Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν περνάτε την κάρτα στο google pay με ενεργό το vpn εκεί που σας ζητάει διεύθυνση μπαίνετε στο internet και βρίσκετε μια πραγματική διεύθυνση στο istanbul και για post code βάζετε 34080
αφού περαστεί η κάρτα κλείνουμε το vpn και ανοίγουμε το disney κάνουμε εγγραφη με τον google λογαριασμό όταν μας βάλει να διαλέξουμε τι συνδρομή θέλουμε μηνα η χρόνο το ποσό θα είναι σε euro συνεχίζουμε όταν μας βγάλει να πληρώσουμε μέσο google τότε το εμφανίζει σε λίρες

δεν ξέρω αν παίζει ρολο απλά το αναφέρω είχα κλειστό το gps στο κινητό

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1.Φτάσαμε στην οθόνη με την λίρες.

2.Βάζουμε curve με τουρκική διεύθυνση στο play store.

3.ανοιγουμε vpn και μπαίνουμε να πληρώσουμε

4.error on our side. Δεν θα γίνει ποτέ

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε

τελικα τα καταφερε κανεις να πληρωσει με χρεωστικη ελληνικη?

Σύνδεσα την ελληνική με το google pay με τα στοιχεία Τουρκίας.εννοω διεύθυνση τκ κτλ.ναι την πήρε κανονικα

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Εχει και kardashians

Οι 35+ απόψε θα ξενυχτήσουμε με Pam and Tommy 😂

5 λεπτά πριν, spy_vlsi είπε

1.Φτάσαμε στην οθόνη με την λίρες.

2.Βάζουμε curve με τουρκική διεύθυνση στο play store.

3.ανοιγουμε vpn και μπαίνουμε να πληρώσουμε

4.error on our side. Δεν θα γίνει ποτέ

Πήρε το google store την κάρτα σου; μέσα στο store βλέπεις τιμές σε Τούρκικές λίρες; Στην εφαρμογή του disney έδωσες email και κωδικό;

Αν ναι σε όλα τότε δοκίμασε κλείσε την εφαρμογή του disney (Μην σβήσεις cache κλπ), κλείσε το vpn και ξαναδοκίμασε.

Αν αποτύχει ξανά πριν πετάξεις τον google λογαριασμό μην ξεχάσεις να διαγράψεις απο μέσα την κάρτα :P

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Rattlehead είπε

Σύνδεσα την ελληνική με το google pay με τα στοιχεία Τουρκίας.εννοω διεύθυνση τκ κτλ.ναι την πήρε κανονικα

με ποια τραπεζα εκανες την πληρωμη ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Alpha bank

σου ηρθε μηνυμα να επιβεβαιωσεις την συναλαγη και προχωρησε ? δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε μενα ριχνει ακυρο

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

Οι 35+ απόψε θα ξενυχτήσουμε με Pam and Tommy 😂

Πήρε το google store την κάρτα σου; μέσα στο store βλέπεις τιμές σε Τούρκικές λίρες; Στην εφαρμογή του disney έδωσες email και κωδικό;

Αν ναι σε όλα τότε δοκίμασε κλείσε την εφαρμογή του disney (Μην σβήσεις cache κλπ), κλείσε το vpn και ξαναδοκίμασε.

Αν αποτύχει ξανά πριν πετάξεις τον google λογαριασμό μην ξεχάσεις να διαγράψεις απο μέσα την κάρτα :P

Μέσα στο play store όλα λίρες. Στην εφαρμογή log in με σωστά credentials. Στο playstore έχω Curve.

Αν κλείσω το vpn μου λέει ότι ο τρόπος πληρωμής δεν είναι για τη χώρα μου

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ReBeLoS είπε

σου ηρθε μηνυμα να επιβεβαιωσεις την συναλαγη και προχωρησε ? δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε μενα ριχνει ακυρο

Ναι ήρθε μύνημα επιβεβαίωσης .είχα κάνει google pay με τον ελληνικό λογαριασμό για rakuten Viki.βαζοντας τα στοιχεία της κάρτας μου πέταξε σαν επιβεβαίωση το κινητό το ελληνικό.ηρθε μύνημα,έκανα επιβεβαίωση και προχώρησε κανονικά.λιγο κουλό αλλά δουλεψε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή γίνεται πολύ λόγος για το περιεχόμενο πιστεύω όσοι έχουμε παιδιά είναι ταμάμ. (Να πούμε και κάτι τούρκικο :-) ) Πολλά μεταγλωττισμένα και σε πολύ καλή ποιότητα και καινούριες και παλιές ταινίες .... Έχει και ένα κάρο κλασικά Μίκυ Μάους που βλέπαμε μικροί 🤣 Επίσης για τους φανατικούς με τους υπερήρωες έχει πολύ πράγμα.. Και αρκετές ποιοτικές ταινίες που μας θυμίζουν τα νιάτα μας 😊 Και πολύ   National Geographic !!!!

Επεξ/σία από niar71
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, niar71 είπε

Επειδή γίνεται πολύ λόγος για το περιεχόμενο πιστεύω όσοι έχουμε παιδιά είναι ταμάμ. (Να πούμε και κάτι τούρκικο :-) ) Πολλά μεταγλωττισμένα και σε πολύ καλή ποιότητα και καινούριες και παλιές ταινίες .... Έχει και ένα κάρο κλασικά Μίκυ Μάους που βλέπαμε μικροί 🤣 Επίσης για τους φανατικούς με τους υπερήρωες έχει πολύ πράγμα.. Και αρκετές ποιητικές ταινίες που μας θυμίζουν τα νιάτα μας 😊

Φίλος η ποιότητα είναι διαφορετική από Netflix.ενω έχω το 4κ στο νετφλιξ,εδώ είναι crystal clear 

• Like 1
Δημοσ.

προσπαθώ απο το μεσημέρι....ξανακάνω account και μου ζητάει κινητο με τουρκικ ώστε να γίνει η επαλήθευση...τι βάλατε....

• Super Moderators
Δημοσ.
54 minutes ago, ChrisN.S. said:

όλα αυτά για να πληρώσετε Disney+ να βλέπετε MoonKnight? lol

Εδώ πληρώνει κόσμος πολλαπλάσια για να βλέπει σουπερ λιγδ... 😛

• Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, spy_vlsi είπε

Μέσα στο play store όλα λίρες. Στην εφαρμογή log in με σωστά credentials. Στο playstore έχω Curve.

Αν κλείσω το vpn μου λέει ότι ο τρόπος πληρωμής δεν είναι για τη χώρα μου

Με το που συμπλήρωσες τον αριθμό της κάρτας σου στο play store λογικά σου εμφάνισε ένα πεδίο για χώρα. Εκεί είχε προεπιλεγμένη την Τουρκία ή είχε κάποια άλλη και την άλλαξες χειροκίνητα;

Αν έβγαλε απο μόνο του Τουρκία θεωρώ πως είσαι σε καλό σημείο, για μένα πριν ξεκινήσεις απ την αρχή παίξε λίγο, σβήσε και ξαναπέρνα την κάρτα, σβήσε τελείως απ το play store την κάρτα και πήγαινε στο disney+ να κάνεις checkout να δεις αν σου ζητήσει κάρτα, δοκίμασε κάποια άλλη κάρτα κλπ. Όλα αυτά με και χωρίς vpn

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...