axlgk Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Info από γειτονικό forum. Ρύθμιση υπότιτλων σε όσους έχουν Android TV: -Home Menu -Ρυθμίσεις -Προσβασιμότητα -Υπότιτλοι -Προβολή ΝΑΙ (μετακινώ την κουκίδα προς τα δεξιά) -Κάνω τις εξής ρυθμίσεις: ---Μέγεθος κειμένου κανονικό ---Στυλ υπότιτλων: Προσαρμοσμένο ---Οικογένεια γραμματοσειρών: Απλά ή Sans Serif ή Προεπιλογή ---Χρώμα γραμματοσειράς: Λευκό ---Αδιαφάνεια κειμένου: 100% ---Τύπος περιγράμματος: συμπτυγμένο ---Χρώμα περιγράμματος: μαύρο ---Εμφάνιση φόντου: ΟΧΙ (κουκίδα αριστερά) ---Εμφάνιση παραθύρου: ΟΧΙ (κουκίδα αριστερά Και επίσης με 2 συνδέσεις ταυτόχρονα tv PC ρουφάει την 50αρα γραμμή για πλάκα. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Άλλο ένα αρνητικό το forward backward. Στην Samsung τουλάχιστον δεν έχει βήματα. Πατάω το αριστερό βελάκι και δεν κάνει τπτ. Πρέπει να πατήσω το κουμπί backward για να πάει πίσω, αλλά πάει πολύ γρήγορα. Προτιμώ τα steps όπως στο νετφλιξ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dumakos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Να ρωτήσω και γω κάτι. Ενώ στο netflix και στο prime μου βγάζει 5.1 κανονικά στο disney μου το περνάει σαν δικάναλο(σύνδεση ενισχυτή με τηλεόραση μέσω οπτικής ίνας) Εχει βγάλει κανείς άκρη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CptBill Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, dumakos είπε Να ρωτήσω και γω κάτι. Ενώ στο netflix και στο prime μου βγάζει 5.1 κανονικά στο disney μου το περνάει σαν δικάναλο(σύνδεση ενισχυτή με τηλεόραση μέσω οπτικής ίνας) Εχει βγάλει κανείς άκρη? Περίεργο. Μέσω arc hdmi τροφοδοτω μια sonos beam gen2 και και κλείδωνω κανονικά σε 5.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dumakos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, CptBill είπε Περίεργο. Μέσω arc hdmi τροφοδοτω μια sonos beam gen2 και και κλείδωνω κανονικά σε 5.1 Δεν μιλάω μέσω hdmi αλλά μέσω οπτικής.Με το που ξεκινάει να παίζει για χιλιοστά δευτερολέπτου δείχνει dolby digital και αμέσως το κόβει και το κάνει δικάναλο. Αντίθετα σε netflix και prime κανένα πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rattlehead Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, enterhere είπε Τον αποσυνδέεις από το play store. Δεν έχουν διαγραφεί όμως τα δεδομένα που έφτιαξα.ειναι άλλη η ρύθμιση για διαγραφή του google pay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christosmax Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχει δοκιμάσει κανείς συνδρομή με το accountbot? Είναι αξιόπιστο; Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2022 από christosmax Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakispc Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Όταν περνάτε για τρόπο πληρωμής στον Google λογαριασμό της Revolut Τί όνομα βάζετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mando Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 14 λεπτά πριν, sakispc είπε Όταν περνάτε για τρόπο πληρωμής στον Google λογαριασμό της Revolut Τί όνομα βάζετε; το κανονικο σου ονομα βαζεις. (εαν προσπαθεις να το κανεις μεσω Τουρκιας με vpn βαζεις τουρκικη διευθυνση και ταχυδρομικο κώδικα. ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Perfect Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 12 ώρες πριν, thephotoshoped είπε Κάποιος που έκανε την διαδικασία σε iOS μπορεί να ενημερώσει; Λοιπόν για IOS, θέλουμε όμως Windows PC για ένα βήμα 1- Δημιουργούμε Apple ID τούρκικη (νεο email) ως μέθοδο πληρωμής επιλέγουμε none, αυτό το βήμα πρέπει να γίνει από windows PC και iTunes. Διαφορετικά θα ζητήσει τηλεφωνική επιβεβαιωση. Από iTunes θα γίνει απλή Apple ID χωρίς τηλέφωνο, στοιχεία βάζουμε ότι να ναι (email σωστό προφανώς) 2- Κατεβάζουμε και ενεργοποιούμε 7 days trial το WeVPN (μην ξεχάσετε να το ακυρώσετε όταν τελειώσετε) 3- Αγοράζουμε 350 λίρες τουρκιάς(για ετήσια συνδρομή) Itunes gift cards από το eneba η οπου αλλού (κόστος ~ 20-21 ευρώ) (Προσοχή να είναι legit ο πωλητής) 4- Από το Mac - App Store κανουμε redeem τις gift cards 5- Κατεβάζουμε την εφαρμογή disney και δεν την ανοιγουμε 6- Συνδεόμαστε στο Wevpn τουρκία 7- Ανοιγουμε την εφαρμογή και δημιουργούμε λογαριασμό και πληρώνουμε με το Apple ID 8- Αποσύνδεση από το VPN, επανεκκίνηση της εφαρμογής και καλές θεάσεις (δουλευει 100%) 7 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prototypegr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 51 λεπτά πριν, sakispc είπε Όταν περνάτε για τρόπο πληρωμής στον Google λογαριασμό της Revolut Τί όνομα βάζετε; Αυτό που διαπίστωσα εγώ, είναι να βάλεις πραγματική τουρκική διεύθυνση όταν δηλώνεις την κάρτα. Αλλιώς δεν την δέχεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodgeor Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 13 λεπτά πριν, prototypegr είπε Αυτό που διαπίστωσα εγώ, είναι να βάλεις πραγματική τουρκική διεύθυνση όταν δηλώνεις την κάρτα. Αλλιώς δεν την δέχεται. Γιατι δεν βαζεται μια απλή χρεωστική ,αν εχετε θέμα με τη revolut, δεν μου ζητησε τιποτα εμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakispc Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Πραγματική τούρκικη διεύθυνση και το όνομα που δηλώσαμε στην Revolut με λατινικούς χαρακτήρες δηλαδή. Επίσης πρέπει να " φορτώσουμε" την Revolut (πρώτη φορά την χρησιμοποιώ) ή την συνδέουμε με μια πιστωτική/χρεωστική φυσική κάρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prototypegr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, teodgeor είπε Γιατι δεν βαζεται μια απλή χρεωστική ,αν εχετε θέμα με τη revolut, δεν μου ζητησε τιποτα εμενα. Προτιμώ σε έναν λογαριασμό που έφτιαξα μόνο για αυτό, να βάλω μια κάρτα που μπορώ να την ακυρώσω χωρίς έξοδα. 31 λεπτά πριν, sakispc είπε Πραγματική τούρκικη διεύθυνση και το όνομα που δηλώσαμε στην Revolut με λατινικούς χαρακτήρες δηλαδή. Επίσης πρέπει να " φορτώσουμε" την Revolut (πρώτη φορά την χρησιμοποιώ) ή την συνδέουμε με μια πιστωτική/χρεωστική φυσική κάρτα; Ή φορτώνεις τον λογαριασμό σου ή κατά την πληρωμή με την κάρτα της revolut κι εφόσον δεν έχεις χρήματα στον λογαριασμό, μπορείς να δηλώσεις κάρτα για να τα τραβήξει. Στην ουσία τα χρήματα θα πάνε στον λογαριασμό σου στην revolut κι από εκεί θα πληρωθεί η συνδρομή μέσω της κάρτας revolut. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2022 από prototypegr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrismilo91 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 19 ώρες πριν, ApoGal είπε Λοιπόν για να μην ταλαιπωρείστε άδικα σας γράφω τα βήματα που ακολούθησα απο το κινητό μου χωρίς προβλήματα. 1) Αρχικά μέσω της εφαρμογής της revolut δημιούργησα μια καινούργια ψηφιακή καρτα 2) Μετά από το ήδη συνδεμένο google play κατεβασα και εγκατέστησα το Panta vpn lite. 3) Eνεργοποιησα το VPN και συνδέθηκα στο δεύτερο τούρκικο server και απο νεα σελιδα ανώνυμης περιήγησης στον chrome έφτιαξα νέο gmail από Τουρκία. 4) Δημιούργησα στο τηλέφωνο μου δευτερεύοντα χώρο για να μην χρειαστεί να βγάλω ή να πειράξω το κανονικό μου account και συνδεσα το gmail το τουρκικό 5) Ξανά κατεβασα και ενεργοποίησα το VPN 6) Έπειτα μεσα στο Google Play πάμε Ρυθμισεις- Γενικα-Προτιμησεις Λογαριασμού και συσκευής και κοιτάμε να λέει Εναλλαγή σε Τουρκία και προσθέσουμε μια εικονική κάρτα Revolut με ταχυδρομικό κώδικα Τουρκίας 34367. 7) Αφού κάνει επανεκκίνηση το google play και χωρίς να κλείσουμε το vpn, κατεβάζουμε το Disney + και κάνουμε εγκατάσταση. 😎 Τέλος κλείνουμε το VPN και αν τα κάναμε όλα σωστά μας δείχνει τις τιμές σε τούρκικες λίρες και προχωράμε κανονικα την εγγραφή και πληρωμή Δοκιμάστε τον παραπάνω τρόπο και θα με θυμηθείτε. Ελπίζω να έβαλα ενα μικρό λιθαράκι βοήθειας. μολις το δοκιμασα εκτος απο το 4ο και 5ο βημα δουλευει κανονικα με αλλο vpn ομως ειχα ηδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις