geokart Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, prototypegr είπε Καλημέρα. Όταν καταχωρείται την κάρτα στο google pay, δηλώστε μια πραγματική τούρκικη διεύθυνση. Είχα παρόμοιο θέμα με revolut και μόλις το έκανα, την πήρε απευθείας. Καλημέρα...Και αυτό το έκανα βρήκα μια διεύθυνση ξενοδοχείο αλλά στο όνομα πρέπει να βάλεις το κανονικό σου όνομα της κάρτας....και πάλι βγάζει σφάλμα στην καταχώρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 18 ώρες πριν, vladimirosp είπε Τρεις μέρες προσπαθώ και ακόμα δεν έχω μπορέσει να συνδεθώ 2 φορές μου έδωσε κωδικούς μειλ password που δεν δούλεψαν και Τρεις μέρες προσπαθώ να κάνω replace σε διάφορα κράτη που έχει και μου βγάζει συνέχεια error Προφανώς εννοείς από AccountBot; Πρώτα θα μπεις στο disneyplus.com, θα κάνεις login εκεί με τα credentials που σου έστειλαν, και μετά θα μπεις σε mobile apps, tv κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrZeroGR Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Από χθες όποτε πάω να συνδεθώ μου πετάει blue screen και δεν αποκρίνεται η εφαρμογή. Το ιντερνετ δεν έχει κάποιο θέμα. Γνωρίζουμε τι κάνω σε αυτή τη περίπτωση; Είδα ότι ίσως βοηθήσει το unistall της εφαρμογής αλλά δεν το βρίσκω στη Sumsung TV... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prototypegr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, MrZeroGR είπε Από χθες όποτε πάω να συνδεθώ μου πετάει blue screen και δεν αποκρίνεται η εφαρμογή. Το ιντερνετ δεν έχει κάποιο θέμα. Γνωρίζουμε τι κάνω σε αυτή τη περίπτωση; Είδα ότι ίσως βοηθήσει το unistall της εφαρμογής αλλά δεν το βρίσκω στη Sumsung TV... Εμένα αυτό μου το κάνει όταν αλλάζω από netflix σε disney κι απλώς πάω αρχικά στα επίγεια κανάλια και μετά ανοίγω την εφαρμογή της disney. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trib Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, MrZeroGR είπε Από χθες όποτε πάω να συνδεθώ μου πετάει blue screen και δεν αποκρίνεται η εφαρμογή. Το ιντερνετ δεν έχει κάποιο θέμα. Γνωρίζουμε τι κάνω σε αυτή τη περίπτωση; Είδα ότι ίσως βοηθήσει το unistall της εφαρμογής αλλά δεν το βρίσκω στη Sumsung TV... 37 λεπτά πριν, prototypegr είπε Εμένα αυτό μου το κάνει όταν αλλάζω από netflix σε disney κι απλώς πάω αρχικά στα επίγεια κανάλια και μετά ανοίγω την εφαρμογή της disney. Δοκιμάστε να κάνετε hard reset το smart hub και όλες τις εφαρμογές. Ανοιχτή η τηλεόραση, πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο Power στο τηλεχειριστήριο για περίπου 10 δευτερόλεπτα. Το power led της τηλεόρασης θα αναβοσβήνει καθώς το πατάτε και μετά από μερικά δευτερόλεπτα μένει σταθερά αναμένο. Τότε, αφήνετε το Power του τηλεχειριστηρίου και η τηλεόραση κάνει μόνη της επανεκκίνηση. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2022 από trib Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltiadis1989 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) καλημέρα παιδιά, και εγώ μία από τα ίδια... error code 83 πάνω στην πληρωμή. Έκανα εικονική κάρτα στην ρέβολουτ και έχω βάλει και τοποθεσία Τουρκία. Έχετε καμία ιδέα? Όλη την διαδικασία την έκανα από bluestacks. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2022 από miltiadis1989 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokspy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 εγώ πάντως με revolut μια χαρά χωρίς να δηλώσω και διεύθυνση. Από bluestacs. Μου βγάζει βέβαια όταν βάζω πρώτη φορά το mail "Ταξιδεύετε συχνά. Το περιεχόμενο ίσως διαφέρει" και φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα κλειδώσει 9 λογαριασμός. Μήπως να μπαίνουμε που και που με VPN η θα φανεί σαν χακαρισμενος λογαριασμός? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsagod Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 24 λεπτά πριν, giokspy είπε εγώ πάντως με revolut μια χαρά χωρίς να δηλώσω και διεύθυνση. Από bluestacs. Μου βγάζει βέβαια όταν βάζω πρώτη φορά το mail "Ταξιδεύετε συχνά. Το περιεχόμενο ίσως διαφέρει" και φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα κλειδώσει 9 λογαριασμός. Μήπως να μπαίνουμε που και που με VPN η θα φανεί σαν χακαρισμενος λογαριασμός? αυτο το "ταξιδευετε συχνα" μου το βγάζει και εμενα που έχω δηλώσει κανονικά τουρκικη διευθυνση. Υποθέτω το βγάζει σε όλους όσουσ έκαναν τουρκικο account. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, tsagod είπε αυτο το "ταξιδευετε συχνα" μου το βγάζει και εμενα που έχω δηλώσει κανονικά τουρκικη διευθυνση. Υποθέτω το βγάζει σε όλους όσουσ έκαναν τουρκικο account. Ναι το βγάζει σε όλους, σίγουρα 1 φορά σε κάθε καινούρια συσκευή που συνδέεται ή όταν γίνεται καθαρισμός Cookies. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Λίγα τα χρήματα για Τουρκία, αλλά φοβάμαι ότι όσο προστίθενται χρήστες, μάλλον θα μπει κάποιο όριο. Στο Netflix έχει κανείς ιδέα αν υπάρχει κάποια παρόμοια παράμετρος που να σου απαγορευει τη συνδρομή απο άλλη χωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoilia Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 14 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Λίγα τα χρήματα για Τουρκία, αλλά φοβάμαι ότι όσο προστίθενται χρήστες, μάλλον θα μπει κάποιο όριο. Στο Netflix έχει κανείς ιδέα αν υπάρχει κάποια παρόμοια παράμετρος που να σου απαγορευει τη συνδρομή απο άλλη χωρα? Τι παρόμοια παράμετρος; Η μισή Ελλάδα συνδρομή στο Netflix έχει μέσω Τουρκίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blacky4 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, MrZeroGR είπε Από χθες όποτε πάω να συνδεθώ μου πετάει blue screen και δεν αποκρίνεται η εφαρμογή. Το ιντερνετ δεν έχει κάποιο θέμα. Γνωρίζουμε τι κάνω σε αυτή τη περίπτωση; Είδα ότι ίσως βοηθήσει το unistall της εφαρμογής αλλά δεν το βρίσκω στη Sumsung TV... Είχα το ίδιο πρόβλημα και έκανα reinstall το disney app, από το apps menu της τηλεόρασης (samsung). Δεν χρειάζεται uninstall, ούτε θα ξαναχρειαστεί να συνδέσεις το account. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kobe_42 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Στις 15/6/2022 στις 4:27 ΠΜ, ApoGal είπε Λοιπόν για να μην ταλαιπωρείστε άδικα σας γράφω τα βήματα που ακολούθησα απο το κινητό μου χωρίς προβλήματα. 1) Αρχικά μέσω της εφαρμογής της revolut δημιούργησα μια καινούργια ψηφιακή καρτα 2) Μετά από το ήδη συνδεμένο google play κατεβασα και εγκατέστησα το Panta vpn lite. 3) Eνεργοποιησα το VPN και συνδέθηκα στο δεύτερο τούρκικο server και απο νεα σελιδα ανώνυμης περιήγησης στον chrome έφτιαξα νέο gmail από Τουρκία. 4) Δημιούργησα στο τηλέφωνο μου δευτερεύοντα χώρο για να μην χρειαστεί να βγάλω ή να πειράξω το κανονικό μου account και συνδεσα το gmail το τουρκικό 5) Ξανά κατεβασα και ενεργοποίησα το VPN 6) Έπειτα μεσα στο Google Play πάμε Ρυθμισεις- Γενικα-Προτιμησεις Λογαριασμού και συσκευής και κοιτάμε να λέει Εναλλαγή σε Τουρκία και προσθέσουμε μια εικονική κάρτα Revolut με ταχυδρομικό κώδικα Τουρκίας 34367. 7) Αφού κάνει επανεκκίνηση το google play και χωρίς να κλείσουμε το vpn, κατεβάζουμε το Disney + και κάνουμε εγκατάσταση. 😎 Τέλος κλείνουμε το VPN και αν τα κάναμε όλα σωστά μας δείχνει τις τιμές σε τούρκικες λίρες και προχωράμε κανονικα την εγγραφή και πληρωμή Δοκιμάστε τον παραπάνω τρόπο και θα με θυμηθείτε. Ελπίζω να έβαλα ενα μικρό λιθαράκι βοήθειας. Στο 4ο βήμα τι ακριβώς κάνεις? Πώς δημιουργείς δευτερεύοντα χώρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsk Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, miltiadis1989 είπε καλημέρα παιδιά, και εγώ μία από τα ίδια... error code 83 πάνω στην πληρωμή. Έκανα εικονική κάρτα στην ρέβολουτ και έχω βάλει και τοποθεσία Τουρκία. Έχετε καμία ιδέα? Όλη την διαδικασία την έκανα από bluestacks. Ακριβώς το ίδιο! Ξέρει κανείς τί μπορεί να πηγαίνει στραβά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, vsk είπε Ακριβώς το ίδιο! Ξέρει κανείς τί μπορεί να πηγαίνει στραβά; Μήπως παιζει ρολο που βαζετε bluestacks και παίρνει την IP του PC που ειναι ελληνικη? ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις