haHa Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) delete me Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2022 από haHa
ApoGal Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Λοιπόν για να μην ταλαιπωρείστε άδικα σας γράφω τα βήματα που ακολούθησα απο το κινητό μου χωρίς προβλήματα. 1) Αρχικά μέσω της εφαρμογής της revolut δημιούργησα μια καινούργια ψηφιακή καρτα 2) Μετά από το ήδη συνδεμένο google play κατεβασα και εγκατέστησα το Panta vpn lite. 3) Eνεργοποιησα το VPN και συνδέθηκα στο δεύτερο τούρκικο server και απο νεα σελιδα ανώνυμης περιήγησης στον chrome έφτιαξα νέο gmail από Τουρκία. 4) Δημιούργησα στο τηλέφωνο μου δευτερεύοντα χώρο για να μην χρειαστεί να βγάλω ή να πειράξω το κανονικό μου account και συνδεσα το gmail το τουρκικό 5) Ξανά κατεβασα και ενεργοποίησα το VPN 6) Έπειτα μεσα στο Google Play πάμε Ρυθμισεις- Γενικα-Προτιμησεις Λογαριασμού και συσκευής και κοιτάμε να λέει Εναλλαγή σε Τουρκία και προσθέσουμε μια εικονική κάρτα Revolut με ταχυδρομικό κώδικα Τουρκίας 34367. 7) Αφού κάνει επανεκκίνηση το google play και χωρίς να κλείσουμε το vpn, κατεβάζουμε το Disney + και κάνουμε εγκατάσταση. 😎 Τέλος κλείνουμε το VPN και αν τα κάναμε όλα σωστά μας δείχνει τις τιμές σε τούρκικες λίρες και προχωράμε κανονικα την εγγραφή και πληρωμή Δοκιμάστε τον παραπάνω τρόπο και θα με θυμηθείτε. Ελπίζω να έβαλα ενα μικρό λιθαράκι βοήθειας. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2022 από ApoGal 12 1
user2163 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Άλλο που δεν θέλουν οι 🇹🇷, να αγοράζουμε λίρες για να τους boostάρουμε την οικονομία, εντάξει είμαστε λίγοι για να κάνουμε τη διαφορά αλλά και πάλι είναι η λογική αυτή που λες τι γίνεται ρε ***. 4
Aias Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) εμενα με χρεωσε 20 ευρω και μετα εβγαλε οτι υπαρχει προβλημα .και με χρεωσαν 20 ευρω και συνδρομη δεν εχω.Περιμενω το refund απο την google για να ξαναδοκιμασω.πληρωσα με Revolut Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2022 από Aias
teodgeor Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, SpiromaN είπε Όταν βγάλατε το λογαριασμό google από το κινητό σας τον κανονικό είχατε κάποιο θέμα με το τηλεφωνο; Οχι , τι προβλημα εχεις. Εγω εχω και τους 2 συνδεμενους τωρα και τους αλλαζω οποτε θελω
g_mateo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 18 ώρες πριν, g_mateo είπε ESPN και Hulu έχει τελικά; Κανείς;
malias4 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, user2163 είπε Άλλο που δεν θέλουν οι 🇹🇷, να αγοράζουμε λίρες για να τους boostάρουμε την οικονομία, εντάξει είμαστε λίγοι για να κάνουμε τη διαφορά αλλά και πάλι είναι η λογική αυτή που λες τι γίνεται ρε ***. Ετσι, εγω εκανα το Ελληνικο με 3 φιλους ακομα 18€ ο χρονος βγηκε στο ατομο, εντελως κλαιν κατασταση. Ισως του χρονου ψαξω για αλλη χωρα αργεντινη νησια παπουα αλλα οχι κ τουρκια 🤬 Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2022 από malias4 2
thephotoshoped Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, Perfect είπε Δεν ξέρω αν γράφτηκε (πολλες σελίδες!) πως κάνουμε συνδρομή από τουρκιά για IOS συσκευές. Αν υπάρχει ενδιαφέρον πείτε μου Ενημέρωσε μας φίλε
prototypegr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Καλημέρα. Εμένα κατά την πληρωμή κι ενώ έρχεται κανονικά push notification στο κινητό κι εγκρίνω την συναλλαγή, με εμφανίζει μήνυμα σφάλματος QR-RWE-03. Καμιά ιδέα?
thewildones Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 @vladimirosp μπαίνεις στα purchases, βρίσκεις την αγορά σου, κάνεις Generate Code (βαλε όποια χώρα θέλεις, δεν έχει Ελλάδα, αλλά δεν παίζει ρόλο) και σου δίνει login credentials για να δημιουργήσεις δικό σου προφίλ και να δεις απευθείας. @ssfrix όλες οι γλώσσες και οι μεταγλωττίσεις υπάρχουν, κανένα πρόβλημα
tz_aristotelis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Ερώτηση: μπόρεσε κανένας να εγκαταστήσει το disney σε 32" smart JVC? Η τηλεόραση βλέπω υποστηρίζει από netflix έως facebook κλπ. Λογικά έχει την δυνατότητα για disney. Αλλά δεν υπάρχει πουθενά η εφαρμογή. Η τηλεόραση είναι 2ετιας. Ευχαριστώ
madnifestah Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, tz_aristotelis είπε Ερώτηση: μπόρεσε κανένας να εγκαταστήσει το disney σε 32" smart JVC? Η τηλεόραση βλέπω υποστηρίζει από netflix έως facebook κλπ. Λογικά έχει την δυνατότητα για disney. Αλλά δεν υπάρχει πουθενά η εφαρμογή. Η τηλεόραση είναι 2ετιας. Ευχαριστώ αν δεν είναι android δεν μπορείς να βάλεις δικές σου εφαρμογές, μόνο αυτές που έχει βάλει ο κατασκευαστής.. αν δεν υπαρχει pc κοντά για συνδεση με hdmi Μπορείς να βλέπεις με cast η tv box,chromecast κλπ 1
kormos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, g_mateo είπε Κανείς; Αυτό και αυτό σε καλύπτει για την ερώτηση που έχεις θέσει? 3 λεπτά πριν, cabdik είπε ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ προς ΜΟΔΣ ... μπορει καποιος MOD να "καθαρισει λιγο το νημα απο τις "τουρκικες" παρεμβασεις......?? δεν γινεται 15 σελιδες τωρα να ασχολουμαστε ολοι με το πως θα βαλουμε VPN και τουρκικη ΙΡ για να γλυτωσουμε ενα 50ρικο για ενα χρονο....!!! καλυτερα να μην το βαλουν οσοι δεν εχουν το 50€/χρονο...!! ας μεινουν καλυτερα στα ......."δωρεαν", να γλυτωσουν και ολοκληρα τα €71.50/ετος.....!!!! ...απλά να το προσπερνάς! Μην κρίνεις για να μην κριθείς. Δεν μπορείς να γνωρίζεις αν σε κάποιον του λείπουν ή όχι τα 50€ που λες. Όλοι όμως έχουν το δικαίωμα να το απολαύσουν Οπότε ή αφήνεις αδιάβαστο όλο το νήμα ή τα γραφόμενα.... Δεν θεωρώ ότι είναι κακό να ρωτάνε αυτό που ρωτάνε στο υπάρχον νήμα...Κυρίως γιατί δεν είναι κάτι παράνομο Μφχ 2
prototypegr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 32 λεπτά πριν, prototypegr είπε Καλημέρα. Εμένα κατά την πληρωμή κι ενώ έρχεται κανονικά push notification στο κινητό κι εγκρίνω την συναλλαγή, με εμφανίζει μήνυμα σφάλματος QR-RWE-03. Καμιά ιδέα? Να απαντήσω στον εαυτό μου: άλλαξα κάρτα (έβαλα revolut) και η διαδικασία προχώρησε κανονικά.
thephotoshoped Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Κάποιος που έκανε την διαδικασία σε iOS μπορεί να ενημερώσει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις