bill_viper Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Παλεύω 2 ώρες, για να μη σπάσω το PC της δουλειάς μπορεί να καταλάβει κανείς γιατί δε δέχεται τη πληρωμή; Έκανα κανονικά Τούρκικο Gmail μέσα από το Bluestacks το οποίο φαίνεται και στα settings του λογαριασμού. Μου ζήτησε κινητό για να μου σταλεί 6ψηφιος κωδικός για να γίνει verify. Έβαλα αναγκαστικά το Ελληνικό. Περνάω Revolut (έχει μέσα λεφτά παραπάνω από όσα χρειάζεται η συνδρομή) με το κανονικό όνομα του κατόχου και με Τούρκικη διεύθυνση. Ανοίγω Disney+ βλέπω κανονικά τις τιμές σε Τούρκικες λίρες. Πάω να πληρώσω (είτε με VPN ανοιχτό, είτε με κλειστό) και δε δέχεται. Δοκιμάζω με N26, πάλι τα ίδια. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2022 από bill_viper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, bill_viper είπε Περνάω Revolut με το κανονικό όνομα του κατόχου και με Τούρκικη διεύθυνση. Στο GooGle Pay? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Στο GooGle Pay? Σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CKSK Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 9 λεπτά πριν, bill_viper είπε Περνάω Revolut (έχει μέσα λεφτά παραπάνω από όσα χρειάζεται η συνδρομή) με το κανονικό όνομα του κατόχου και με Τούρκικη διεύθυνση. Ανοίγω Disney+ βλέπω κανονικά τις τιμές σε Τούρκικες λίρες. Πάω να πληρώσω (είτε με VPN ανοιχτό, είτε με κλειστό) και δε δέχεται. Δοκιμάζω με N26, πάλι τα ίδια. στην πρώτη προσπάθεια έπαθα το ίδιο με revolut, μου κλείδωσε την κάρτα η revolut κι έπρεπε να επιβεβαιωσω μεσω της εφαρμογης οτι είμαι εγώ που θέλω να κάνω τη συναλλαγή και να ξεκλειδώσω την κάρτα έπειτα ξαναπέρασα τα στοιχεία της κάρτας στο play.google μεσω pc με vpn ανοιχτο ,γιατί νομίζω σου ζητάει καινούργια κάρτα λόγω οτι αυτή απορριφθηκε στην πρώτη προσπάθεια. οποτε ουσιαστικά ξαναπέρασα την ίδια κάρτα και τη δέχτηκε κανονικά. δες μήπως η πληρωμή απορρίπτεται απ τη revolut δηλαδή για λόγους ασφαλείας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pictorino Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Έβαλα ένα χρόνο με την προσφορά. Ανοίγω την εφαρμογή της τηλεόρασης, μπαίνω στο disneyplus.com/begin , ολοκληρώνω τα βήματα και η τηλεόραση παραμ΄λενει στην οθόνη με τον κωδικό. Υπάρχει κάτι που αγνοώ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Επεξεργασία: έκανα εκ νέου τα βήματα μέσω υπολογιστή και δούλεψε με την μία! Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2022 από pictorino Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prototypegr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, pictorino είπε Καλησπέρα! Έβαλα ένα χρόνο με την προσφορά. Ανοίγω την εφαρμογή της τηλεόρασης, μπαίνω στο disneyplus.com/begin , ολοκληρώνω τα βήματα και η τηλεόραση παραμ΄λενει στην οθόνη με τον κωδικό. Υπάρχει κάτι που αγνοώ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Μήπως έχεις ξεχάσει κάνα vpn ανοιχτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 25 λεπτά πριν, bill_viper είπε Παλεύω 2 ώρες, για να μη σπάσω το PC της δουλειάς μπορεί να καταλάβει κανείς γιατί δε δέχεται τη πληρωμή; Έκανα κανονικά Τούρκικο Gmail μέσα από το Bluestacks το οποίο φαίνεται και στα settings του λογαριασμού. Μου ζήτησε κινητό για να μου σταλεί 6ψηφιος κωδικός για να γίνει verify. Έβαλα αναγκαστικά το Ελληνικό. Περνάω Revolut (έχει μέσα λεφτά παραπάνω από όσα χρειάζεται η συνδρομή) με το κανονικό όνομα του κατόχου και με Τούρκικη διεύθυνση. Ανοίγω Disney+ βλέπω κανονικά τις τιμές σε Τούρκικες λίρες. Πάω να πληρώσω (είτε με VPN ανοιχτό, είτε με κλειστό) και δε δέχεται. Δοκιμάζω με N26, πάλι τα ίδια. Είχα το ιδιο πρόβλημα . Έφτιαξα νέο PayPal και curved και δούλεψε . Για αγορά μέσω Αγγλίας . Το έκανα γιατί τα s22 παίρνουν δωρεάν ένα χρόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ApoGal Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Kobe_42 είπε Στο 4ο βήμα τι ακριβώς κάνεις? Πώς δημιουργείς δευτερεύοντα χώρο? Σε εμένα στο κινητό android είναι στην εξής διαδρομή: Ρυθμίσεις - Ειδικές Λειτουργίες - Δεύτερος Χώρος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokspy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 53 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Μήπως παιζει ρολο που βαζετε bluestacks και παίρνει την IP του PC που ειναι ελληνικη? ? Δεν έχει θεμα με bluestacs αν είναι ενεργοποιημένο turkey VPN. Παρεμπιπτόντως αν ανοίξεις το Disney + με VPN έχοντας κανονικά συνδρομή δεν παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, theoilia είπε Τι παρόμοια παράμετρος; Η μισή Ελλάδα συνδρομή στο Netflix έχει μέσω Τουρκίας Ειχε. Παλαιοτερα. Εδω και καιρο δεν εχει κανεις. Οσοι εχουν, ειναι μεχρι να ληξει η τελευταια ετησια, μετα δεν γινεται ανανεωση χωρις Τουρκικη καρτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantin79 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 55 λεπτά πριν, bill_viper είπε Παλεύω 2 ώρες, για να μη σπάσω το PC της δουλειάς μπορεί να καταλάβει κανείς γιατί δε δέχεται τη πληρωμή; Έκανα κανονικά Τούρκικο Gmail μέσα από το Bluestacks το οποίο φαίνεται και στα settings του λογαριασμού. Μου ζήτησε κινητό για να μου σταλεί 6ψηφιος κωδικός για να γίνει verify. Έβαλα αναγκαστικά το Ελληνικό. Περνάω Revolut (έχει μέσα λεφτά παραπάνω από όσα χρειάζεται η συνδρομή) με το κανονικό όνομα του κατόχου και με Τούρκικη διεύθυνση. Ανοίγω Disney+ βλέπω κανονικά τις τιμές σε Τούρκικες λίρες. Πάω να πληρώσω (είτε με VPN ανοιχτό, είτε με κλειστό) και δε δέχεται. Δοκιμάζω με N26, πάλι τα ίδια. Για αρχή δοκίμασε αλλο vpn ή αλλο server. Πχ εμενα με windscribe οι 2 server δεν δουλευαν καν και περασε με εναν αλλο. Επίσης δοκίμασε να αφαιρέσεις τελειως την κάρτα από το google και να την περάσεις όταν σου το ζητάει το disney+. Με αυτόν τον τρόπο το πέρασε κατευθείαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokspy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 11 λεπτά πριν, nek4d είπε Ειχε. Παλαιοτερα. Εδω και καιρο δεν εχει κανεις. Οσοι εχουν, ειναι μεχρι να ληξει η τελευταια ετησια, μετα δεν γινεται ανανεωση χωρις Τουρκικη καρτα. Μια χαρα δουλευει με δωροκαρτα 6,13€ η 100ΤL. Συντομα θα βγουν και για το disney+. Για την ωρα εχει μονο Αγγλια καικαποιες λιγες χωρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsagod Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 19 λεπτά πριν, giokspy είπε Δεν έχει θεμα με bluestacs αν είναι ενεργοποιημένο turkey VPN. Παρεμπιπτόντως αν ανοίξεις το Disney + με VPN έχοντας κανονικά συνδρομή δεν παίζει. στην δική μου περιπτωση όταν ενεργοποιησα μέσω τουρκιας, χρησιμοποίησα το vpn μέσα απο το bluestacks και όχι απο τα windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
davarisx Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 14 λεπτά πριν, nek4d είπε Ειχε. Παλαιοτερα. Εδω και καιρο δεν εχει κανεις. Οσοι εχουν, ειναι μεχρι να ληξει η τελευταια ετησια, μετα δεν γινεται ανανεωση χωρις Τουρκικη καρτα. Έχεις λάθος. Φτιάξε νέο account μέσω vpn τουρικο.πήγαινε eneba και αγόρασε gift code τα περνάς και thats it 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pictorino Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 50 λεπτά πριν, prototypegr είπε Μήπως έχεις ξεχάσει κάνα vpn ανοιχτό? Εβαλα την κανονική προσφορά, όχι μέσω τρίτης χώρας. Τελικά έφταιγε η εφαρμογή στο κινητό. Μέσω υπολογιστή δούλεψε κατευθείαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις