Georgegr3 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 17 λεπτά πριν, Sotosgl είπε Υπαρχει πλεον και βιντεο Σωτο με Αργεντινη γίνεται, καθώς έχω ήδη ένα μειλ που έχω ΥΤ εκει με τον δικό σου τρόπο;
ntin Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Για όσους δεν έχουν παραλάβει email. Μπορείτε να κάνετε ότι έκανα και εγώ. Καλείται στο 2111996236 και θα σας κατευθύνουν με βήματα για να ενεργοποιηθεί η προσφορά. Σας δίνουν redeem code και όλα καλά. Πολύ καλή εξυπηρέτηση πάντως. 1 1
elias.kaz Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 19 λεπτά πριν, Sotosgl είπε Οταν εκανα το livestream το πρωι και εδειχνα τα βηματα οι πρωτοι 50 το εκαναν κομπλε μολις ηρθαν αλλοι 300 μπουκωσε το συμπαν. Ο τουρκικος server εβγαζε IP τσεχικες κλπ Αραξε και βεβαιωσου οτι στο whatismyip σου την δειχνει σωστα την κάρτα στο gpay την συνδεεις αφότου φτιάξεις το καινούργιο mail?
Bourdoulas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 38 λεπτά πριν, icenex είπε Γιατι 16 ευρω πληρωσες? Τόσο είναι με την προσφορά από Τουρκία 😉 19 κάτι χωρίς την προσφορά. Πάντως μην ανησυχείς για μπαν.
petroschelsea Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Έκανα την διαδικασία αλλά στο τέλος μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται οι πληρωμές στο Google play στην περιοχή όταν πάω να πληρώσω. Τι λάθος έχω κάνει; Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2022 από petroschelsea
sarpan Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 25 λεπτά πριν, sarpan είπε Ουτε σε μενα εχει ερθει ακομα email. Σχετικα τωρα με τον τουρκικο λογαριασμο, οι μη εχοντες καποιο android κινητο, μπορουμε να κανουμε τη δουλεια μεσω καποιου android emulator στο pc? Απανταω στον εαυτο μου. Το εκανα απο υπολογιστη μεσω bluestacks. Δουλεψε κανονκα. Εχοντας ηδη ενεργοποιημενο VPN κατεβασα bluestacks και εκανα λογαριασμο gmail. Προσθεσα στον λογαριασμο μου καρτα της revolut για να κανω τις αγορες. Κατεβασα disney+, και στο τελικο βημα που ζηταει ολοκληρωση συνδρομης επελεξα αγορα μεσω της καρτας που ειχα ηδη προσθεσει στο gmail account. ολα κομπλε. Κατα τη διαρκεια της διαδικασιας οι τιμες εμφανιζονται σε ευρω αλλα στο τελος κανει τη χρεωση σε TRL οποτε μην παραξενευθειτε Καλη θεαση 1 1
strange_thomas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Επανέρχομαι. Βρηκα τι εφταιξε στην περιπτωση μου. Οταν συνέδεσα κάρτα το έκανα πριν μπω στο app της Disney. Τοτε λοιπον τραβηξε τα στοιχεια της revolut και δημιουργησε Greek payment profile για το Τουρκικο mail. Μπηκα στα profiles στο google pay και εφτιαξα ενα Τουρκικο με μια τυχαια διευθυνση στην Ινσταμπουλ. Το εβαλα ως προεπιλογη αλλα πάλι δεν επαιξε. Τελικα χρειαστηκε να διαγράψβ εντελως το ελληνικο και τοτε οταν μπηκα και εφτασα στην οθονη των 89ευρω, οταν πατησα πανω μου εβγαλε τα TRK. ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ 19.46 1
thewildones Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Μου είναι πιο εύκολο να το κάνω μέσω Αργεντινής (30€), μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν παίζουν μεταγλωτισμένα στα Ελληνικά ή αν οι Ελληνικοί υπότιτλοι υποστηρίζονται με τις πατέντες που κάνουμε (Τουρκική διεύθυνση) για να προβώ σε αγορά;
Billator Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, thewildones είπε Μου είναι πιο εύκολο να το κάνω μέσω Αργεντινής (30€), μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν παίζουν μεταγλωτισμένα στα Ελληνικά ή αν οι Ελληνικοί υπότιτλοι υποστηρίζονται με τις πατέντες που κάνουμε (Τουρκική διεύθυνση) για να προβώ σε αγορά; Ναι από Τούρκικη παίζουν κανονικά τα Ελληνικά 1
qwerty99 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, icenex είπε Συνδεσου απο εναν browser με το λογαριασμο σου στο site της disney και μετα πατα το λινκ disneyplus.gr/begin λογικα θα σου βγαλει ενα κωδικο που θα τον βαλεις στην τηλεοραση ωστε να μπορεις να συνδεθεις και απο εκει.Αυτο ειναι κατι σαν κωδικος επιβεβαιωσης-εγκριση συσκευης. Λογικα γινεται και με αλλους τροπους αν κανεις το ιδιο και απο κινητο, εγω προσωπικα το εκανα ετσι και δουλεψε και η τηλεοραση. Τελικώς μου δούλεψε, δεν ξέρω γιατί κόλαγε, ευχαριστώ.
thewildones Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Ευχαριστώ, θα το ρισκάρω με την Αργεντινή και θα δω
SKRUTZ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Ερώτηση σε όποιον γνωρίζει. Μπορούμε να το κάνουμε σαν το netflix και να πληρώσουμε κανονικά από Ελλάδα και να βλέπουμε σε 4 διαφορετικά σπίτια με το ίδιο account? 1
eugenios20 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 30 λεπτά πριν, sarpan είπε Απανταω στον εαυτο μου. Το εκανα απο υπολογιστη μεσω bluestacks. Δουλεψε κανονκα. Εχοντας ηδη ενεργοποιημενο VPN κατεβασα bluestacks και εκανα λογαριασμο gmail. Προσθεσα στον λογαριασμο μου καρτα της revolut για να κανω τις αγορες. Κατεβασα disney+, και στο τελικο βημα που ζηταει ολοκληρωση συνδρομης επελεξα αγορα μεσω της καρτας που ειχα ηδη προσθεσει στο gmail account. ολα κομπλε. Κατα τη διαρκεια της διαδικασιας οι τιμες εμφανιζονται σε ευρω αλλα στο τελος κανει τη χρεωση σε TRL οποτε μην παραξενευθειτε Καλη θεαση Μου ζητάει τουρικο τηλέφωνο. Βρήκες απο κάπου?
andreas443 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει έβαλα το vpn συνδέθηκα κανονικά τουρκια έφτιαξα gmail όλα καλά πάω να κατεβάσω την εφαρμογή τις disney+ και με ανοικτό το vpn και τσεκαρισμένο ότι είμαι συνδεδεμένος σε τουρκια δεν ανοίγει το disney γυρνάει συνεχεια το κυκλάκι από κάτω αλλα δεν προχωράει
Προτεινόμενες αναρτήσεις