Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, golden33 είπε

Ουσιαστικά σε βάζει σε ένα λογαριασμό με άλλους 4 και μοιράζεστε τα χρήματα? Αυτό κάνει αυτό το site? Και στις συνδρομητικές που δεν έχουν διαμοιρασμό τι γίνετε?

Οχι, σου ειπε οτι για την ωρα ειναι μονος του, και μαλλον ετσι θα μεινει. Το spotify family ειναι αλλο πραγμα. Μπορει να πληρωνει ενας συνδρομη για μεχρι 5 ή 6 (δεν θυμαμαι) λογαριασμους. Ο καθενας εχει και παλι τον δικο του στο spotify.

• Like 1
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, prefuse είπε

πως βγαλατε την κάρτα σας απο το GMAIL που κάνατε;

πατωντας δεξιά πάνω στο ονομα

MANAGE YOUR GOOGLE ACCOUNT > PAYMENTS & SUBSCRIPTION > MANAGE PAYMENT METHODS 

με REMOVE, ζητάει να βαλουμε αλλη κάρτα "Choose a new payment method before removing ..." 

και με EDIT (οτι ναναι στοιχεία), δεν το αποθηκευει..

Kι εγω το ιδιο θεμα εχω αν και ειναι μιας χρησης απο την Revolut.

49 λεπτά πριν, prefuse είπε

μηπως να την αφήσω για να κάνει αυτόματη ανανέωση του χρόνου..; αλλα μέχρι τοτε θα ειναι αποθηκευμένει σε ενα mail που δεν πολυχρησιμοποιω.

Toυ χρονου ξαναπερναμε αλλη μια και πληρωνουμε για την νεα συνδρομη.

Ας ειμαστε καλα μεχρι τοτε και βλεπουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Δειτε αν μπορειτε πρωτα να ακυρωσετε την ανανεωση στην συνδρομη. Οσο υπαρχει ενεργη ανανεωση, η google θελει καρτα για να κανει την επομενη χρεωση.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, riznik είπε

απο ότι δοκιμασα, στα γρήγορα, σε ενα δικό μου παλιό tv box , 2 διαφορετικά apk 

1.απο το emotn store όπου γενικός η εμπειρία ηταν κακή με μαυρες οθόνες, αδυναμία εκκίνησης αναπαραγωγης εαν δεν πατήθεί πρώτα το "Λήψη" αλλά και έλλειψη περιεχομένου στις καρτέλες που έχει πάνω πάνω πχ πατουσα στο discovery και εβγαζε μια κενή εικόνα. Προφανώς έχουν κάποια παλιά έκδοση και μπορεί σημερα πχ να το διορθώσανε

2. η τελευταία έκδοση απο apkmirror που δούλευε καλύτερα αλλά και πάλι όχι τέλεια 

επίσης διάβασα κάπου οτι υπάρχει θέμα με τον ήχο και την αναπαραγωγή του, και είδα ότι κάνεις κάποιες αλλαγές με το magisk και ολα καλα. 

Και εγώ τό ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω σε H96 tv box ακόμα δεν έχω βρει άκρη! Καμία βοήθεια? Ευχαριστώ

Επεξ/σία από Bestsmiles007
Δημοσ.
1 ώρα πριν, prefuse είπε

πως βγαλατε την κάρτα σας απο το GMAIL που κάνατε;

πατωντας δεξιά πάνω στο ονομα

MANAGE YOUR GOOGLE ACCOUNT > PAYMENTS & SUBSCRIPTION > MANAGE PAYMENT METHODS 

με REMOVE, ζητάει να βαλουμε αλλη κάρτα "Choose a new payment method before removing ..." 

και με EDIT (οτι ναναι στοιχεία), δεν το αποθηκευει..

μηπως να την αφήσω για να κάνει αυτόματη ανανέωση του χρόνου..; αλλα μέχρι τοτε θα ειναι αποθηκευμένει σε ενα mail που δεν πολυχρησιμοποιω.

Εγω ειπα να το κρατησω ως εχει να μην ψαχνομαι του χρονου, ούτως η αλλως σε δικο μου μειλ ειναι που δεν θα το χρησιμοποιησω αλλου, οποτε δεν βρισκω καποιο ρισκο να το αφησω.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, gkarako said:

Εγω ειπα να το κρατησω ως εχει να μην ψαχνομαι του χρονου, ούτως η αλλως σε δικο μου μειλ ειναι που δεν θα το χρησιμοποιησω αλλου, οποτε δεν βρισκω καποιο ρισκο να το αφησω.

Άσε που ίσως αξίζει να χρησιμοποιήσεις το συγκεκριμένο για προσπάθειες σε άλλα streaming services.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bill_viper είπε

Μου έδωσε user/pass, μπήκα κανονικά και είμαι ο μόνος user. Δε ξέρω αν θα μπουν κι άλλοι. Στο Spotify π.χ. που έχω από AccountBot με έχει βάλει με άλλους σε Premium Family.

Αρα με λιγα λογια μπορεις να δωσεις σε αλλους 3 φιλους username password πχ να βλεπουν κ αυτοι ταυτοχρονα;

Που ετσι παει 15€:4=3.75€ ο χρονος 😂

Δημοσ.

Εμένα μέσω accountbot μου έδωσε user/pass αλλά έχει μέσα 7 χρήστες!

Διαλέγεις όποιο να ναι και βλέπεις άραγε;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, james9tito είπε

Ειμαι τοσο τυφλος ή δεν εχει downloads οπως το netflix?

Εχει ρε πχ να εδω απο iphone

24E015F6-1576-4F76-B94A-B2F2FCF99D84.jpeg

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, malias4 είπε

Εχει ρε πχ να εδω απο iphone

24E015F6-1576-4F76-B94A-B2F2FCF99D84.jpeg

Ε τοτε δεν υποστηριζει σε πισι , στο κινητο και εγω βλεπω την ιδια εικονα. WTF?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά έχει βγάλει κανείς άκρη με το πακέτο του Vodafone TV? Είμαι συνδρομητής Triple Play 100Mbps και υποτίθεται έχω δωρεάν Disney+, χρειάζεται μόνο να το ενεργοποιήσω μέσω συνδέσμου που θα μου στείλουν στο κινητό. 2 μέρες τώρα δεν έχει έρθει κάτι και όταν μπαίνω χειροκίνητα στον σύνδεσμο δεν εμφανίζεται κάτι στις προσφορές (εκεί θα εμφανιζόταν σύμφωνα με τις οδηγίες το πακέτο της Disney).
image.png.647b2195c0ced29ef0c268f6976f3643.png

Επεξ/σία από MisterLeading
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, malias4 είπε

Αρα με λιγα λογια μπορεις να δωσεις σε αλλους 3 φιλους username password πχ να βλεπουν κ αυτοι ταυτοχρονα;

Που ετσι παει 15€:4=3.75€ ο χρονος 😂

Τρεις μέρες προσπαθώ και ακόμα δεν έχω μπορέσει να συνδεθώ 2 φορές μου έδωσε κωδικούς μειλ password που δεν δούλεψαν και Τρεις μέρες προσπαθώ να κάνω replace σε διάφορα κράτη που έχει και μου βγάζει συνέχεια  error 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...