Προς το περιεχόμενο

Προσφορα γνωριμιας Disney+ 12 μήνες στην τιμή των 8 μηνων - 71,50 € [TEΛΟΣ]

venuets

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βλέπω ότι το μεγαλύτερο μπέρδεμα γίνεται όταν δεν ανοίγει η εφαρμογή Disney+ όταν είναι ενεργό το VPN.

Τι κάνουμε:

Κλείνουμε το VPN,

τρέχουμε την εφαρμογή,

Δημιουργούμε ένα λογαριασμό με το email που φτιάξαμε

Όταν μας ζητήσει πληρωμή, τότε ανοίγουμε ξανά το VPN για να ανοίξει το Google pay και να πάρει την σωστή IP στα και την τιμή που θέλουμε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 ώρες πριν, Sotosgl είπε

Υπαρχει πλεον και βιντεο

Ευχαριστούμε για το βίντεο.  Απλά μπορείς να βάλεις και ήδη υπάρχον e mail όχι απαραίτητα το ''τούρκικο'' απλά η πληρωμή πρέπει να γίνει με Google pay του τουρκικού. Η ερώτηση μου είναι αν κατά την πληρωμή πρέπει να έχεις το vpn ενεργοποιημένο;

4 λεπτά πριν, petroschelsea είπε

Η ερώτηση μου είναι αν κατά την πληρωμή πρέπει να έχεις το vpn ενεργοποιημένο;

Σε κάποιους παίζει χωρίς VPN ενεργοποιημένο, άλλοι χρειάζονται το VPN για να τους περάσει την πληρωμή.

3 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Σε κάποιους παίζει χωρίς VPN ενεργοποιημένο, άλλοι χρειάζονται το VPN για να τους περάσει την πληρωμή.

Και σε άλλους δεν παίζει με τίποτα :)

30 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Πως συνδεθηκες μεσω Τουρκιας στο bursa teleferik?

Εμενα μου ζηταει να κανω upgrade και να πληρωσω στο windscribe μολις το παταω.

Πληρώνεις 2 δολαρια και αγοράζεις 

9 λεπτά πριν, telis είπε

Όσοι αγοράζετε από Τουρκία,  εκεί που ζητάει διεύθυνση να βάλετε την διεύθυνση της Αγιάς Σοφιάς

Μπα μόνο ΤΚ θέλει. Ευχαριστούμε όμως 😊

14 λεπτά πριν, petroschelsea είπε

Η ερώτηση μου είναι αν κατά την πληρωμή πρέπει να έχεις το vpn ενεργοποιημένο;

Εγώ είχα κλείσει το vpn. Disney+ έκανα account με το βασικό μου μαιλ. Αλλά και πάλι μου έδειξε τις τουρκικές τιμές όταν το προχώρησα στην πληρωμή του Play store 

5 λεπτά πριν, zafitolis είπε

Πληρώνεις 2 δολαρια και αγοράζεις 

ok νομιζα ειναι δωρεαν με το windscribe γι'αυτο ξεκινησα την διαδικασια.

Θα περιμενω να δω μηπως υπαρχει τελικα καποιος αλλος τροπος γιατι δεν μπορω να το προχωρησω με την συγκεκριμενη διαδικασια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και από μένα... Ακολούθησα την διαδικασία μου έβγαλε την προσφορά κάνω έγγραφη με το τουρκικό mail αλλά μετά μου βγάζει σφάλμα 73 ότι η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται σε κάποιες τοποθεσίες το συνάντησε κανείς ????

Επίσης το mail που μου ήρθε με την σύμβαση είναι στα ελληνικα ....

Επεξ/σία από niar71

7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Εγώ είχα κλείσει το vpn. Disney+ έκανα account με το βασικό μου μαιλ. Αλλά και πάλι μου έδειξε τις τουρκικές τιμές όταν το προχώρησα στην πληρωμή του Play store 

πως το έκανες με την προσφορά από το μαιλ πηγές να πληρώσεις (με vpn ανοιχτό/κλειστό)

Χωρίς να θέλω να το παίξω πελεουσιος δεν θα ήταν άσχημο να δώσουμε 50 ευρώ παραπάνω και να στηρίξουμε την προσπάθεια της disney στην Ελλάδα, ειδικά αν μοιραστούμε και το account με 2-3 φίλους δεν είναι μεγάλο το ποσό. Όχι ότι η Disney τα έχει ανάγκη αλλά όσοι δουλεύουν στην Ελλάδα για την disney τα έχουν. Επίσης  αν δεν στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες στο τέλος αντί για ελληνικούς υπότιτλους και μεταγλώττιση θα μάθουμε τούρκικα ή θα γυρίσουμε πίσω στα torrents.

• Like 6

2 λεπτά πριν, Anubis13 είπε
πως το έκανες με την προσφορά από το μαιλ πηγές να πληρώσεις (με vpn ανοιχτό/κλειστό)

Δεν είπα ότι το έκανα με την προσφορά του μέιλ. Απλά ότι για την εγγραφή στην υπηρεσία έβαλα το βασικό μου και όχι το τουρκικό. 

9 minutes ago, SabotazNic said:

Δεν είπα ότι το έκανα με την προσφορά του μέιλ. Απλά ότι για την εγγραφή στην υπηρεσία έβαλα το βασικό μου και όχι το τουρκικό. 

Για την πληρωμή στο play store έχει σχέση με ποιο account κατέβασες την εφαρμογή της disney όχι τι στοιχεια έβαλες στο email. Έτσι λειτουργούν τα in-app purchases

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...