malias4 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 17 λεπτά πριν, pictorino είπε Εβαλα την κανονική προσφορά, όχι μέσω τρίτης χώρας. Τελικά έφταιγε η εφαρμογή στο κινητό. Μέσω υπολογιστή δούλεψε κατευθείαν. Το ιδιο μου κανε κ εμενα κ μετα πηγα απο το λαπτοπ κ δουλεψε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DOR1K1N Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Γινεται μεσω ebanking ελληνικο,να παρω τουρκικη συνδρομη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, giokspy είπε Μια χαρα δουλευει με δωροκαρτα 6,13€ η 100ΤL. Συντομα θα βγουν και για το disney+. Για την ωρα εχει μονο Αγγλια καικαποιες λιγες χωρες 1 ώρα πριν, davarisx είπε Έχεις λάθος. Φτιάξε νέο account μέσω vpn τουρικο.πήγαινε eneba και αγόρασε gift code τα περνάς και thats it Περισυ ~Οκτ, δεν υπηρχε δωροκαρτα πουθενα ουτε για δειγμα. Ξαναεμφανιστηκαν δηλαδη?! Μονο η eneba εχει η και αλλα γνωστα μαγαζια? (θα δω και 'γω αλλη ωρα, αλλα ρωταω μηπως ξερετε ηδη. *mtcgame εχει επισης) Στην eneba βλεπω τωρα γραφει " Important Notice: The code WILL NOT work on accounts that had previously been paid for with a credit card registered outside of Turkey. No expiration date. To redeem code go to: https://www.netflix.com/redeem" Οποτε οντως θελει νεο Τουρκικο λογαριασμο με vpn κλπ. (σορρυ για το offtopic του netflix, αλλα οκ, μπορει να φανει χρησιμο και για disney στο μελλον). Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2022 από nek4d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltiadis1989 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, sphinxgr είπε Μήπως παιζει ρολο που βαζετε bluestacks και παίρνει την IP του PC που ειναι ελληνικη? ? Δεν ξέρω τι έγινε αλλά το έκανα και από το κινητό με την ίδια εικονική κάρτα και δεν έπαιξε(με το second space που περιγράφει το παιδί σε προηγούμενη σελίδα.) Μετά, αναγκάστηκα να κάνω καινούρια κάρτα ρέβολουτ και έπαιξε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Εγώ πάντως θα ξαναπώ ότι απλά έκανα λογαριασμό Gmail με vpn από το pc, και μετά το πέρασα στο κινητό στο 2ο λειτουργικό (secure folder Samsung), και μετά πάλι με vpn: play store-> πάτησα στο εικονίδιο λογαριασμού -> scroll επιλογή settings -> account and device preferences και στο country and profiles μου είχε επιλογή να προσθέσω τρόπο πληρωμής και επέλεξε αυτόματα την Τουρκία ως χώρα (ανοιχτό vpn ξαναλέω). Κινητό τηλέφωνο το είχε για εμένα optional, οποτε δεν έβαλα (άλλαξα μόνο την σημαία σε Τουρκία αλλά έσβησα τον κωδικό της χώρας). Μόνο ΤΚ ζήτησε. Ούτε καν κάποια διεύθυνση. Βασικά αυτή είναι η διαδικασία για να αλλάξεις χώρα σε οποιοδήποτε gmail, το οποίο μπορείς να κάνεις 1 φορά τον χρόνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rattlehead Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, nek4d είπε Περισυ ~Οκτ, δεν υπηρχε δωροκαρτα πουθενα ουτε για δειγμα. Ξαναεμφανιστηκαν δηλαδη?! Μονο η eneba εχει η και αλλα γνωστα μαγαζια? (θα δω και 'γω αλλη ωρα, αλλα ρωταω μηπως ξερετε ηδη. *mtcgame εχει επισης) Στην eneba βλεπω τωρα γραφει " Important Notice: The code WILL NOT work on accounts that had previously been paid for with a credit card registered outside of Turkey. No expiration date. To redeem code go to: https://www.netflix.com/redeem" Οποτε οντως θελει νεο Τουρκικο λογαριασμο με vpn κλπ. (σορρυ για το offtopic του netflix, αλλα οκ, μπορει να φανει χρησιμο και για disney στο μελλον). Όλο το 22 χρησιμοποίησα κάρτες για το netflix,στοκαρα και έβαλα συνδρομή μέχρι τέλος χρονου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokspy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, nek4d είπε Περισυ ~Οκτ, δεν υπηρχε δωροκαρτα πουθενα ουτε για δειγμα. Ξαναεμφανιστηκαν δηλαδη?! Μονο η eneba εχει η και αλλα γνωστα μαγαζια? Μόλις ανανέωσα από turgame με Revolut. Απλά είναι 100ΤL. Ανέβασαν και τη συνδρομή του μεσαίου πακέτου σχεδόν 60% πανω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Μην το μπλεξουμε και με netflix το θεμα παιδια γιατι ηδη γινεται χαμος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vladimirosp Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, bill_viper είπε Προφανώς εννοείς από AccountBot; Πρώτα θα μπεις στο disneyplus.com, θα κάνεις login εκεί με τα credentials που σου έστειλαν, και μετά θα μπεις σε mobile apps, tv κτλ. Αυτό κάνω μια φορά μου έδωσαν μειλ password που δεν δουλεύουν και προσπαθώ να κάνω αλλαγή αλλάζοντας χώρες για να πάρω νέο μειλ και password και μου βγάζει συνέχεια error όταν πατάω το replace Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiron Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Για όσους βγάζει error 4 εγώ το έλυσα χρησιμοποιώντας κάρτα απο την curve. Για το error 80κατι έφτιαξα νέο Gmail από την αρχή... Δεν ξέρω αν θα σας βοηθήσει. Λέω τι βοήθησε εμένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiriadisc Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 υπαρχει καποιος να το κανει για εμενα και να του στειλω τα 20 ευρω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Son^Goku Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 20 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε υπαρχει καποιος να το κανει για εμενα και να του στειλω τα 20 ευρω ? 25€ να του στείλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rattlehead Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Son^Goku είπε 25€ να του στείλεις. Τα έξτρα 5€ είναι βενζίνες του VPN για Τουρκία @sotiriadisc Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2022 από Rattlehead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokspy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Αν βγάζει σε ευρώ και όχι σε ΤL εγώ διέγραψα το λογαριασμό και τον ξαναπέρασα με VPN όπως και τα στοιχεία στο Disney+ (έκανα εκκαθάριση δεδομένων εφαρμογής) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giogiannis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 6 ώρες πριν, nek4d είπε Ειχε. Παλαιοτερα. Εδω και καιρο δεν εχει κανεις. Οσοι εχουν, ειναι μεχρι να ληξει η τελευταια ετησια, μετα δεν γινεται ανανεωση χωρις Τουρκικη καρτα. Μια χαρά γίνεται, απλα βάζεις τούρκικη giftcard απο eneba. Eίχα βάλει δοκιμαστικα πριν 45 μέρες με 5ευρώ να δω αν δουλεύει και ανανέωσα προχθες με giftcard με 15 ευρώ μέχρι τέλος σεπτέμβρη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις