Προς το περιεχόμενο

Προσφορα γνωριμιας Disney+ 12 μήνες στην τιμή των 8 μηνων - 71,50 € [TEΛΟΣ]

venuets

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και εγώ έκανα έγγραφη με το βασικό mail μου και πληρωμή με το mail που έφτιαξα από το VPN. Τις τιμές από την αρχή μου τις εμφανίζε σε τουρκικές λίρες. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που κατέβασα την εφαρμογή από το ''τουρκικό'' mail.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

33 λεπτά πριν, JimGer είπε

Για την πληρωμή στο play store έχει σχέση με ποιο account κατέβασες την εφαρμογή της disney όχι τι στοιχεια έβαλες στο email. Έτσι λειτουργούν τα in-app purchases

Μπα, την εφαρμογη την κατεβασα με το ελληνικο gmail, μετα το αφαιρεσα. :)

Τεσπα, ο καθενας με αλλο τροπο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, ThanosR92 είπε

Εδω μιλάμε για Disney όμως και όχι για άλλα , οπότε επέτρεψε μου να έχω την γνώμη μου. 

οπως και αλλου, αλλα κι εδω που μιλαμε για Disney, το σχολιο ισχυει 100%..!! 

κανεις δεν σε υποχρεωνει να πληρωσεις..! Αν ΔΕΝ θες ή αν θεωρεις οτι ειναι ακριβο, απλα...... ΜΗΝ κανεις συνδρομη...!   το να λεμε ειναι ακριβο η φθηνο, δεν εχει κανενα απολυτως νοημα...!!!!! 

Υ.Γ.., Κι εγω τις θεωρω ακριβες αυτες τις υπηρεσιες, που επρεπεν α ειναι κατω των 5€, αλλα δεν ειναι στο χερι μου η τιμολογηση..!!! 

Επεξ/σία από cabdik

33 λεπτά πριν, elessar86 είπε

Χωρίς να θέλω να το παίξω πελεουσιος δεν θα ήταν άσχημο να δώσουμε 50 ευρώ παραπάνω και να στηρίξουμε την προσπάθεια της disney στην Ελλάδα, ειδικά αν μοιραστούμε και το account με 2-3 φίλους δεν είναι μεγάλο το ποσό. Όχι ότι η Disney τα έχει ανάγκη αλλά όσοι δουλεύουν στην Ελλάδα για την disney τα έχουν. Επίσης  αν δεν στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες στο τέλος αντί για ελληνικούς υπότιτλους και μεταγλώττιση θα μάθουμε τούρκικα ή θα γυρίσουμε πίσω στα torrents.

Έχεις δίκιο ότι πρέπει να στηρίξουμε την Ελληνική προσπάθεια που γίνεται.

Αλλά μήπως η ετήσια τιμή στα 90€ ή ακόμη και στα 71,50€ για όσους πήραν κωδικό, είναι λίγο υψηλή για Ελλάδα; Μόνο αν πάς με τη λογική του δια 2 ή δια 3 βγάζει νόημα. Αν δεν το καταλαβαίνουν αυτό οι της Disney στην Ελλάδα, και περιμένουν ο Έλληνας να πληρώσει τα ίδια με το Γερμανό, τότε κάτι κάνουν λάθος.

Αν το έδιναν σε μία πιο λογική τιμή νομίζω πως οι περισσότεροι δε θα καθόντουσαν να παιδευτούν με VPN, Τουρκίες και ότι άλλο.

2 λεπτά πριν, anifiend είπε

Έχεις δίκιο ότι πρέπει να στηρίξουμε την Ελληνική προσπάθεια που γίνεται.

Αλλά μήπως η ετήσια τιμή στα 90€ ή ακόμη και στα 71,50€ για όσους πήραν κωδικό, είναι λίγο υψηλή για Ελλάδα; Μόνο αν πάς με τη λογική του δια 2 ή δια 3 βγάζει νόημα. Αν δεν το καταλαβαίνουν αυτό οι της Disney στην Ελλάδα, και περιμένουν ο Έλληνας να πληρώσει τα ίδια με το Γερμανό, τότε κάτι κάνουν λάθος.

Αν το έδιναν σε μία πιο λογική τιμή νομίζω πως οι περισσότεροι δε θα καθόντουσαν να παιδευτούν με VPN, Τουρκίες και ότι άλλο.

δεν ειναι σωστο -θεωρω- αυτο το σκεπτικο.  η καθε πολυεθνικη που ερχεται και κανει επιχειρηση στην Ελλαδα, ετσι κι αλλιως Ελληνικο προσωπικο παιρνει. αυτο δεν ειναι λογος ομως να τιμολογει τις υπηρεσιες στην Ελλαδα, αναλογα με αμερικανικα-γερμανικα-αγγλικα εισοδηματα. 

Εγω παντω με τον τροπο ακριβως του βιντεο και με 2 διαφορετικα email που εφτιαξα με vpn οταν παω να κανω εγγραφη στην εφαρμογη που βγαζει οτι λογω υποπτης δραστηριοτητας εχει αποκλειστει η προσβαση απο τους λογαριασμους αυτους.

Εγω παντως δεν εχω καθολου τυψεις οταν εχουν διαφορετικες τιμολογησεις σε αλλη χωρα, και βαζω vpn και ιστοριες! Με πιο σκεπτικο αποφασιζουν οτι ειμαστε πλουσιοι και εχουμε ιδιες συνδρομες με δυτικη Ευρωπη και ΗΠΑ? Η Ευρωλιγκα, πχ αν εχουν το θεο τους, εχει 90 ευρω το παςς στην Ελλαδα, 25 στην Ρωσσια, 45 Σουηδια κτλ!!

6 ώρες πριν, icenex είπε

Επισης σε ενα σχολιο σου αναφερεις οτι σε χαλασε το background στους υποτιτλους αν πας στις ρυθμισεις μπορεις να βαλεις το opacity στο 0% και δεν θα εχεις καθολου background.

Και στην εφαρμογη στο ps5? Γιατι μεσα στην ταινια εχει επιλογη μονο για γλωσσα. Θα το ψαξω σε λιγο.

1 λεπτό πριν, cabdik είπε

δεν ειναι σωστο -θεωρω- αυτο το σκεπτικο.  η καθε πολυεθνικη που ερχεται και κανει επιχειρηση στην Ελλαδα, ετσι κι αλλιως Ελληνικο προσωπικο παιρνει. αυτο δεν ειναι λογος ομως να τιμολογει τις υπηρεσιες στην Ελλαδα, αναλογα με αμερικανικα-γερμανικα-αγγλικα εισοδηματα. 

Αυτό λέω κι εγώ. Θα έπρεπε να έχουν μεγαλύτερη παραμετροποίηση στο πως τιμολογούν. Δυστυχώς απ'ότι είδα έχουν παντού στην Ευρώπη την ίδια τιμή.

Επειδή το έψαχνα για το πως θα παίζει από Vodafone TV, τώρα είδα στα μικρά γράμματα το παρακάτω:

"Η πρόσβαση στο Disney+ είναι διαθέσιμη μόνο με συμβόλαιο Triple Play με TV ≥100mbps."

https://www.vodafone.gr/statheri-prosfora-vtv-offers-c2c

Αν έχει κάποιος περισσότερες πληροφορίες για το αν είναι ήδη διαθέσιμο, αν έχει όλο το περιεχόμενο, πως παίζει μέσα στο Vodafone TV κτλ ας μας ενημερώσει.

• Like 1

Να (προσπαθήσω να) το εξηγήσω κι εγώ για Xiaomi χρήστες που το κατάφερα αφού έφτιαξα πρώτα 4 λογαριασμούς Gmail και τους έκαψα... 

Σε MIUI 12 και πάνω: πάτε ρυθμίσεις -> ειδικές λειτουργίες-> δεύτερος χώρος. 

Φτιάχνετε ένα δεύτερο "προφίλ" στο Android με αυτόν τον τρόπο. 

Πριν κάνετε οτιδήποτε, μπείτε google από το νέο "προφίλ" και κατεβάστε ένα VPN apk (εγώ έχω το vpn.lat) εγκαταστήστε το και βάλτε τοποθεσία Τουρκία.

Τσεκαρετε στο what'smyip ότι έχει όντως πάρει Τουρκία σαν τοποθεσία. 

Μπείτε play store και φτιάξτε καινούργιο λογαριασμό Gmail. 

Αφού φτιάξετε το λογαριασμό, πατάτε πάνω δεξιά στο εικονίδιο με το αρχικό του ονόματος που δώσατε και πάτε πληρωμές και συνδρομες-> τρόποι πληρωμής -> περισσότερες ρυθμίσεις πληρωμής.

Στο παράθυρο που θα ανοίξει, βάζετε τα στοιχεία της κάρτας που θέλετε να χρεωθεί. 

Συμπληρωστε μια τυχαία (υπαρκτή) διεύθυνση στην Τουρκία και έναν τυχαίο (υπαρκτό) τκ που αντιστοιχει στη διεύθυνση που δώσατε.

Αφού προστεθεί η κάρτα, γυρίστε στο play store  και κατεβάστε την εφαρμογή Disney+.

ΠΡΟΣΟΧΗ:κατά τη διάρκεια των παραπάνω έχετε ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ το VPN.

Απενεργοποιήστε το VPN και μπείτε κατευθείαν στην εφαρμογή της disney και δημιουργήστε λογαριασμό με βάζοντας το Gmail που χρησιμοποιήσατε για να προσθέσετε την κάρτα. 

Βάλτε κωδικό κ προχωρήστε τη διαδικασία.

Θα έχει τους όρους χρήσης στα Ελληνικά αλλά μη σας αγχωνει. Φτάστε μέχρι το σημείο που ζητάει πληρωμή και θα δείτε ότι το πόσο είναι σε τούρκικες λίρες.

Έτοιμο!

Αφού ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός Disney πάτε ξανά ρυθμίσεις -> ειδικές λειτουργίες -> δεύτερος χώρος και πάνω δεξιά, διαγράφετε το νέο "προφίλ".

Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε διεύθυνση στα στοιχεία της κάρτας γιατί το έκανα κι εγώ και μετά ήθελε επιβεβαίωση με έγγραφα κλπ.

Με μια σωστή τουρκική διεύθυνση, το και επαρχία, την πήρε κατευθείαν.

Σε όσους βγάζει μήνυμα για ύποπτη δραστηριότητα, κάντε από την αρχή τη διαδικασία (με δημιουργία νέου gmail) και τσεκαρετε τη διεύθυνση, τον τκ και την επαρχία που δώσατε.

Πιθανόν να γίνεται κι αλλιώς, όμως σε μένα έτσι δούλεψε!

• Thanks 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, niar71 είπε

Καλησπέρα και από μένα... Ακολούθησα την διαδικασία μου έβγαλε την προσφορά κάνω έγγραφη με το τουρκικό mail αλλά μετά μου βγάζει σφάλμα 73 ότι η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται σε κάποιες τοποθεσίες το συνάντησε κανείς ????

Επίσης το mail που μου ήρθε με την σύμβαση είναι στα ελληνικα ....

Λοιπόν το έλυσα το πρόβλημα με την συμβουλή του φίλου. Δηλαδή να ανοίξω την εφαρμογή με κλειστό VPN.

Επίσης να σας πω ότι δουλεύει ο διαμοιρασμός απλώς του ξαδερφου μου του έβγαλε μνμ να βάλει και κωδικό επιβεβαίωσης που ήρθε στο mail αφού είχε ενεργοποιήσει την εφαρμογή της TV κανονικά. 
Αρα η τα βήματα  είναι:

Κατεβάζουμε την εφαρμογή VPN (Playstore)

Ενεργοποιούμε τουρικο VPN και το τσεκάρουμε με το What is my IP η το WHOIS

Διαγραφουμε ότι λογαρισμους gmail έχουμε 

Φτιάχνουμε GMAIL 

κατεβάζουμε την εφαρμογή Disney 

Κλείνουμε το VPN 

Κάνουμε λογαριασμό Disney

μόλις είναι ΟΚ ο λογαριαμσός 

Ανοίγουμε το VPN

Πατάμε ολοκλήρωση της διαδικασίας και βλέπουμε αν βγάζει το ποσό σε τούρκικες λίρες 349 , περίπου 20 ευρω για ένα χρόνο

Μετα κατεβάζουμε την εφαρμογή στην ΤV και ακολουθούμε τις οδηγίες. 

Επεξ/σία από niar71
  • Thanks 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...