ipal Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, chrismilo91 είπε ας πω και εγω τι εκανα και μου δουλεψε 1) φτιαχνεις e-mail με vpn τουρκιας και παιρνας μια καρτα σου στο google pay απο pc θα σου δειξει οτι εχεις διευθυνση τουρκια 2)σβηνεις τον λογαριασμο σου του gmail στο κινητο και προσθετεις αυτον που εφτιαξες χωρις vpn 3)κατεβαζεις την εφαρμογη του disney στο κινητο και απλα κανεις εγγραφη δεν χρεαζεται vpn απο την στιγμη που εκανες το e-mail με vpn και φαινεται σαν τουρκικο Μου βγάζει error code 83, select different payment instrument. Στο gpay δεν έχω βάλει καμία διεύθυνση. Φταίει αυτό; Κάρτα debit χρησιμοποιώ ελληνική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnygr1989 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, ipal είπε Μου βγάζει error code 83, select different payment instrument. Στο gpay δεν έχω βάλει καμία διεύθυνση. Φταίει αυτό; Κάρτα debit χρησιμοποιώ ελληνική. Σε εμένα αυτό έφταιγε πάντως. Και όταν έβαλα διεύθυνση ήθελε κάποιου τύπου πιστοποίηση με δημόσιο έγγραφο, οπότε έκανα καινούργιο gmail και έβαλα διεύθυνση Τουρκίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrismilo91 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, ipal είπε Μου βγάζει error code 83, select different payment instrument. Στο gpay δεν έχω βάλει καμία διεύθυνση. Φταίει αυτό; Κάρτα debit χρησιμοποιώ ελληνική. θελει να φτιαξεις καινουργιο e-mail απο την αρχη μετα μπες στο play.google.com απο pc πανε πληρωμες και συνδρομες και βαλε εκει την καρτα σου και μετα κανε τα προηγουμενα που γραφω στο ποστ και δεν θα εχεις θεμα με revolut περασε κανονικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 12 λεπτά πριν, sndev είπε Μήπως κάτι δε κάνεις σωστά; Το περιεχόμενο δε το λες λίγο σίγουρα.. Μπορεί να μην το έγραψα σωστά. Ότι έχει, το έχω δει. Και δεν είναι όπως το νετφλιξ που έχει αυτές τις ξεκουδουνες ευρωπαϊκές παραγωγές, που όλο και κάτι θα δεις. Τέλος πάντων θα το φάω στην μάπα ένα χρόνο και να δούμε τι θα γίνει στην πορεία. Πάντως αυτό το hype ότι και καλά έρχεται να σαρώσει και δεν ξέρω τι άλλο, δεν το βλέπω. Θα μπορούσα άνετα να μην τι έχω πάρει, δεν θα μου έλειπε κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipal Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, chrismilo91 είπε θελει να φτιαξεις καινουργιο e-mail απο την αρχη μετα μπες στο play.google.com απο pc πανε πληρωμες και συνδρομες και βαλε εκει την καρτα σου και μετα κανε τα προηγουμενα που γραφω στο ποστ και δεν θα εχεις θεμα με revolut περασε κανονικα -- Εdit : ok λυθηκε -- Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2022 από ipal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Εγω παιδες παιδευομουν 3 ωρες με windscribe χωρις να τα καταφερω. Τελικα το προβλημα ηταν στο οτι δεν ειχε γινει σωστα ο τουρκικος gmail λογαριασμος. εφτιαξα νεο χρησιμοποιώντας το seed4me vpn που ειναι για μια βδομαδα δωρεαν, εβαλα την ελληνικη μου καρτα πειραιως και πληρωσα (μαζι με την προμηθεια μετατροπης σε τουρκικη λιρα) 21,40. οποτε αν εχετε θεμα κ δεν μπορειτε να κανετε την αγορα, κατα 99% θα φταιει το οτι δεν ειχατε ΣΩΣΤΟ VPN. φανταστειτε δεν εβαλα καν τουρκικη διευθυνση ή κατι παρομοιο. αν κανετε σωστα την διαδικασια, σας βγαζει στο (προαιρετικο) τηλεφωνο, το τουρκικο προθεμα, στην διαδικασια δημιουργιας λογαριασμου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnygr1989 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, ipal είπε Ολα τα έχω κάνει. Και διευθ. & Τηλέφωνα τουρκιας. Δε παίρνει την ελληνική κάρτα μου για κάποιο λόγο Τσεκαρε στο what'smyip ότι το VPN σε βγάζει Τουρκία και κάνε από την αρχή τη διαδικασία 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrismilo91 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, ipal είπε Ολα τα έχω κάνει. Και διευθ. & Τηλέφωνα τουρκιας. Δε παίρνει την ελληνική κάρτα μου για κάποιο λόγο θεμα με το vpn εχεις λογικα τσεκαρε οπως σου ειπαν τα παιδια να δεις αν εχεις ip τουρκιας πριν κανεις το οτιδηποτε θα το καταλαβεις κιολας οταν πας να φτιαξεις το gmail με το vpn οταν πας να βαλεις τηλεφωνο θα σου δειχνει τουρκικο(βαζεις κανονικα ελληνικο δεν υπαρχει θεμα) αλλα σαν επιλογη σου δειχνει τουρκικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perpetas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, chrismilo91 είπε ας πω και εγω τι εκανα και μου δουλεψε 1) φτιαχνεις e-mail με vpn τουρκιας και παιρνας μια καρτα σου στο google pay απο pc θα σου δειξει οτι εχεις διευθυνση τουρκια 2)σβηνεις τον λογαριασμο σου του gmail στο κινητο και προσθετεις αυτον που εφτιαξες χωρις vpn 3)κατεβαζεις την εφαρμογη του disney στο κινητο και απλα κανεις εγγραφη δεν χρεαζεται vpn απο την στιγμη που εκανες το e-mail με vpn και φαινεται σαν τουρκικο Η πιο σωστή περιγραφή που βρήκα και αυτή που δούλεψε τέλεια. Ευχαριστώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssfrix Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 @chrismilo91 έκανα όλα τα βήματα έχω φτιάξει στο σύνολο 10 λογαριασμούς και delete. έχω βάλει την κάρτα και φαίνεται τουρκία κανονικά, χωρίς ολόκληρη διεύθυνση, μόνο την χώρα εμφανίζει. τα έχω κάνει όλα, η IP είναι τουρκία μιας και μου βγάζει και το νούμερο στην αρχή τουρκικο... και όταν πάω για πληρωμή λαμβάνω αυτό πάντα.... έχω βαρέσει μπιέλα να πω την αλήθεια ... δε ξέρω τι σκατά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnygr1989 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, ssfrix είπε @chrismilo91 έκανα όλα τα βήματα έχω φτιάξει στο σύνολο 10 λογαριασμούς και delete. έχω βάλει την κάρτα και φαίνεται τουρκία κανονικά, χωρίς ολόκληρη διεύθυνση, μόνο την χώρα εμφανίζει. τα έχω κάνει όλα, η IP είναι τουρκία μιας και μου βγάζει και το νούμερο στην αρχή τουρκικο... και όταν πάω για πληρωμή λαμβάνω αυτό πάντα.... έχω βαρέσει μπιέλα να πω την αλήθεια ... δε ξέρω τι σκατά... Βάλε και διεύθυνση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
btsaroux Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, ssfrix είπε @chrismilo91 έκανα όλα τα βήματα έχω φτιάξει στο σύνολο 10 λογαριασμούς και delete. έχω βάλει την κάρτα και φαίνεται τουρκία κανονικά, χωρίς ολόκληρη διεύθυνση, μόνο την χώρα εμφανίζει. τα έχω κάνει όλα, η IP είναι τουρκία μιας και μου βγάζει και το νούμερο στην αρχή τουρκικο... και όταν πάω για πληρωμή λαμβάνω αυτό πάντα.... έχω βαρέσει μπιέλα να πω την αλήθεια ... δε ξέρω τι σκατά... Και εγώ μια από τα ίδια υποθέτω ότι αφού λογικά στην Τουρκία θα έχουν γίνει περισσότερες συνδρομές από τον πλυθησμο τους ότι κάπου ψάχνονται και τα κόβουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, ssfrix είπε @chrismilo91 έκανα όλα τα βήματα έχω φτιάξει στο σύνολο 10 λογαριασμούς και delete. έχω βάλει την κάρτα και φαίνεται τουρκία κανονικά, χωρίς ολόκληρη διεύθυνση, μόνο την χώρα εμφανίζει. τα έχω κάνει όλα, η IP είναι τουρκία μιας και μου βγάζει και το νούμερο στην αρχή τουρκικο... και όταν πάω για πληρωμή λαμβάνω αυτό πάντα.... έχω βαρέσει μπιέλα να πω την αλήθεια ... δε ξέρω τι σκατά... Aλλαξε vpn που κανεις την διαδικασια. κατεβασε το seed4me vpn. και σε τουρκικο νετφλιξ και τωρα για να κανω την διαδικαση με το τουρκικο gmail και πληρωμη, με εβγαλε ασπροπροσωπο. την πληρωμη την εκανα με piraeus bank. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Απο περιεχόμενο θα μας πει κανεις τι λεει??! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Ρε παδια εκανα το τουρκικο account και εχω στο pay διευθυνση τουρκικη. Βαζω το bluestacks μπαινω με το τουρκικο account κατεβαζω disney+ αλλα δεν βλεπω τις τιμες σε τουρκικες λιρες Τι κανω λαθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις