chrismilo91 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 πριν κανενα διωρο παντως δουλευε κανονικα τωρα δεν ξερω αν αλλαξε κατι 1 λεπτό πριν, Anubis13 είπε Ρε παδια εκανα το τουρκικο account και εχω στο pay διευθυνση τουρκικη. Βαζω το bluestacks μπαινω με το τουρκικο account κατεβαζω disney+ αλλα δεν βλεπω τις τιμες σε τουρκικες λιρες Τι κανω λαθος? τσεκαρε το vpn σου που εκανες το e-mail γενικα πριν κανεις την διαδικασια βεβαιωσου οτι εχεις τουρκικη Ip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thewildones Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Θα γράψω και εγώ την αμαρτία μου, από το πρωί προσπαθούσα να κάνω τη διαδικασία, το πρόβλημα μου προκύπτει στο γεγονός ότι πρέπει να είμαι από τους ελάχιστους που δεν είχα ούτε μία συσκευή Android. Ότι και αν έκανα, ενώ έφτιαξα το λογαριασμό και με έδρα την Τουρκία και μετά Αργεντινή, δε μου περνούσε καμία πληρωμή με τίποτα. Ούτε Revolut, ούτε Monese (που πληρώνω μέσω Αργεντινής το YouTube Premium) , αλλά ούτε και με ελληνική κάρτα. Με κούρασε τόσο η φάση που μπήκα accountbot , πήρα με 15$ μια ετήσια συνδρομή και σε 1 λεπτό ήμουν έτοιμος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssfrix Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 έβαλα και διεύθυνση τα έβαλα όλα ... και πάλι τίποτα... τι σκατά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Ειχα τουρκικη ip αφου ολο το registration ακομα και το pay στα τουρκικα το εκανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Σε εμενα ολα γινονται σωστα μεχρι το σημειο που ειμαι με VPN και παταω πληρωμη σε τουρκικες λιρες. Εκει μου ερχεται μια ειδοποιηση (μιας και εχω βαλει χρεωστικη καρτα Εθνικης) να κανω επιβεβαιωση μεσω του app της εθνικης και ενω κανω επιβεβαιωση συναλλαγης κανονικα, στο disney+ που παταω "συνεχεια" μου βγαζει error. Δεν μπορω να καταλαβω τι αλλο θελει Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2022 από ReBeLoS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipal Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 17 λεπτά πριν, ssfrix είπε έβαλα και διεύθυνση τα έβαλα όλα ... και πάλι τίποτα... τι σκατά Πρέπει να έπεσε ban στα vpn. Φίλος που προσπαθεί να το κάνει τώρα τα ίδια με σένα. Επίσης μάλλον του έκανε και flag τη συσκευή η Google γιατί του ζητάει τουρκικό κινητό για να φτιάξει πια account. Game over δηλαδή . εκτός αν έγιναν ban μόνο συγκεκριμένα vpn ip και τα κατάφερετε αργότερα / Η αύριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssfrix Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) @ipal δεν έχω άλλα νούμερα να κάνω λογαριασμούς να φανταστείς χαχαχαχα Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2022 από ssfrix Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Παντως προσωπικα σε κανενα βημα δεν εβαλα νουμερο. Optional ηταν. Εκανα το account με vpn στο pc, και μετα απλα στο κινητο προσθεσα τροπο πληρωμης και ΤΚ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Εχω κανει κι εγω την διαδικασια(μεσω bluestacks) με την βοηθεια του @johnnygr1989(τον ευχαριστω και δημοσιως) κι εχω πληρωσει κι εγω κι εχω κατεβασει την εφαρμοφη σε amazon firestick 4k max αλλα και στο κινητο. Εχω καποια θεματα και θελω μια βοηθεια..... 1.Εκανα κανονικα login κανονικα στο firestick με το Τουρκικο email και λογαριασμο αλλα μου βγαζει Αγγλικο μενου στην εφαρμογη.Αυτο αλλαζει απο πουθενα σε Ελληνικο μενου? 2. Οταν παταω πανω σε μια ταινια δεν παιζει κι απλα γυρναει το κυκλακι σαν να φορτωνει και μενει εκει.Μετα απο λιγα δευτερολεπτα μου πεταει πανω δεξια ενα μηνυμα οτι ειμαι offline.Τι γινεται λαθος και πως μπορω να το διορθωσω? 3.Στο bluestack που ξαναμπηκα παλι στην εφαρμογη πηγα στα settings και ειδα οτι μου ζητησε να κανω την συσκευη verify μεσα απο το email το Τουρκικο μεσα απο ενα 6ψηφιο κωδικο.Το εκανα.Μηπως πρεπει να γινει το ιδιο για ολες τις συσκευες? 4.Κατεβασα την εφαρμογη στο κινητο για να δω αν μου κανει τα ιδια κι εκει.Εκει εχω παλι Αγγλικο μενου και οχι Ελληνικο.Επισης οποια ταινια κι αν βαλω δεν εχω εικονα καθολου.Ειναι μαυρη τελειως η εικονα.Ειναι καμια ρυθμιση η κατι αλλο που θα πρεπει ν'αλλαξω? Μια βοηθεια οποιος μπορει παιδια γιατι δεν ξερω τι να κανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madnifestah Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 προχωρά κανονικά απο pc αλλά στην πληρώμη έχει μόνο κάρτα. δεν υπάρχει google pay. οπότε ζητά τουρκική κάρτα... παρακάμπτεται κάπως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feelihipo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2022 από feelihipo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssfrix Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 16 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Παντως προσωπικα σε κανενα βημα δεν εβαλα νουμερο. Optional ηταν. Εκανα το account με vpn στο pc, και μετα απλα στο κινητο προσθεσα τροπο πληρωμης και ΤΚ εμένα σε κάθε account μου ζητάει κινητό για να δει αν δεν είμαι robot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ola150 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Το έκανα κι εγώ τελικά μέσω κινητού στα 19.5€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos99 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Μια από τα ίδια και εδώ, Δημιουργείται λογαριασμός νέος γκουγκλ, κλεινουμε vpns ανοιγουμε disney+ φτανει στο σημειο να δειχνει τη συνδρομη σε λιρες και μετα είτε βγαζει σφάλμα ότι δεν υποστηριζεται google pay στη χωρα ή ένα αλλο σφάλμα on our end try later. Μια χαρα όλα, δε θα γνωριστουμε με την κυρα disney φαινεται Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2022 από agnostos99 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ola150 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, agnostos99 είπε Μια από τα ίδια και εδώ, Δημιουργείται λογαριασμός νέος γκουγκλ, κλεινουμε vpns ανοιγουμε disney+ φτανει στο σημειο να δειχνει τη συνδρομη σε λιρες και μετα είτε βγαζει σφάλμα ότι δεν υποστηριζεται google pay στη χωρα ή ένα αλλο σφάλμα on our end try later. Μια χαρα όλα Ακολούθα τις οδηγίες του Σωτήρη βήμα βήμα! Γίνεται σε 2 λεπτά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις