sakispc Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 29 λεπτά πριν, prototypegr είπε Προτιμώ σε έναν λογαριασμό που έφτιαξα μόνο για αυτό, να βάλω μια κάρτα που μπορώ να την ακυρώσω χωρίς έξοδα. Ή φορτώνεις τον λογαριασμό σου ή κατά την πληρωμή με την κάρτα της revolut κι εφόσον δεν έχεις χρήματα στον λογαριασμό, μπορείς να δηλώσεις κάρτα για να τα τραβήξει. Στην ουσία τα χρήματα θα πάνε στον λογαριασμό σου στην revolut κι από εκεί θα πληρωθεί η συνδρομή μέσω της κάρτας revolut. Εντάξει το κατάλαβα. Ευχαριστώ όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Στις 14/6/2022 στις 1:21 ΜΜ, ntin είπε Για όσους δεν έχουν παραλάβει email. Μπορείτε να κάνετε ότι έκανα και εγώ. Καλείται στο 2111996236 και θα σας κατευθύνουν με βήματα για να ενεργοποιηθεί η προσφορά. Σας δίνουν redeem code και όλα καλά. Πολύ καλή εξυπηρέτηση πάντως. Το τηλ αυτό πως το βρήκατε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rattlehead Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Το τηλ αυτό πως το βρήκατε? Να σε ρωτήσω κάτι που το συνάντησες αλλά στην tv σου:στο PS5 οι υπότιτλοι φαίνονται με το απαίσιο μαύρο πλαίσιο στην οθόνη.πως το προσπελάσες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 11 λεπτά πριν, Rattlehead είπε Να σε ρωτήσω κάτι που το συνάντησες αλλά στην tv σου:στο PS5 οι υπότιτλοι φαίνονται με το απαίσιο μαύρο πλαίσιο στην οθόνη.πως το προσπελάσες; Μπαίνεις στον λογαριασμό σου μέσω browser, στο site της Disney και από εκεί ρυθμιζεις πως θέλεις να φαίνονται οι υπότιτλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rattlehead Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, enterhere είπε Μπαίνεις στον λογαριασμό σου μέσω browser, στο site της Disney και από εκεί ρυθμιζεις πως θέλεις να φαίνονται οι υπότιτλοι. Thanks εγώ το έψαχνα στην εφαρμογή στο play Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, enterhere είπε Μπαίνεις στον λογαριασμό σου μέσω browser, στο site της Disney και από εκεί ρυθμιζεις πως θέλεις να φαίνονται οι υπότιτλοι. 11 λεπτά πριν, Rattlehead είπε Thanks εγώ το έψαχνα στην εφαρμογή στο play Δεν λειτουργεί όπως στο νετφλιξ. Δυστυχώς στο ps5 είναι πολύ χάλια οι υπότιτλοι και δεν αλλάζουν. Το background το αφαιρείς μέσα από την κονσόλα -> accessibility -> closed captions. Το ενεργοποιείς αυτό και μετά απενεργοποιείς την μέσα επιλογή και πάς στο background opacity Σύγκριση μεταξύ Samsung tv και ps5 (ps5 ειναι η πανω) Επίσης έπιασα και διαφορα στα χρωματα, με του ps5 να ειναι καλυτερα Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2022 από SabotazNic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christarass Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
riznik Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, Andytse13 είπε Παιδιά αν γνωρίζετε εγκατάσταση του Disney+σε παλιά tv box από Android 7 και κάτω απο ότι δοκιμασα, στα γρήγορα, σε ενα δικό μου παλιό tv box , 2 διαφορετικά apk 1.απο το emotn store όπου γενικός η εμπειρία ηταν κακή με μαυρες οθόνες, αδυναμία εκκίνησης αναπαραγωγης εαν δεν πατήθεί πρώτα το "Λήψη" αλλά και έλλειψη περιεχομένου στις καρτέλες που έχει πάνω πάνω πχ πατουσα στο discovery και εβγαζε μια κενή εικόνα. Προφανώς έχουν κάποια παλιά έκδοση και μπορεί σημερα πχ να το διορθώσανε 2. η τελευταία έκδοση απο apkmirror που δούλευε καλύτερα αλλά και πάλι όχι τέλεια επίσης διάβασα κάπου οτι υπάρχει θέμα με τον ήχο και την αναπαραγωγή του, και είδα ότι κάνεις κάποιες αλλαγές με το magisk και ολα καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thewildones Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 @christosmax είμαι με accountbot και δουλεύουν όλα χωρίς πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisgd Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Στις 15/6/2022 στις 4:27 ΠΜ, ApoGal είπε Λοιπόν για να μην ταλαιπωρείστε άδικα σας γράφω τα βήματα που ακολούθησα απο το κινητό μου χωρίς προβλήματα. 1) Αρχικά μέσω της εφαρμογής της revolut δημιούργησα μια καινούργια ψηφιακή καρτα 2) Μετά από το ήδη συνδεμένο google play κατεβασα και εγκατέστησα το Panta vpn lite. 3) Eνεργοποιησα το VPN και συνδέθηκα στο δεύτερο τούρκικο server και απο νεα σελιδα ανώνυμης περιήγησης στον chrome έφτιαξα νέο gmail από Τουρκία. 4) Δημιούργησα στο τηλέφωνο μου δευτερεύοντα χώρο για να μην χρειαστεί να βγάλω ή να πειράξω το κανονικό μου account και συνδεσα το gmail το τουρκικό 5) Ξανά κατεβασα και ενεργοποίησα το VPN 6) Έπειτα μεσα στο Google Play πάμε Ρυθμισεις- Γενικα-Προτιμησεις Λογαριασμού και συσκευής και κοιτάμε να λέει Εναλλαγή σε Τουρκία και προσθέσουμε μια εικονική κάρτα Revolut με ταχυδρομικό κώδικα Τουρκίας 34367. 7) Αφού κάνει επανεκκίνηση το google play και χωρίς να κλείσουμε το vpn, κατεβάζουμε το Disney + και κάνουμε εγκατάσταση. 😎 Τέλος κλείνουμε το VPN και αν τα κάναμε όλα σωστά μας δείχνει τις τιμές σε τούρκικες λίρες και προχωράμε κανονικα την εγγραφή και πληρωμή Δοκιμάστε τον παραπάνω τρόπο και θα με θυμηθείτε. Ελπίζω να έβαλα ενα μικρό λιθαράκι βοήθειας. Ευχαριστώ, όλα καλά δούλεψε με την πρώτη... Εγώ στο πρώτο βήμα είχα Nord vpn και στο δεύτερο το Panda lite. Η πλάκα είναι ότι με αυτόν τον τρόπο το aggrement γράφει Ελλάδα και ήταν στα Ελληνικά... Μάλιστα legit... 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, thewildones είπε @christosmax είμαι με accountbot και δουλεύουν όλα χωρίς πρόβλημα Same here, πληρωμή με N26, 14.5€/χρόνο, Disney+ σε iPhone, iPad, Windows PC, Samsung QLED. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malias4 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 24 λεπτά πριν, bill_viper είπε Same here, πληρωμή με N26, 14.5€/χρόνο, Disney+ σε iPhone, iPad, Windows PC, Samsung QLED. Το accountbot σου δινει ενα κωδικο η ενα λογαριασμο με 4 κωδικους; εκανα βεβαια εγω κανονικα με το ελληνικο αλλα για του χρονου ρωταω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) πως βγαλατε την κάρτα σας απο το GMAIL που κάνατε; πατωντας δεξιά πάνω στο ονομα MANAGE YOUR GOOGLE ACCOUNT > PAYMENTS & SUBSCRIPTION > MANAGE PAYMENT METHODS με REMOVE, ζητάει να βαλουμε αλλη κάρτα "Choose a new payment method before removing ..." και με EDIT (οτι ναναι στοιχεία), δεν το αποθηκευει.. μηπως να την αφήσω για να κάνει αυτόματη ανανέωση του χρόνου..; αλλα μέχρι τοτε θα ειναι αποθηκευμένει σε ενα mail που δεν πολυχρησιμοποιω. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2022 από prefuse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 26 λεπτά πριν, malias4 είπε Το accountbot σου δινει ενα κωδικο η ενα λογαριασμο με 4 κωδικους; εκανα βεβαια εγω κανονικα με το ελληνικο αλλα για του χρονου ρωταω Μου έδωσε user/pass, μπήκα κανονικά και είμαι ο μόνος user. Δε ξέρω αν θα μπουν κι άλλοι. Στο Spotify π.χ. που έχω από AccountBot με έχει βάλει με άλλους σε Premium Family. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
golden33 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, bill_viper είπε Μου έδωσε user/pass, μπήκα κανονικά και είμαι ο μόνος user. Δε ξέρω αν θα μπουν κι άλλοι. Στο Spotify π.χ. που έχω από AccountBot με έχει βάλει με άλλους σε Premium Family. Ουσιαστικά σε βάζει σε ένα λογαριασμό με άλλους 4 και μοιράζεστε τα χρήματα? Αυτό κάνει αυτό το site? Και στις συνδρομητικές που δεν έχουν διαμοιρασμό τι γίνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις