diplo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Βλέπω ότι το μεγαλύτερο μπέρδεμα γίνεται όταν δεν ανοίγει η εφαρμογή Disney+ όταν είναι ενεργό το VPN. Τι κάνουμε: Κλείνουμε το VPN, τρέχουμε την εφαρμογή, Δημιουργούμε ένα λογαριασμό με το email που φτιάξαμε Όταν μας ζητήσει πληρωμή, τότε ανοίγουμε ξανά το VPN για να ανοίξει το Google pay και να πάρει την σωστή IP στα και την τιμή που θέλουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petroschelsea Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, Sotosgl είπε Υπαρχει πλεον και βιντεο Ευχαριστούμε για το βίντεο. Απλά μπορείς να βάλεις και ήδη υπάρχον e mail όχι απαραίτητα το ''τούρκικο'' απλά η πληρωμή πρέπει να γίνει με Google pay του τουρκικού. Η ερώτηση μου είναι αν κατά την πληρωμή πρέπει να έχεις το vpn ενεργοποιημένο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Όσοι αγοράζετε από Τουρκία, εκεί που ζητάει διεύθυνση να βάλετε την διεύθυνση της Αγιάς Σοφιάς 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, petroschelsea είπε Η ερώτηση μου είναι αν κατά την πληρωμή πρέπει να έχεις το vpn ενεργοποιημένο; Σε κάποιους παίζει χωρίς VPN ενεργοποιημένο, άλλοι χρειάζονται το VPN για να τους περάσει την πληρωμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Roseblue Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Σε κάποιους παίζει χωρίς VPN ενεργοποιημένο, άλλοι χρειάζονται το VPN για να τους περάσει την πληρωμή. Και σε άλλους δεν παίζει με τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zafitolis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 30 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Πως συνδεθηκες μεσω Τουρκιας στο bursa teleferik? Εμενα μου ζηταει να κανω upgrade και να πληρωσω στο windscribe μολις το παταω. Πληρώνεις 2 δολαρια και αγοράζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 9 λεπτά πριν, telis είπε Όσοι αγοράζετε από Τουρκία, εκεί που ζητάει διεύθυνση να βάλετε την διεύθυνση της Αγιάς Σοφιάς Μπα μόνο ΤΚ θέλει. Ευχαριστούμε όμως 😊 14 λεπτά πριν, petroschelsea είπε Η ερώτηση μου είναι αν κατά την πληρωμή πρέπει να έχεις το vpn ενεργοποιημένο; Εγώ είχα κλείσει το vpn. Disney+ έκανα account με το βασικό μου μαιλ. Αλλά και πάλι μου έδειξε τις τουρκικές τιμές όταν το προχώρησα στην πληρωμή του Play store Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimGer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Εμένα πάντως δείχνει να καταλαβαίνει με nordvpn, pia και cyberghost. Λες μόνο το windscribe να δουλεύει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, zafitolis είπε Πληρώνεις 2 δολαρια και αγοράζεις ok νομιζα ειναι δωρεαν με το windscribe γι'αυτο ξεκινησα την διαδικασια. Θα περιμενω να δω μηπως υπαρχει τελικα καποιος αλλος τροπος γιατι δεν μπορω να το προχωρησω με την συγκεκριμενη διαδικασια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sonis4 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να βάλω την εφαρμογή της Disney σε τηλεόραση Hisense 43A7100F (2020) ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niar71 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και από μένα... Ακολούθησα την διαδικασία μου έβγαλε την προσφορά κάνω έγγραφη με το τουρκικό mail αλλά μετά μου βγάζει σφάλμα 73 ότι η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται σε κάποιες τοποθεσίες το συνάντησε κανείς ???? Επίσης το mail που μου ήρθε με την σύμβαση είναι στα ελληνικα .... Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2022 από niar71 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Εγώ είχα κλείσει το vpn. Disney+ έκανα account με το βασικό μου μαιλ. Αλλά και πάλι μου έδειξε τις τουρκικές τιμές όταν το προχώρησα στην πληρωμή του Play store πως το έκανες με την προσφορά από το μαιλ πηγές να πληρώσεις (με vpn ανοιχτό/κλειστό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elessar86 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Χωρίς να θέλω να το παίξω πελεουσιος δεν θα ήταν άσχημο να δώσουμε 50 ευρώ παραπάνω και να στηρίξουμε την προσπάθεια της disney στην Ελλάδα, ειδικά αν μοιραστούμε και το account με 2-3 φίλους δεν είναι μεγάλο το ποσό. Όχι ότι η Disney τα έχει ανάγκη αλλά όσοι δουλεύουν στην Ελλάδα για την disney τα έχουν. Επίσης αν δεν στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες στο τέλος αντί για ελληνικούς υπότιτλους και μεταγλώττιση θα μάθουμε τούρκικα ή θα γυρίσουμε πίσω στα torrents. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, Anubis13 είπε πως το έκανες με την προσφορά από το μαιλ πηγές να πληρώσεις (με vpn ανοιχτό/κλειστό) Δεν είπα ότι το έκανα με την προσφορά του μέιλ. Απλά ότι για την εγγραφή στην υπηρεσία έβαλα το βασικό μου και όχι το τουρκικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimGer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 9 minutes ago, SabotazNic said: Δεν είπα ότι το έκανα με την προσφορά του μέιλ. Απλά ότι για την εγγραφή στην υπηρεσία έβαλα το βασικό μου και όχι το τουρκικό. Για την πληρωμή στο play store έχει σχέση με ποιο account κατέβασες την εφαρμογή της disney όχι τι στοιχεια έβαλες στο email. Έτσι λειτουργούν τα in-app purchases Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις