Shyn Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, andreas443 είπε Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει έβαλα το vpn συνδέθηκα κανονικά τουρκια έφτιαξα gmail όλα καλά πάω να κατεβάσω την εφαρμογή τις disney+ και με ανοικτό το vpn και τσεκαρισμένο ότι είμαι συνδεδεμένος σε τουρκια δεν ανοίγει το disney γυρνάει συνεχεια το κυκλάκι από κάτω αλλα δεν προχωράει Έχω την εντύπωση ότι το Disney+ μπλοκάρει τα VPN
elias.kaz Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 στο τέλος όταν πάμε να πληρώσουμε με την κάρτα (όταν την εισάγουμε στο gpay) ποια χώρα βάζουμε στην κάρτα Ελλάδα ή Τουρκία? και τκ ζητάει.
sarpan Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, eugenios20 είπε Μου ζητάει τουρικο τηλέφωνο. Βρήκες απο κάπου? Σε ποιο σταδιο? Τηλεφωνο ζητησε μονο κατα τη δημιουργια του google λογαριασμου, οπου εβαλα κανονικα το ελληνικο για να ερθει και το μηνυμα με τον 6ψηφιο κωδικο απο την google. ΤΚ εβαλα εναν random απο κωνσταντινουπολη Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2022 από sarpan
Just_travel_everywhere Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, Dead-Poet είπε Δεν διαφωνώ στο παραμικρό με κάτι από όσα γράφεις. Απλώς επικρίνω την πρακτική "πρώτα πληρώνεις και μετά βλέπεις τι σου δίνουμε", την οποία θεωρώ επιεικώς απαράδεκτη και πραγματικά με ξενερώνει. Και για όσους σπεύσουν να πουν "ας ήξερες τι πληρώνεις", έχω να πω ότι δεν είναι έτσι. Δεν μπορεί μια εταιρεία να αντιμετωπίζει τον αδαή πελάτη ως "δεύτερης κατηγορίας", καθιστώντας ουσιαστικά προαπαιτούμενο να έχεις εκ των προτέρων πλήρη γνώση για το τι είναι η κάθε ταινία και σειρά, και να μη μπορείς να το δεις μέσα από το site της πριν αποφασίσεις. (Επαναλαμβάνω ότι δεν εννοώ πως θα έπρεπε σώνει και καλά να δώσουν δωρεάν δοκιμαστική περίοδο. Ας μην έδιναν ούτε μέρα. Αναφέρομαι μόνο σε πλήρη πρόσβαση στον κατάλογο, με τρέιλερς, ώστε να μπορεί κάποιος να αποφασίσει έχοντας την πληροφορία που χρειάζεται.) Να σου κάνουμε ερώτηση όταν πας κι αγοράζεις ακουστικά τα δοκιμάζεις πρώτα; Και μιλάω περισσότερο για truly wireless. Επίσης ούτε το νετ φλικς έχει πλέον δωρεάν μήνα για να δεις το περιεχόμενο του. Πραγματικά βαρέθηκα να βλέπω τόσες σελίδες να γράφετε πότε θα έρθει και πότε θα έρθει και μόλις ήρθε να μην το παίρνετε γιατί δεν ξέρετε τι εχει δηλαδή απλά τραγικό
filip123go Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε Γλυτώνεις 55 ευρώ, όχι 40. Και αυτά τον πρώτο χρόνο. Γιατί τον δεύτερο θα γλιτώσεις 80+ ευρώ. Spoiler Εαν κάποιος δεν έχει να διαθέσει 80 ευρώ παραπάνω τον χρόνο, sry κ ολας, αλλά μάλλον θα αντιμετωπίζει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα από το αν θα βλέπει disney+ ή όχι... Anyway, o καθένας κάνει (προφανώς) κουμάντο στην τσέπη του, μετά όμως να μην απορούμε γιατί αυξάνονται οι τιμές.. 2 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Να σου κάνουμε ερώτηση όταν πας κι αγοράζεις ακουστικά τα δοκιμάζεις πρώτα; Και μιλάω περισσότερο για truly wireless. Επίσης ούτε το νετ φλικς έχει πλέον δωρεάν μήνα για να δεις το περιεχόμενο του. Πραγματικά βαρέθηκα να βλέπω τόσες σελίδες να γράφετε πότε θα έρθει και πότε θα έρθει και μόλις ήρθε να μην το παίρνετε γιατί δεν ξέρετε τι εχει δηλαδή απλά τραγικό Έλα πες αλήθεια, δεν διάβασες το ποστ του μέχρι τέλος, έτσι;
eugenios20 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, sarpan είπε Σε ποιο σταδιο? Τηλεφωνο ζητησε μονο κατα τη δημιουργια του google λογαριασμου, οπου εβαλα κανονικα το ελληνικο για να ερθει και το μηνυμα με τον 6ψηφιο κωδικο απο την google. ΤΚ εβαλα εναν random απο κωνσταντινουπολη Οκ έβαλα και εγώ το ελληνικό και όλα οκ!!! Σε όσους δεν δουλεύει η εφαρμογή με το VPN, αν φτιαξετε λογαριασμο google και προσθέσετε την κάρτα με VPN μετά μπορείτε να το κλείσετε και να κάνετε την εγγραφή χωρίς VPN. 1
lefterisv Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 ρε παιδιά έχουμε ρωτήσει αρκετοί .....λειτουργεί σαν το Νετφλιξ με συσκευές εκτός σπιτιού;;; μπορεί να το δοκιμάσει κάποιος;;
carolosjk Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Με τι VPN σας δουλεψε; Με windscribe δεν μου φορτωνει καθολου, το ιδιο με NordVPN.
Titos301 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 ξέρει κανείς αν έχει smart cast για δυνατοτητα προβολης στην τηλεοραση το disney+ app στο android?
manoc28 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, sarpan είπε Απανταω στον εαυτο μου. Το εκανα απο υπολογιστη μεσω bluestacks. Δουλεψε κανονκα. Εχοντας ηδη ενεργοποιημενο VPN κατεβασα bluestacks και εκανα λογαριασμο gmail. Προσθεσα στον λογαριασμο μου καρτα της revolut για να κανω τις αγορες. Κατεβασα disney+, και στο τελικο βημα που ζηταει ολοκληρωση συνδρομης επελεξα αγορα μεσω της καρτας που ειχα ηδη προσθεσει στο gmail account. ολα κομπλε. Κατα τη διαρκεια της διαδικασιας οι τιμες εμφανιζονται σε ευρω αλλα στο τελος κανει τη χρεωση σε TRL οποτε μην παραξενευθειτε Καλη θεαση Το vpn ήταν ενεργό μέσω των windows ή στο bluestacks?
kallair Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, Billator είπε Πληρωμή με Google pay εφόσον έχεις σαν νόμισμα Τούρκικες λίρες. Ούτε VPN ούτε τίποτα χρειάζεται εφόσον κάποιος έχει ένα gmail το οποίο είχε σαν χώρα την Τουρκία. Το google pay τραβάει κανονικά τα λεφτά πχ από την Revolut και end of the story. VPN χρειάζεσαι για να στήσεις τον λογαριασμό της Google σε περίπτωση που δεν έχεις. και πως φτιαχνεις gmail με χωρα τουρκια απο την στιγμη που σου ζητάει τηλεφωνο για επιβεβαιωση η google; βαζεις το ελληνικο;
aissaris Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, kallair είπε και πως φτιαχνεις gmail με χωρα τουρκια απο την στιγμη που σου ζητάει τηλεφωνο για επιβεβαιωση η google; βαζεις το ελληνικο; Το ζητάει προαιρετικά, δεν το απαιτεί
Rattlehead Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Δείτε το βιντεο του Σωτήρη ,τα εξηγεί ολα.αν ρωτάμε τα ίδια και τα ίδια γεμίζουμε και κάποιος που θα έχει πραγματικά απορία για την διαδικασία θα διαβάζει τα ίδια συνεχεια.Θα το επιχειρήσω όταν γυρίσω αλλά έτσι θα χάσω την μπάλα.σαν το ΔΕΗ/my home online enter που έχουν τρελάνει τον κορακιο ένα πράγμα! Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2022 από Rattlehead 2 1
elias.kaz Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 εγώ έφτασα μέχρι την πληρωμή και μου βγάζει σφάλμα νο4.. στο gpay πρέπει να βάλουμε revolut ή οποιαδήποτε κάρτα αρκεί? επίσης τώρα μ λέει το κλασσικό ο λογαριασμός μπλόκαρε λόγω ύποπτης δραστηριότητας κτλ..
hightmare Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Πάντως εμένα μου έχει κολλήσει ίσως γιατί στη δημιουργία email εβαλ ελληνικό τηλέφωνο τεςπα αν κάποιος το έχει κάνει και θέλει να μοιραστουμε τον κωδικό ας μου στείλει μνμ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις