Moderators stormrain Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 36 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε Σε εμενα ολα γινονται σωστα μεχρι το σημειο που ειμαι με VPN και παταω πληρωμη σε τουρκικες λιρες. Εκει μου ερχεται μια ειδοποιηση (μιας και εχω βαλει χρεωστικη καρτα Εθνικης) να κανω επιβεβαιωση μεσω του app της εθνικης και ενω κανω επιβεβαιωση συναλλαγης κανονικα, στο disney+ που παταω "συνεχεια" μου βγαζει error. Δεν μπορω να καταλαβω τι αλλο θελει Same με καρτα Πειραιως. Δεν εχει σχεση με VPN κλπ παντως αυτο, αφου δείχνει λιρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy_vlsi Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Ola150 είπε Ακολούθα τις οδηγίες του Σωτήρη βήμα βήμα! Γίνεται σε 2 λεπτά! εγω που το κανω βημα βημα δεν παιζει. επισης εχω δοκιμασει κι άλλα και συνεχεια παιρνω το ακόλουθο εννοειται ειμαι logged in. Καμια ιδεα τι δεν του αρεσει? Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2022 από spy_vlsi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos99 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, Ola150 είπε Ακολούθα τις οδηγίες του Σωτήρη βήμα βήμα! Γίνεται σε 2 λεπτά! Μα τα βηματα μια χαρα πανε. Και σε τουρκικες λιρες εμφανιζεται η τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, stormrain είπε Same με καρτα Πειραιως. Δεν εχει σχεση με VPN κλπ παντως αυτο, αφου δείχνει λιρες. με κουρασε πραγματικα γιατι το προσπαθω 4 ωρες. Το παραταω γιατι ισως να μας το ακυρωνει λογω του οτι εμεις εχουμε ευρω στις καρτες ενω η πληρωμη ζηταει να γινει σε συναλλαγμα και δεν το κανει online Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, spy_vlsi είπε εγω που το κανω βημα βημα δεν παιζει. επισης εχω δοκιμασει κι άλλα και συνεχεια παιρνω το ακόλουθο εννοειται ειμαι logged in. Καμια ιδεα τι δεν του αρεσει? Ξαναλογκαρε με τον λογαριασμο του playstore και θα σε βαλει.Κι εμενα ετσι το εδειχνε και μετα εκανα log in με παλι στο playstore και μου εμφανισε ενα παραθυρο για την πληρωμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δοκιμαστε με curve οσοι εχετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 28 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Εχω κανει κι εγω την διαδικασια(μεσω bluestacks) με την βοηθεια του @johnnygr1989(τον ευχαριστω και δημοσιως) κι εχω πληρωσει κι εγω κι εχω κατεβασει την εφαρμοφη σε amazon firestick 4k max αλλα και στο κινητο. Εχω καποια θεματα και θελω μια βοηθεια..... 1.Εκανα κανονικα login κανονικα στο firestick με το Τουρκικο email και λογαριασμο αλλα μου βγαζει Αγγλικο μενου στην εφαρμογη.Αυτο αλλαζει απο πουθενα σε Ελληνικο μενου? 2. Οταν παταω πανω σε μια ταινια δεν παιζει κι απλα γυρναει το κυκλακι σαν να φορτωνει και μενει εκει.Μετα απο λιγα δευτερολεπτα μου πεταει πανω δεξια ενα μηνυμα οτι ειμαι offline.Τι γινεται λαθος και πως μπορω να το διορθωσω? 3.Στο bluestack που ξαναμπηκα παλι στην εφαρμογη πηγα στα settings και ειδα οτι μου ζητησε να κανω την συσκευη verify μεσα απο το email το Τουρκικο μεσα απο ενα 6ψηφιο κωδικο.Το εκανα.Μηπως πρεπει να γινει το ιδιο για ολες τις συσκευες? 4.Κατεβασα την εφαρμογη στο κινητο για να δω αν μου κανει τα ιδια κι εκει.Εκει εχω παλι Αγγλικο μενου και οχι Ελληνικο.Επισης οποια ταινια κι αν βαλω δεν εχω εικονα καθολου.Ειναι μαυρη τελειως η εικονα.Ειναι καμια ρυθμιση η κατι αλλο που θα πρεπει ν'αλλαξω? Μια βοηθεια οποιος μπορει παιδια γιατι δεν ξερω τι να κανω. Αλλο ενα προβλημα μαζι με τα παραπανω που ανεφερα ειναι οτι μεσω bluestack σε οποια ταινια κι αν παω να παιξω μου βγαζει το παρακατω μηνυμα και δεν παιζει τιποτα. Ξερει κανεις τι παιζει ρε παιδια με ολα τα προβληματα που εχω? Σε καμια συσκευη δεν παιζει τιποτα κι εχω διαφορετικο προβλημα στην καθε μια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 όλα αυτά για να πληρώσετε Disney+ να βλέπετε MoonKnight? lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε όλα αυτά για να πληρώσετε Disney+ να βλέπετε MoonKnight? lol Εχει και kardashians Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy_vlsi Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 15 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Ξαναλογκαρε με τον λογαριασμο του playstore και θα σε βαλει.Κι εμενα ετσι το εδειχνε και μετα εκανα log in με παλι στο playstore και μου εμφανισε ενα παραθυρο για την πληρωμη. Το έκανα κάμποσες φορές. Και με vpn και χωρίς. Έβαλα και χώρα Τουρκία στο playstore και ακόμα τίποτα. Same issue Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rattlehead Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 25 λεπτά πριν, madnifestah είπε προχωρά κανονικά απο pc αλλά στην πληρώμη έχει μόνο κάρτα. δεν υπάρχει google pay. οπότε ζητά τουρκική κάρτα... παρακάμπτεται κάπως; Το ίδιο πρόβλημα προέκυψε και σε εμένα.πηγαινε στον λογαριασμό σου google,τον τουρκικό και βάλε τρόποι πληρωμής.προσθεσε google pay.βαλε την κάρτα την ελληνική σου.ζηταει διεύθυνση.εμενα με έβγαλε στην Μούγκλα Τουρκίας το VPN και από να ψάχνω έβαλα διεύθυνση των macdonald's!πήρε κανονικά την εισαγωγή ,βάλε τουρκικό τηλέφωνο και όταν θα σου ζητήσει επιβεβαίωση θα σου εμφανίσει το δικό σου το ελληνικό ώστε να στείλει τον κωδικό.μετα μπήκα Disney+,παρόλο που μου έγραφε για ύποπτος λογαριασμός κτλ,πάτησα το VPN και όταν έφτασε στην πληρωμή,έβγαλα το VPN και προχώρησε κανονικά.ετσι ολοκληρώθηκε.αδικα σβήνεται λογαριασμός και δημιουργείται νέους,από την στιγμή που δεν έχει ολοκληρωθεί ΔΕΝ έχει κλειδώσει τον λογαριασμο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos99 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Μια από τα ίδια, διευθυνσεις Κωνσταντινουπολη επίσημα μεσα στο λογαριασμό, είναι κ τουρκικος κανονικά όπως λέει και η καρτα με διευθυνση τουρκιας και το περιεργο είναι ότι εμφανίζει μηνυμα Google Play purchases are not supported in your country Όχι ρε παιδιά έχει kardashians και δε θα δουμε τωρα? Τι τραγωδια μας βρηκε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Perfect Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δεν ξέρω αν γράφτηκε (πολλες σελίδες!) πως κάνουμε συνδρομή από τουρκιά για IOS συσκευές. Αν υπάρχει ενδιαφέρον πείτε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 τελικα τα καταφερε κανεις να πληρωσει με χρεωστικη ελληνικη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rattlehead Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, agnostos99 είπε Μια από τα ίδια, διευθυνσεις Κωνσταντινουπολη επίσημα μεσα στο λογαριασμό, είναι κ τουρκικος κανονικά όπως λέει και η καρτα με διευθυνση τουρκιας και το περιεργο είναι ότι εμφανίζει μηνυμα Google Play purchases are not supported in your country Όχι ρε παιδιά έχει kardashians και δε θα δουμε τωρα? Τι τραγωδια μας βρηκε... Πήγαινε προηγούμενο βήμα και ενεργοποίησε πάλι το VPN και μετά πάτα επόμενο.εβγαλε στην αρχή"δεν υπάρχει σύνδεση".Κλάιν,πάτα ξανά και θα προχωρήσεις.και μετά ξανακλεισε το vpn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις