Ola150 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, spy_vlsi είπε εγω που το κανω βημα βημα δεν παιζει. επισης εχω δοκιμασει κι άλλα και συνεχεια παιρνω το ακόλουθο εννοειται ειμαι logged in. Καμια ιδεα τι δεν του αρεσει? Έβγαλες τελείως τον λογαριασμό σου εκτός; Πρόσθεσες νέο λογαριασμό όπου φαίνεται σαν χώρα η Τουρκία; Σίγουρα δουλεύει η μέθοδος του Σωτήρη γιατί έκανα και 2ο λογαριασμό για έναν φίλο!
kasmpou Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 16 λεπτά πριν, CKSK είπε το αλλαζεις το προθεμα και βαζεις το ελληνικο σου νουμερο κανονικα εκανα edit και το αρχικο κειμενο κανω τα βηματα...εχω τσεκαρει τα παντα με τις τιμες....κατεβαζω την εφαρμογη, παω να την ανοιξω και δεν ανοιγει και πεταει μνμ δεν ανταποκρινεται.... 1
Witcher1st Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Ποσα ευρω βγαινει το τουρκικο Disney+; Εχω χαθει με τοσες σελιδες. Αν και μαλλον θα βαλω το Ελληνικο με την προσφορα στα 71.50.
HERTHAN Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 32 λεπτά πριν, SabotazNic είπε edit profile -> app language Σε ειχα και σε λιστα αγνοησης😄 αλλα δεν ξερω γιατι.Καμια μαμακια θα ειπαμε παλιοτερα. Σ'εβγαλα τωρα. Ευχαριστω φιλε να'σαι καλα. Μόλις τώρα, Witcher1st είπε Ποσα ευρω βγαινει το τουρκικο Disney+; 19,47 μου βγηκε εμενα για εναν χρονο.
KyuJutsu Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, Witcher1st είπε Ποσα ευρω βγαινει το τουρκικο Disney+; Εχω χαθει με τοσες σελιδες. Αν και μαλλον θα βαλω το Ελληνικο με την προσφορα στα 71.50. 19,51 μέσω Revolut
HERTHAN Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, KyuJutsu είπε 19,51 μέσω Revolut Κι εγω με Revolut. Λογικα επειδη ανεβα/κατεβα η λιρα γι'αυτο υπαρζουν αυτες οι μικροδιαφορες.
ReBeLoS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 δεν την παλευω αλλο πραγματικα. Δοκιμασα 100 φορες και με ολα σωστα με καρτα χρεωστικη αλλα και πιστωτικη και βγαζει το error 83.
Witcher1st Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Ειναι τεραστια διαφορα και τωρα βλεπω οτι δεν υπαρχει πλεον η προσφορα στα 71.50..
Arkin Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Thresh είπε Εδώ πληρώνει κόσμος πολλαπλάσια για να βλέπει σουπερ λιγδ... 😛 Καλα εδω πληρωνει ο κοσμος για να πεθανει[καπνιστες] 2-3 χιλιαρικα το χρονο και εδω μιλαμε για το αν αξιζουν τα 70 ευρω το χρονο σε κατι που περνας ομορφα οταν βλεπεις και διασκεδαζεις και χαλαρωνεις. 3 1
HERTHAN Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Καλα εδω πληρωνει ο κοσμος για να πεθανει[καπνιστες] 2-3 χιλιαρικα το χρονο και εδω μιλαμε για το αν αξιζουν τα 70 ευρω το χρονο σε κατι που περνας ομορφα οταν βλεπεις και διασκεδαζεις και χαλαρωνεις. Γι'αυτο ας πληρωσει για οτι θελει κι οτι τον ευχαριστει τον καθεναν κι ας σταματησουν αυτα τα σχολια καλυτερα γιατι δεν βοηθανε κανεναν.Οχι το δικο σου αλλα απο το παλικαρι που το ξεκινησε. Οτι θελει θα κανει ο καθενας αφου τον ευχαριστει.
kosmasdel Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 55 minutes ago, CKSK said: ^^^ χίλια ευχαριστω!!! τα καταφερα, με τη 2η προσπαθεια ακριβως με αυτον τον τροπο! την πρωτη φορα απετυχε διοτι κατεβασα την εφαρμογη απ το κινητο πριν περασω μεθοδο πληρωμης στο play.google.com 1. δημιουργια gmail με urban vpn extension (free εγω προσωπικα) , αν ολα εχουν γινει σωστα ζηταει στο δευτερο βημα τηλεφωνο με τουρκικο προθεμα, αλλαξα το προθεμα και χρησιμοποιησα κανονικα το νουμερο μου 2. συνδεση στο play.google.com απο pc με ενεργο ακομα το vpn και προσθηκη καρτας , στην κατηγορια πληρωμες και συνδρομες (revolut εγω προσωπικα) 3.τσεκαρα στο pc στο play.google.com οι τιμες ηταν οντως σε TRY 4. αφου ειχα σβησει το google account απ το κινητο, περναω το καινουργιο που δημιουργησα με vpn κατα τη συνδεση μου στο google play 5. τσεκαρω οτι και απ το κινητο οι τιμες στις εφαρμογες επι πληρωμη μου εμφανιζονται οντως σε TRY 6. κατεβαζω την εφαρμογη disney+ και στην εγγραφη όντως οι τιμες μου εμφανιζονται σε TRY , προχωραω κανονικα και τελος καλο ολα καλα ΥΓ καθολη τη διαρκεια της διαδικασιας απ το κινητο ειχα κλειστο το location / τοποθεσια, δεν ξερω αν παιζει ρολο απλα το λεω Είσαι ωραίος! Στην πληρωμή πετούσε άκυρο με τις 2 revolut που έχω αλλά δέχτηκε την Curve η οποία "πάτησε" πάνω στην μία Revolut 1
sndev Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Ότι χρεωσε 2 φορές κ παίζει σε μια συσκευή κ σε οποιαδήποτε άλλη πάμε να λογκαρουμε ζητάει πληρωμη σαν να μην εγινε ποτέ, σας φαίνεται λογικό;
CKSK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 32 λεπτά πριν, kasmpou είπε κανω τα βηματα...εχω τσεκαρει τα παντα με τις τιμες....κατεβαζω την εφαρμογη, παω να την ανοιξω και δεν ανοιγει και πεταει μνμ δεν ανταποκρινεται.... Άρα μήπως υπάρχει θέμα συμβατότητας της εφαρμογής? Αν δοκίμαζες από κάποια άλλη συσκευή? Σόρρυ αλλά είμαι κι εγώ λίγο άσχετος με αυτά
sndev Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 40 λεπτά πριν, kasmpou είπε κανω τα βηματα...εχω τσεκαρει τα παντα με τις τιμες....κατεβαζω την εφαρμογη, παω να την ανοιξω και δεν ανοιγει και πεταει μνμ δεν ανταποκρινεται.... Κλείσε το vpn κ άνοιξε την. Όταν φτάσεις να πληρώσεις ξαναβάλει το vpn 1
SpiromaN Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Όταν βγάλατε το λογαριασμό google από το κινητό σας τον κανονικό είχατε κάποιο θέμα με το τηλεφωνο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις