμενα μου κανει κολλήματα σε mi box χάνει ηχο κυρίως.

Με ενα ρεσταρτ τη συσκευη ολα φτιάχνουν , νετφλιξ αντίστοιχα δε μου είχε κανει ποτε κάποιο ζήτημα. παρολαυτα θεωρω είναι παιδικές αρρώστιες κ θα φτιαξουν το app σιγα σιγά. Η ουσία ειναι το περιεχομενο κ αυτό είναι υποκειμενικο πως πολύ σωστά ειπες

το θέμα τουρκια ,χρόνος, ακύρωση συνδρομών ,οποίος μπλέκει το κανει εν γνώση του κ δεν πιστεύω ότι μας πέφτει λογος 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστευω οτι στο θεμα Τουρκια, συνδρομη και ελληνικη καρτα μαλλον παιζουν ακυρωσεις γιατι δεν το θεωρει λογικο να "λες" οτι εισαι Τουρκος και μενεις Τουρκια αλλα η συνδρομη να αγοραστηκε με πιστωτικη καρτα ελληνικης τραπεζας και τωρα αυτο να βλεπει ip Ελλαδας. Ισως εκει εχουν κανει καποιο συνδυασμο ελεγκτικο και ακυρωνουν τις συνδρομες. Να τσεκαρουν δλδ το locality της καρτας και το locality της IP και το locality της χωρας αγορας????

Υπαρχει καποιος που εκανε τη συνδρομη μεσω Τουρκιας αλλα λχ με καρτα Revolut ή αλλη μεθοδο πληρωμης που να μην φαινεται ελληνικη? Να δουμε αν το "θεμα" ειναι στην εντοπιοτητα της πληρωμης ή στην ελληνικη ip ή σε συνδυασμο.

Επεξ/σία από Sebu
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/6/2022 στις 4:27 ΠΜ, ApoGal είπε

Λοιπόν για να μην ταλαιπωρείστε άδικα σας γράφω τα βήματα που ακολούθησα απο το κινητό μου χωρίς  προβλήματα.

1) Αρχικά μέσω της εφαρμογής της revolut δημιούργησα μια καινούργια ψηφιακή καρτα 

2) Μετά από το ήδη συνδεμένο google play κατεβασα και εγκατέστησα το Panta vpn lite.

3) Eνεργοποιησα το VPN  και συνδέθηκα στο δεύτερο τούρκικο server και απο νεα σελιδα ανώνυμης περιήγησης στον chrome έφτιαξα νέο gmail από Τουρκία.

4) Δημιούργησα στο τηλέφωνο μου δευτερεύοντα χώρο για να μην χρειαστεί να βγάλω ή να πειράξω το κανονικό μου account και συνδεσα το gmail το τουρκικό 

5) Ξανά κατεβασα και ενεργοποίησα το VPN

6) Έπειτα μεσα στο Google Play πάμε Ρυθμισεις- Γενικα-Προτιμησεις Λογαριασμού και συσκευής και κοιτάμε να λέει Εναλλαγή σε Τουρκία και προσθέσουμε μια εικονική κάρτα Revolut με ταχυδρομικό κώδικα Τουρκίας 34367.

7) Αφού κάνει επανεκκίνηση το google play και χωρίς να κλείσουμε το vpn, κατεβάζουμε το Disney + και κάνουμε εγκατάσταση.

😎 Τέλος κλείνουμε το VPN και αν τα κάναμε όλα σωστά μας δείχνει τις τιμές σε τούρκικες λίρες και προχωράμε κανονικα την εγγραφή και πληρωμή 

Δοκιμάστε τον παραπάνω τρόπο και θα με θυμηθείτε. Ελπίζω να έβαλα ενα μικρό λιθαράκι βοήθειας.

Κάνω αυτή την διαδικασία και το Disney+ app κολλάει στο loading. Σας έχει συμβεί; Το επιλύσατε;

Επεξ/σία από MiJ16

Έκλεισα VPN μπήκα στο disney+ app. Ανοίγω VPN, ξαναμπαίνω στο disney+ app, μου βγάζει τούρκικες λίρες. Πάω να κάνω sign up, μου πετάει error πως έχουν μπλοκάρει το συγκεκριμένο account...

2 λεπτά πριν, MiJ16 είπε

Έκλεισα VPN μπήκα στο disney+ app. Ανοίγω VPN, ξαναμπαίνω στο disney+ app, μου βγάζει τούρκικες λίρες. Πάω να κάνω sign up, μου πετάει error πως έχουν μπλοκάρει το συγκεκριμένο account...

Ναι, κι εμένα μου μπλόκαραν το account χθες μετά από πολλές προσπάθειες πληρωμής κι errors.
Επίσης, μου μπλόκαραν και τον αριθμό του κινητού μου για suspicious activity.

35 λεπτά πριν, MiJ16 είπε

Κάνω αυτή την διαδικασία και το Disney+ app κολλάει στο loading. Σας έχει συμβεί; Το επιλύσατε

Καλημέρα παιδιά τελικά τα κατάφερα και γω.Κολλαει αν έχεις ανοιχτό το vpn όταν το τρέξεις δε φορτώνει καν..

Εγώ έκανα όλη την διαδικασία όπως τα παιδιά .απλά όταν πληρωσα μέσω revolut έπρεπε να ανοίξω το vpn έκανα την πληρωμή και μετά στα καπάκια το κλείνεις .γιατί αν ανοίξεις την εφαρμογή να τρέξει βγάζει πρόβλημα αccount ότι παρατηρήθηκε ύποπτη κίνηση.. Παιδιά έχει πολύ πράγμα.Παει το νετφλιξ..

52 λεπτά πριν, Sebu είπε

Υπαρχει καποιος που εκανε τη συνδρομη μεσω Τουρκιας αλλα λχ με καρτα Revolut ή αλλη μεθοδο πληρωμης που να μην φαινεται ελληνικη? Να δουμε αν το "θεμα" ειναι στην εντοπιοτητα της πληρωμης ή στην ελληνικη ip ή σε συνδυασμο

Εγώ με revolut.εβαλα ότι μένω Τουρκία κ ένα τκ του instanbul. Γιατί συνδέομαι μέσω instanbul με το privatevpn.με ελληνική κάρτα προσπαθούσα μια μέρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...