chrismilo91 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 ας πω και εγω τι εκανα και μου δουλεψε 1) φτιαχνεις e-mail με vpn τουρκιας και παιρνας μια καρτα σου στο google pay απο pc θα σου δειξει οτι εχεις διευθυνση τουρκια 2)σβηνεις τον λογαριασμο σου του gmail στο κινητο και προσθετεις αυτον που εφτιαξες χωρις vpn 3)κατεβαζεις την εφαρμογη του disney στο κινητο και απλα κανεις εγγραφη δεν χρεαζεται vpn απο την στιγμη που εκανες το e-mail με vpn και φαινεται σαν τουρκικο 1
unforgiven Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 39 λεπτά πριν, anifiend είπε Έχεις δίκιο ότι πρέπει να στηρίξουμε την Ελληνική προσπάθεια που γίνεται. Αλλά μήπως η ετήσια τιμή στα 90€ ή ακόμη και στα 71,50€ για όσους πήραν κωδικό, είναι λίγο υψηλή για Ελλάδα; Μόνο αν πάς με τη λογική του δια 2 ή δια 3 βγάζει νόημα. Αν δεν το καταλαβαίνουν αυτό οι της Disney στην Ελλάδα, και περιμένουν ο Έλληνας να πληρώσει τα ίδια με το Γερμανό, τότε κάτι κάνουν λάθος. Αν το έδιναν σε μία πιο λογική τιμή νομίζω πως οι περισσότεροι δε θα καθόντουσαν να παιδευτούν με VPN, Τουρκίες και ότι άλλο. ΑΝΤ+: 7.99€/μήνα CosmoteTV, Entertainment Pack: 19€/μήνα VodafoneTV: 8,50€/μήνα EON TV: από 10€/μήνα Netflix: 13,99€/μήνα ΕΡΤ: 3€/μήνα, υποχρεωτικά σε κάθε σύνδεση ρεύματος (αν έχεις και σπίτι στο χωριό, x2 δηλαδή) Πόσο θα έπρεπε να κοστίζει κατά τη γνώμη σου το Disney+, ώστε να το θεωρείς "λογική τιμή". 1
Just_travel_everywhere Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 51 λεπτά πριν, anifiend είπε Έχεις δίκιο ότι πρέπει να στηρίξουμε την Ελληνική προσπάθεια που γίνεται. Αλλά μήπως η ετήσια τιμή στα 90€ ή ακόμη και στα 71,50€ για όσους πήραν κωδικό, είναι λίγο υψηλή για Ελλάδα; Μόνο αν πάς με τη λογική του δια 2 ή δια 3 βγάζει νόημα. Αν δεν το καταλαβαίνουν αυτό οι της Disney στην Ελλάδα, και περιμένουν ο Έλληνας να πληρώσει τα ίδια με το Γερμανό, τότε κάτι κάνουν λάθος. Αν το έδιναν σε μία πιο λογική τιμή νομίζω πως οι περισσότεροι δε θα καθόντουσαν να παιδευτούν με VPN, Τουρκίες και ότι άλλο. 5.91 ευρώ τ μήνα με την τιμή αν το θεωρείς ακριβή τότε μάλλον κανείς λάθος δουλειά !! Ίσως δεν είναι για σενα !! Αλλά από την αλλη βλέπω τον κάθε ένα που παραπονιέται να έχει συσκευές πάνω από 800 ευρώ όποτε κάπου είμαστε υπερβολική με το τσάμπα !!
johnnygr1989 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, unforgiven είπε ΑΝΤ+: 7.99€/μήνα CosmoteTV, Entertainment Pack: 19€/μήνα VodafoneTV: 8,50€/μήνα EON TV: από 10€/μήνα Netflix: 13,99€/μήνα ΕΡΤ: 3€/μήνα, υποχρεωτικά σε κάθε σύνδεση ρεύματος (αν έχεις και σπίτι στο χωριό, x2 δηλαδή) Πόσο θα έπρεπε να κοστίζει κατά τη γνώμη σου το Disney+, ώστε να το θεωρείς "λογική τιμή". Ας δούμε όμως και το πόσους συνδρομητές έχει η κάθε υπηρεσία (με εξαίρεση την ΕΡΤ που δε σε ρωτάει). Τη "λογική τιμή" τη διαμορφώνουμε κι εμείς (εν μέρει)
elias.kaz Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 τα κατάφερα και εγω μετά από 1000 προσπάθειες με turkey vpn όχι windscribe.. 500 Gmail έκανα.. και τη revolut δεν την δεχόταν.
Apaleytos80 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε 5.91 ευρώ τ μήνα με την τιμή αν το θεωρείς ακριβή τότε μάλλον κανείς λάθος δουλειά !! Ίσως δεν είναι για σενα !! Αλλά από την αλλη βλέπω τον κάθε ένα που παραπονιέται να έχει συσκευές πάνω από 800 ευρώ όποτε κάπου είμαστε υπερβολική με το τσάμπα !! Παραπονιούνται για να παραπονιούνται, θέλουν και Τουρκιά τιμές και να την μοιραστούνε με αλλους 2-3 ουσιαστικά τζάμπα. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουν και τπτ OLED tvs του χιλιάρικου+ αλλά κολλάνε στα 5 ευρώ το μηνα τα οποία δεν τους φθάνουν για καφέ ημερήσιος. 4 3
unforgiven Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, johnnygr1989 είπε Ας δούμε όμως και το πόσους συνδρομητές έχει η κάθε υπηρεσία (με εξαίρεση την ΕΡΤ που δε σε ρωτάει). Τη "λογική τιμή" τη διαμορφώνουμε κι εμείς (εν μέρει) Τι σχέση έχει πόσους συνδρομητές έχει;. Ρώτησα με αυτά τα δεδομένα, όταν ο ανταγωνισμός χρεώνει τόσο, ποια θεωρείς λογική τιμή για το Disney+.
Mordred34 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, Apaleytos80 είπε Παραπονιούνται για να παραπονιούνται, θέλουν και Τουρκιά τιμές και να την μοιραστούνε με αλλους 2-3 ουσιαστικά τζάμπα. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουν και τπτ OLED tvs του χιλιάρικου+ αλλά κολλάνε στα 5 ευρώ το μηνα τα οποία δεν τους φθάνουν για καφέ ημερήσιος. Τουρκια κιολας φιλε με ολα αυτα που γινονται αυτο το καιρο.....για λιγα ψωροευρω για κατι που δεν ειναι ζωτικης σημασιας. 1 3
TsironakosMix Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Αρε τζαμπατζιδες. Kαι με 10ε το χρονο να σας το δεινανε ποτε δεν θα μενατε ευχαριστημενοι.
telis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Γράφτηκα και εγώ στην ελληνική προσφορά. Το περιεχόμενο είναι λίγο, αν δεν τον αναπτύξουν γρήγορα, δεν παίζει να μείνω
JimGer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Κατάφερε κανείς να πάρει τελικά την τούρκικη προσφορά και να πληρώσει? Γιατί κατάφερα να βρω vpn Που να παίζει αλλά το app δεν έχει κάπου να κάνει το redeem. Αν το κάνω από browser μπορώ να κάνω το redeem αλλά δεν μπορώ να πληρώσω
sndev Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, telis είπε Γράφτηκα και εγώ στην ελληνική προσφορά. Το περιεχόμενο είναι λίγο, αν δεν τον αναπτύξουν γρήγορα, δεν παίζει να μείνω Μήπως κάτι δε κάνεις σωστά; Το περιεχόμενο δε το λες λίγο σίγουρα.. 1
Rattlehead Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Έχετε κατα-spamαρει το post και δεν βγάζουμε άκρη με τις διαδικασίες(άσε που στον καθένα δουλεύει και κάτι διαφορετικό).Αν θέλετε να τσακωθείτε υπάρχει και το μπλα-μπλα
anifiend Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Ο καθένας έχει δικαίωμα να αξιοποιεί για τον εαυτό του αν κάτι είναι ακριβό ή φτηνό και να πράτει αναλόγως. Αν κάποιοι είναι ok να δίνουν 70 το χρόνο για ένα κανάλι και κάνα 200αρι σύνολο αν γραφτούν σε 3, δικαίωμά τους. Για μένα οποιοδήποτε συνδρομητικό κανάλι πάνω από 60€ το χρόνο σε ετήσια συνδρομή είναι ακριβό με τα σημερινά Ελληνικά δεδομένα και με βάση το περιεχόμενο που έχουν. Για μηνιαία νομίζω πως το όριο θα έπρεπε να είναι κάπου στα 6-7€, αλλά όπως έγραψα και παραπάνω αυτά είναι υποκειμενικά. 25 λεπτά πριν, unforgiven είπε ΑΝΤ+: 7.99€/μήνα CosmoteTV, Entertainment Pack: 19€/μήνα VodafoneTV: 8,50€/μήνα EON TV: από 10€/μήνα Netflix: 13,99€/μήνα ΕΡΤ: 3€/μήνα, υποχρεωτικά σε κάθε σύνδεση ρεύματος (αν έχεις και σπίτι στο χωριό, x2 δηλαδή) Πόσο θα έπρεπε να κοστίζει κατά τη γνώμη σου το Disney+, ώστε να το θεωρείς "λογική τιμή". Συγκρίνεις ετήσιες ή μηνιαίες τιμές? Το Disney+ έχει 90€ ετησίως, ή 9€ το μήνα αν το πας με το μήνα. Το 5,9 που γράφει κάποιος παραπάνω βγαίνει αναλογικά για όσους το πάρουν με την προωθητική των 71.50, οπότε είναι ειδική περίπτωση. Προφανώς το υπολόγισαν ότι τους παίρνει να το δίνουν τόσο και μπράβο τους. Απ'ότι φαίνεται κοινό υπάρχει. Από εμάς πάντως εξαρτάται το αν αυτές οι τιμές θα ανέβουν ή θα πέσουν. Το Netflix που είναι το πλέον διαδεδομένο γνωρίζουμε όλοι πως το 90% των Ελλήνων το έχουν μοιρασμένο 3 και 4 άτομα οπότε στην ουσία η τιμή βγαίνει πολύ κάτω από 14€. 2
malias4 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Εμενα παντως που δεν μου ηρθε μεηλ ακομα, πηρα τηλ κ περιμενα σχεδον 40 λεπτα με βοηθησαν κ εμενα πολυ εξυπηρετικη η κοπελα. Δεν μπηκα στον κοπο να κανω με vpn κ ειδικα τουρκια με το βρωμο ερντογαν. σε ενα χρονο που θα ληξει θα το ψαξω αλλα μπορει τιποτα αργεντινη κτλ αλλιως αν μοιραζεσαι τους κωδικους μια χαρα ειναι κ ετσι Ελλαδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις