Προς το περιεχόμενο

Προσφορα γνωριμιας Disney+ 12 μήνες στην τιμή των 8 μηνων - 71,50 € [TEΛΟΣ]

venuets

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
36 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε

Σε εμενα ολα γινονται σωστα μεχρι το σημειο που ειμαι με VPN και παταω πληρωμη σε τουρκικες λιρες. Εκει μου ερχεται μια ειδοποιηση (μιας και εχω βαλει χρεωστικη καρτα Εθνικης) να κανω επιβεβαιωση μεσω του app της εθνικης και ενω κανω επιβεβαιωση συναλλαγης κανονικα, στο disney+ που παταω "συνεχεια" μου βγαζει error. Δεν μπορω να καταλαβω τι αλλο θελει

Same με καρτα Πειραιως. Δεν εχει σχεση με VPN κλπ παντως αυτο, αφου δείχνει λιρες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Ola150 είπε

Ακολούθα τις οδηγίες του Σωτήρη βήμα βήμα! Γίνεται σε 2 λεπτά!

εγω που το κανω βημα βημα δεν παιζει. επισης εχω δοκιμασει κι άλλα και συνεχεια παιρνω το ακόλουθο

εννοειται ειμαι logged in. Καμια ιδεα τι δεν του αρεσει?

287621121_1496045927481993_5056948264632724727_n.jpg

Επεξ/σία από spy_vlsi

2 λεπτά πριν, Ola150 είπε

Ακολούθα τις οδηγίες του Σωτήρη βήμα βήμα! Γίνεται σε 2 λεπτά!

Μα τα βηματα μια χαρα πανε. Και σε τουρκικες λιρες εμφανιζεται η τιμη.

3 λεπτά πριν, stormrain είπε

Same με καρτα Πειραιως. Δεν εχει σχεση με VPN κλπ παντως αυτο, αφου δείχνει λιρες.

με κουρασε πραγματικα γιατι το προσπαθω 4 ωρες. Το παραταω γιατι ισως να μας το ακυρωνει λογω του οτι εμεις εχουμε ευρω στις καρτες ενω η πληρωμη ζηταει να γινει σε συναλλαγμα και δεν το κανει online

4 λεπτά πριν, spy_vlsi είπε

εγω που το κανω βημα βημα δεν παιζει. επισης εχω δοκιμασει κι άλλα και συνεχεια παιρνω το ακόλουθο

εννοειται ειμαι logged in. Καμια ιδεα τι δεν του αρεσει?

287621121_1496045927481993_5056948264632724727_n.jpg

Ξαναλογκαρε με τον λογαριασμο του playstore και θα σε βαλει.Κι εμενα ετσι το εδειχνε και μετα εκανα log in με παλι στο playstore και μου εμφανισε ενα παραθυρο για την πληρωμη.

• Thanks 1

28 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Εχω κανει κι εγω την διαδικασια(μεσω bluestacks) με την βοηθεια του @johnnygr1989(τον ευχαριστω και δημοσιως) κι εχω  πληρωσει κι εγω κι εχω κατεβασει την εφαρμοφη σε amazon firestick 4k max αλλα και στο κινητο.

Εχω καποια θεματα και θελω μια βοηθεια.....

1.Εκανα κανονικα login κανονικα στο firestick με το Τουρκικο email και λογαριασμο αλλα μου βγαζει Αγγλικο μενου στην εφαρμογη.Αυτο αλλαζει απο πουθενα σε Ελληνικο μενου?

2. Οταν παταω πανω σε μια ταινια δεν παιζει κι απλα γυρναει το κυκλακι σαν να φορτωνει και μενει εκει.Μετα απο λιγα δευτερολεπτα μου πεταει πανω δεξια ενα μηνυμα οτι ειμαι offline.Τι γινεται λαθος και πως μπορω να το διορθωσω?

3.Στο bluestack που ξαναμπηκα παλι στην εφαρμογη πηγα στα settings και ειδα οτι μου ζητησε να κανω την συσκευη verify μεσα απο το email το Τουρκικο μεσα απο ενα 6ψηφιο κωδικο.Το εκανα.Μηπως πρεπει να γινει το ιδιο για ολες τις συσκευες?

4.Κατεβασα την εφαρμογη στο κινητο για να δω αν μου κανει τα ιδια κι εκει.Εκει εχω παλι Αγγλικο μενου και οχι Ελληνικο.Επισης οποια ταινια κι αν βαλω δεν εχω εικονα καθολου.Ειναι μαυρη τελειως η εικονα.Ειναι καμια ρυθμιση η κατι αλλο που θα πρεπει ν'αλλαξω?

Μια βοηθεια οποιος μπορει παιδια γιατι δεν ξερω τι να κανω.

Αλλο ενα προβλημα μαζι με τα παραπανω που ανεφερα ειναι οτι μεσω bluestack σε οποια ταινια κι αν παω να παιξω μου βγαζει το παρακατω μηνυμα και δεν παιζει τιποτα.

image.png.beb488d1cff7841c1d29924fc36abbf7.png

Ξερει κανεις τι παιζει ρε παιδια με ολα τα προβληματα που εχω?

Σε καμια συσκευη δεν παιζει τιποτα κι εχω διαφορετικο προβλημα στην καθε μια.

15 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Ξαναλογκαρε με τον λογαριασμο του playstore και θα σε βαλει.Κι εμενα ετσι το εδειχνε και μετα εκανα log in με παλι στο playstore και μου εμφανισε ενα παραθυρο για την πληρωμη.

Το έκανα κάμποσες φορές. Και με vpn και χωρίς. Έβαλα και χώρα Τουρκία στο playstore και ακόμα τίποτα. Same issue

25 λεπτά πριν, madnifestah είπε

προχωρά κανονικά απο pc αλλά στην πληρώμη έχει μόνο κάρτα. δεν υπάρχει google pay. οπότε ζητά τουρκική κάρτα...  παρακάμπτεται κάπως; 

Το ίδιο πρόβλημα προέκυψε και σε εμένα.πηγαινε στον λογαριασμό σου google,τον τουρκικό και βάλε τρόποι πληρωμής.προσθεσε google pay.βαλε την κάρτα την ελληνική σου.ζηταει διεύθυνση.εμενα με έβγαλε στην Μούγκλα Τουρκίας το VPN και από να ψάχνω έβαλα διεύθυνση των macdonald's!πήρε κανονικά την εισαγωγή ,βάλε τουρκικό τηλέφωνο και όταν θα σου ζητήσει επιβεβαίωση θα σου εμφανίσει το δικό σου το ελληνικό ώστε να στείλει τον κωδικό.μετα μπήκα Disney+,παρόλο που μου έγραφε για ύποπτος λογαριασμός κτλ,πάτησα το VPN και όταν έφτασε στην πληρωμή,έβγαλα το VPN και προχώρησε κανονικά.ετσι ολοκληρώθηκε.αδικα σβήνεται λογαριασμός και δημιουργείται νέους,από την στιγμή που δεν έχει ολοκληρωθεί ΔΕΝ έχει κλειδώσει τον λογαριασμο

• Thanks 1

Μια από τα ίδια, διευθυνσεις Κωνσταντινουπολη επίσημα μεσα στο λογαριασμό, είναι κ τουρκικος κανονικά όπως λέει και η καρτα με διευθυνση τουρκιας και το περιεργο είναι ότι εμφανίζει μηνυμα Google Play purchases are not supported in your country :)

Όχι ρε παιδιά έχει kardashians και δε θα δουμε τωρα? Τι τραγωδια μας βρηκε...

2 λεπτά πριν, agnostos99 είπε

Μια από τα ίδια, διευθυνσεις Κωνσταντινουπολη επίσημα μεσα στο λογαριασμό, είναι κ τουρκικος κανονικά όπως λέει και η καρτα με διευθυνση τουρκιας και το περιεργο είναι ότι εμφανίζει μηνυμα Google Play purchases are not supported in your country :)

Όχι ρε παιδιά έχει kardashians και δε θα δουμε τωρα? Τι τραγωδια μας βρηκε...

Πήγαινε προηγούμενο βήμα και ενεργοποίησε πάλι το VPN και μετά πάτα επόμενο.εβγαλε στην αρχή"δεν υπάρχει σύνδεση".Κλάιν,πάτα ξανά και θα προχωρήσεις.και μετά ξανακλεισε το vpn

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...