Προς το περιεχόμενο

Προσφορα γνωριμιας Disney+ 12 μήνες στην τιμή των 8 μηνων - 71,50 € [TEΛΟΣ]

venuets

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, strange_thomas είπε

Οπότε πληρώνω 80 ευρω απλα σε τουρκικα? 

Αν προχωρησεις με 80 ευρω θα πληρωσεις 80 ευρω.

Αν πας στο παραθυρο πληρωμης του Play store (δλδ πατησεις τα 80 ευρω) θα δεις πανω οτι σου εμφανιζει το ελληνικο gmail σου. Πρεπει να αποσυνδεθεις απο ολα τα gmail μεχρι να μεινει μονο το Τουρκικο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

12 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Η ιδιοτροπια σε αυτην την μεθοδο ειναι οτι το play store εχει default τον 1ο λογαριασμο του κινητου για payments. Οποτε οσοι εχετε android συσκευη με δυνατοτητα οπως το secure folder της samsung, να κανετε εκει την διαδικασια για να συνδεθειτε εκει μεσα με το gmail με την Τουρκικη διευθυνση.

Οποτε, VPN -> δημιουργια λογαριασμου. Αν το κανετε μεσω desktop, πρεπει να συνδεθειτε παλι με vpn στην συσκευη σας και να πατε στα settings να βαλετε payment method ωστε να βαλετε και ενα Τουρκικο ΤΚ. Μετα κατεβαζετε disney+ και συνδεεστε κανονικα με τον λογαριασμο σας. ΔΕΝ χρειαζεται να κανετε καινουργιο με το Τουρκικο email. Το θελετε μονο ως μεθοδο πληρωμης.

Ή με android emulator στο pc, πχ BlueStacks

12 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Η ιδιοτροπια σε αυτην την μεθοδο ειναι οτι το play store εχει default τον 1ο λογαριασμο του κινητου για payments. Οποτε οσοι εχετε android συσκευη με δυνατοτητα οπως το secure folder της samsung, να κανετε εκει την διαδικασια για να συνδεθειτε εκει μεσα με το gmail με την Τουρκικη διευθυνση.

Οποτε, VPN -> δημιουργια λογαριασμου. Αν το κανετε μεσω desktop, πρεπει να συνδεθειτε παλι με vpn στην συσκευη σας και να πατε στα settings να βαλετε payment method ωστε να βαλετε και ενα Τουρκικο ΤΚ. Μετα κατεβαζετε disney+ και συνδεεστε κανονικα με τον λογαριασμο σας. ΔΕΝ χρειαζεται να κανετε καινουργιο με το Τουρκικο email. Το θελετε μονο ως μεθοδο πληρωμης.

Το δοκίμασα μόλις και μου βγάζει "Google Play purchases are not supported in your country. Unfortunately you will not be able to complete purchases."

Μόλις τώρα, Ola150 είπε

Το δοκίμασα μόλις και μου βγάζει "Google Play purchases are not supported in your country. Unfortunately you will not be able to complete purchases."

Ε καποιο βημα εκανες λαθος.

Μπορεί κάποιος να γράψει αναλυτικά τα βήματα για το gmail και που βάζουμε τη διεύθυνση και πως επιλέγεις στο play store το λογαριασμό που έκανες μέσω vpn το ίδιο και για την πληρωμή. Έκανα νέο Gmail μέσω vpn αλλά πάλι μου τον εμφανίζει σαν ελληνικό. Που βάζεις τη διεύθυνση;

48 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Αν δεν βάλω revolut και συνδέσω την ελληνική prepaid ή το PayPal, θα με απορρίψει να υποθέσω ε;

Δεν θα την απορρίψει (δεν ξέρω για Google pay + paypal) απλά θα έχεις τις χρεώσεις ισοτιμίας με βάση την τράπεζα ενώ στην revolut η χρέωση ισοτιμίας είναι σχεδόν μηδέν.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πραγματικα τραβατε ολη αυτην την ταλαιπωρια φτιαχνοντας τουρκικα εμαιλ και ενα καρο πατεντες για να γλυτωσετε 40 ευρω?Χαρα στην υπομονη σας, προσωπικα δεν ειμαι καπιταλας αλλα προτιμω να εχω ησυχο το κεφαλι μου οτι η υπηρεσια που πληρωνω δεν θα εχει το παραμικρο προβλημα(ποτε δεν ξερεις τι θα συμβει στο μελλον) εφοσον την απεκτησα συμφωνα με τους ορους χρησης.Σιγουρα δεν ξερω τι λενε επακριβως οι οροι χρησης αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αυτο που κανετε παιζει να εχουν δικαιωμα για μπαναρισματα και κλεισιμο λογαριασμων.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 6

6 λεπτά πριν, petroschelsea είπε

Μπορεί κάποιος να γράψει αναλυτικά τα βήματα για το gmail και που βάζουμε τη διεύθυνση και πως επιλέγεις στο play store το λογαριασμό που έκανες μέσω vpn το ίδιο και για την πληρωμή. Έκανα νέο Gmail μέσω vpn αλλά πάλι μου τον εμφανίζει σαν ελληνικό. Που βάζεις τη διεύθυνση;

https://support.google.com/googleplay/answer/7431675?hl=en

play store -> πατας προφιλ εικονιδιο -> settings -> account and device preferences 

3 λεπτά πριν, icenex είπε

Πραγματικα τραβατε ολη αυτην την ταλαιπωρια φτιαχνοντας τουρκικα εμαιλ και ενα καρο πατεντες για να γλυτωσετε 40 ευρω?Χαρα στην υπομονη σας, προσωπικα δεν ειμαι καπιταλας αλλα προτιμω να εχω ησυχο το κεφαλι μου οτι η υπηρεσια που πληρωνω δεν θα εχει το παραμικρο προβλημα(ποτε δεν ξερεις τι θα συμβει στο μελλον) εφοσον την απεκτησα συμφωνα με τους ορους χρησης.Σιγουρα δεν ξερω τι λενε επακριβως οι οροι χρησης αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αυτο που κανετε παιζει να εχουν δικαιωμα για μπαναρισματα και κλεισιμο λογαριασμων.

Γλυτώνεις 55 ευρώ, όχι 40. Και αυτά τον πρώτο χρόνο. Γιατί τον δεύτερο θα γλιτώσεις 80+ ευρώ. 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, icenex είπε

Πραγματικα τραβατε ολη αυτην την ταλαιπωρια φτιαχνοντας τουρκικα εμαιλ και ενα καρο πατεντες για να γλυτωσετε 40 ευρω?Χαρα στην υπομονη σας, προσωπικα δεν ειμαι καπιταλας αλλα προτιμω να εχω ησυχο το κεφαλι μου οτι η υπηρεσια που πληρωνω δεν θα εχω το παραμικρο προβλημα(ποτε δεν ξερεις τι θα συμβει στο μελλον) εφοσον την απεκτησα συμφωνα με τους ορους χρησης.Σιγουρα δεν ξερω τι λενε επακριβως οι οροι χρησης αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αυτο που κανετε παιζει να εχουν δικαιωμα για μπαναρισματα και κλεισιμο λογαριασμων.

Αν το κάνεις σωστά είναι 2 λεπτά πιο χρονοβόρο από το να κάνεις τον Ελληνικό λογαριασμό. 

Δεν υπάρχει περίπτωση για ban όσο η πληρωμή γίνεται μέσω Google Pay γιατί ο έλεγχος της τοποθεσίας γίνεται από την Google και όχι από την Disney. Και σε περίπτωση που σε μπανάρει τι έγινε; Αν σου άρεσε η υπηρεσίας απλά βάζεις το ελληνικό. 

Οι όροι χρήσης το γράφουν ξεκάθαρα ότι μπορείς να δεις το περιεχόμενο (στην περίπτωση της Τουρκίας) που βρίσκεται στην χώρα από την οποία το ανοίγεις. Οπότε σε "τιμωρούν" ότι δεν μπορείς να δεις το περιεχόμενο στα Τούρκικα. Αν πας απλά να το κάνεις χωρίς Google Pay είναι λίγο πιο δύσκολο αλλά το κάνεις bypass με τον ίδιο τρόπο όπως το netflix.

https://help.disneyplus.com/csp?id=csp_article_content&sys_kb_id=8cb45885db03d4d432f7c28d13961909
https://help.disneyplus.com/csp?id=csp_article_content&sys_kb_id=35b938fbdb437c50db1ceb2ed39619b6

Επεξ/σία από Billator

3 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Γλυτώνεις 55 ευρώ, όχι 40. Και αυτά τον πρώτο χρόνο. Γιατί τον δεύτερο θα γλιτώσεις 80+ ευρώ. 

Γιατι 16 ευρω πληρωσες?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...