Προς το περιεχόμενο

Προσφορα γνωριμιας Disney+ 12 μήνες στην τιμή των 8 μηνων - 71,50 € [TEΛΟΣ]

venuets

Προτεινόμενες αναρτήσεις

19 ώρες πριν, sarpan είπε

Απανταω στον εαυτο μου. Το εκανα απο υπολογιστη μεσω bluestacks. Δουλεψε κανονκα.

Εχοντας ηδη ενεργοποιημενο VPN κατεβασα bluestacks και εκανα λογαριασμο gmail.

Προσθεσα στον λογαριασμο μου καρτα της revolut για να κανω τις αγορες.

Κατεβασα disney+, και στο τελικο βημα που ζηταει ολοκληρωση συνδρομης επελεξα αγορα μεσω της καρτας που ειχα ηδη προσθεσει στο gmail account. ολα κομπλε.

Κατα τη διαρκεια της διαδικασιας οι τιμες εμφανιζονται σε ευρω αλλα στο τελος κανει τη χρεωση σε TRL οποτε μην παραξενευθειτε

Καλη θεαση

Ευχαριστώ για τον οδηγό, έγινε γρήγορα και χωρίς προβλήματα. 19.41€ χρέωση σε revolut 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εσείς που λέτε να σταματήσουν τα παιδια να γράφουν για λογαριασμό από Τουρκία χαλαρώστε λίγο και σταματήστε την γκρίνια. Ψάχνουμε με τα τουφέκι να βρούμε μήνυμα σχετικό με το Disney plus. Όλο πάνω στην γκρίνια σας πέφτουμε. 

Περασε η πληρωμη σε Τούρκικη λίρα αλλα οταν παω να μπω στο disney+ μου εμφανιζει οτι πρεπει να γινει confirmation.

Οταν το επιλεγω κανει update στις ελληνικες τιμες. (με ολα τα τουρκικα vpn αν παω να κανω log in απλα κολλαει η εφαρμογη της disney και δεν φορτώνει)

Στα google subscriptions εμφανιζει το συνημμενο. Αραγε μετα το τριήμερο (που δεν θα εχω κανει confirm) ή αν ακυρώσω το subscription θα επιστραφει το ποσο?

Ποσώς με νοιάζει βεβαια μιας και την ευθυνη για τις ταρζανιές την παιρνω εγω.

image.png.a13fa0611da4d34a9cd2d708ce729996.png

31 λεπτά πριν, yiamaha είπε

Σε εμάς που δεν έχει έρθει ακόμα το μειλ θ έρθει ποτέ; 

Παρε τηλ φιλε εμενα δεν ερχοταν κ πηρα τηλ κ με βοηθησαν. Παρα πολυ ευγενικη . Απλα περιμενα πολυ ωρα κ στο τελος ειπα cal me back ! Σου δινουν redeem κωδικο κ παει στα 71.50€ οπως της προσφορας

211199623611

• Like 1
  • Thanks 1

Tip

Οσοι χρησιμοποιήσατε το προεπιλεγμενο προφιλ που ειχε και δεν δημιουργησατε ακόμη άλλο .Οσοι δεν το έχετε προσέξει σε αυτο το στις ρυθμισεις ειναι επιλεγμένη ηλικια 13+ . Αλάξτε το σε 18 + και θα εμφανιστουν και αλλες σειρες και ταινιες.
  • Like 3

57 λεπτά πριν, axlgk είπε

Tip

Οσοι χρησιμοποιήσατε το προεπιλεγμενο προφιλ που ειχε και δεν δημιουργησατε ακόμη άλλο .Οσοι δεν το έχετε προσέξει σε αυτο το στις ρυθμισεις ειναι επιλεγμένη ηλικια 13+ . Αλάξτε το σε 18 + και θα εμφανιστουν και αλλες σειρες και ταινιες.

Εμενα με ρωτησε στην αρχη για το οριο ηλικιας, στο 1ο προφιλ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...