spy_vlsi Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, aggelos87 είπε Με το που συμπλήρωσες τον αριθμό της κάρτας σου στο play store λογικά σου εμφάνισε ένα πεδίο για χώρα. Εκεί είχε προεπιλεγμένη την Τουρκία ή είχε κάποια άλλη και την άλλαξες χειροκίνητα; Αν έβγαλε απο μόνο του Τουρκία θεωρώ πως είσαι σε καλό σημείο, για μένα πριν ξεκινήσεις απ την αρχή παίξε λίγο, σβήσε και ξαναπέρνα την κάρτα, σβήσε τελείως απ το play store την κάρτα και πήγαινε στο disney+ να κάνεις checkout να δεις αν σου ζητήσει κάρτα, δοκίμασε κάποια άλλη κάρτα κλπ. Όλα αυτά με και χωρίς vpn Already done. Απ την αρχή εβγαζε.Δεν νιώθει με τίποτα. Σ ευχαριστώ πολύ πάντως. Upd: τώρα μου βγάζει την κάρτα, πατάω να πληρώσω και δεν ολοκληρώνεται η συναλλαγή με error 4. Upd 2: Με κλειστο vpn, μπήκα από την εφαρμογή. Gpay και σεταρα την κάρτα. Μετά την πήρε επιτυχώς μέσα στο Disney χωρίς vpn Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2022 από spy_vlsi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 καποιος να μας γραψει μια εγκυρη διευθυνση με ΤΚ τουρκιας παρακαλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elias.kaz Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Hulu εχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRP Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Έκανα και εγώ την συνδρομή μέσω Τουρκίας και με χρέωσε 29 κάτι. Όμως πριν πληρώσω πέρασα την κάρτα μου στο Google play με όλα τα κανονικά στοιχεία,όχι διεύθυνση τουρκίας κτλ. Λέτε να έχω κάποιο θέμα με αυτό; Ίσως και για αυτό να με χρέωσε για κάποιο λόγο 29 αντί για 20 αλλά λέω εντάξει πάλι κερδισμένος είμαι οπότε δεν πειράζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petroschelsea Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Όσοι έχετε μηνιαίο σας έχει την επιλογή για αναβάθμιση σε ετήσιο; Σε μένα το είχε το απόγευμα αλλά τώρα όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiron Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Βρε παιδιά ότι και να κάνω έχω το παρακάτω error όταν πάω να πληρώσω. Καμία βοήθεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zoupas81 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Μετά από 2-3 προσπάθειες μπήκε κανονικά με Revolut. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Έχει μέχρι και τα the strain και wayward pines που είναι αγαπημένες trashiles. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimtsef Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Walking dead season 11 ναιιιιιιιιιιιιιι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, HERTHAN είπε 1.Εκανα κανονικα login κανονικα στο firestick με το Τουρκικο email και λογαριασμο αλλα μου βγαζει Αγγλικο μενου στην εφαρμογη.Αυτο αλλαζει απο πουθενα σε Ελληνικο μενου? edit profile -> app language 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CKSK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, chrismilo91 είπε ας πω και εγω τι εκανα και μου δουλεψε 1) φτιαχνεις e-mail με vpn τουρκιας και παιρνας μια καρτα σου στο google pay απο pc θα σου δειξει οτι εχεις διευθυνση τουρκια 2)σβηνεις τον λογαριασμο σου του gmail στο κινητο και προσθετεις αυτον που εφτιαξες χωρις vpn 3)κατεβαζεις την εφαρμογη του disney στο κινητο και απλα κανεις εγγραφη δεν χρεαζεται vpn απο την στιγμη που εκανες το e-mail με vpn και φαινεται σαν τουρκικο ^^^ χίλια ευχαριστω!!! τα καταφερα, με τη 2η προσπαθεια ακριβως με αυτον τον τροπο! την πρωτη φορα απετυχε διοτι κατεβασα την εφαρμογη απ το κινητο πριν περασω μεθοδο πληρωμης στο play.google.com 1. δημιουργια gmail με urban vpn extension (free εγω προσωπικα) , αν ολα εχουν γινει σωστα ζηταει στο δευτερο βημα τηλεφωνο με τουρκικο προθεμα, αλλαξα το προθεμα και χρησιμοποιησα κανονικα το νουμερο μου 2. συνδεση στο play.google.com απο pc με ενεργο ακομα το vpn και προσθηκη καρτας , στην κατηγορια πληρωμες και συνδρομες (revolut εγω προσωπικα) 3.τσεκαρα στο pc στο play.google.com οι τιμες ηταν οντως σε TRY 4. αφου ειχα σβησει το google account απ το κινητο, περναω το καινουργιο που δημιουργησα με vpn κατα τη συνδεση μου στο google play 5. τσεκαρω οτι και απ το κινητο οι τιμες στις εφαρμογες επι πληρωμη μου εμφανιζονται οντως σε TRY 6. κατεβαζω την εφαρμογη disney+ και στην εγγραφη όντως οι τιμες μου εμφανιζονται σε TRY , προχωραω κανονικα και τελος καλο ολα καλα ΥΓ καθολη τη διαρκεια της διαδικασιας απ το κινητο ειχα κλειστο το location / τοποθεσια, δεν ξερω αν παιζει ρολο απλα το λεω Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2022 από CKSK 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenny McCormick Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Όσοι το πήρατε μέσω Τουρκίας για να βλέπετε περιεχόμενο μετά πρέπει να είστε με VPN; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vladimirosp Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, thewildones είπε Θα γράψω και εγώ την αμαρτία μου, από το πρωί προσπαθούσα να κάνω τη διαδικασία, το πρόβλημα μου προκύπτει στο γεγονός ότι πρέπει να είμαι από τους ελάχιστους που δεν είχα ούτε μία συσκευή Android. Ότι και αν έκανα, ενώ έφτιαξα το λογαριασμό και με έδρα την Τουρκία και μετά Αργεντινή, δε μου περνούσε καμία πληρωμή με τίποτα. Ούτε Revolut, ούτε Monese (που πληρώνω μέσω Αργεντινής το YouTube Premium) , αλλά ούτε και με ελληνική κάρτα. Με κούρασε τόσο η φάση που μπήκα accountbot , πήρα με 15$ μια ετήσια συνδρομή και σε 1 λεπτό ήμουν έτοιμος. Τι ειναι το accountbot? Πλήρωσα για ένα μήνα αλλά δεν ξέρω τι κάνεις με αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kasmpou Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, CKSK είπε ^^^ χίλια ευχαριστω!!! τα καταφερα, με τη 2η προσπαθεια ακριβως με αυτον τον τροπο! την πρωτη φορα απετυχε διοτι κατεβασα την εφαρμογη απ το κινητο πριν περασω μεθοδο πληρωμης στο play.google.com 1. δημιουργια gmail με urban vpn extension (free εγω προσωπικα) 2. συνδεση στο play.google.com απο pc με ενεργο ακομα το vpn και προσθηκη καρτας , στην κατηγορια πληρωμες και συνδρομες (revolut εγω προσωπικα) 3.τσεκαρα στο pc στο play.google.com οι τιμες ηταν οντως σε TRY 4. αφου ειχα σβησει το google account απ το κινητο, περναω το καινουργιο που δημιουργησα με vpn κατα τη συνδεση μου στο google play 5. τσεκαρω οτι και απ το κινητο οι τιμες στις εφαρμογες επι πληρωμη μου εμφανιζονται οντως σε TRY 6. κατεβαζω την εφαρμογη disney+ και στην εγγραφη όντως οι τιμες μου εμφανιζονται σε TRY , προχωραω κανονικα και τελος καλο ολα καλα ΥΓ καθολη τη διαρκεια της διαδικασιας απ το κινητο ειχα κλειστο το location / τοποθεσια, δεν ξερω αν παιζει ρολο απλα το λεω οταν εκανες τον λογαρισμο....δεν σου εβγαλε να βαλεις αριθμο τηλεφωνου? με το προθεματις τουρκιας μπροστα? τι εβαλες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CKSK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, kasmpou είπε οταν εκανες τον λογαρισμο....δεν σου εβγαλε να βαλεις αριθμο τηλεφωνου? με το προθεματις τουρκιας μπροστα? τι εβαλες? το αλλαζεις το προθεμα και βαζεις το ελληνικο σου νουμερο κανονικα εκανα edit και το αρχικο κειμενο Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2022 από CKSK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 7 minutes ago, Kenny McCormick said: Όσοι το πήρατε μέσω Τουρκίας για να βλέπετε περιεχόμενο μετά πρέπει να είστε με VPN; Όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις