icenex Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Παντως ενα παιδικο που δοκιμασα εχει και ελληνικο ηχο, βεβαια πηρα την συνδρομη κανονικα και οχι μεσω vpn τουρκιας.Το λεω αυτο πιο πολυ για τους γονεις με μικρα παιδια οπως ειναι και η αφεντια μου. Περα απο αυτο μια χαρα περιεχομενο εχει τουλαχιστον για τα δικα μου γουστα.Εχει και ταινιαρες απο τα παλια που ανετα ξαναβλεπεις ενω το νετφλιξ σε αυτον τον τομεα υστερει τουλαχιστον στις ταινιες που γουσταρω εγω. Πχ ειδα οτι εχει το braveheart, the rock, κατι τρεχει με την μαιρη, speed, armageddon, θεος για μια βδομαδα, transporter, taken, avatar, τιτανικο και ποσες αλλες ωραιες ταινιες τουλαχιστον για τα δικα μου γουστα ειναι πιο κοντα απο οτι το νετφλιξ που ψαχνω μια ωρα πλεον να βρω μια ταινια της προκοπης.Τουλαχιστον εδω θα μπορω να δω και κανενα διαμαντι απο τα παλια. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2022 από icenex 3
JimGer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 25 minutes ago, lak10 said: και σε μενα δεν ηρθε Νομίζω είχα βάλει 3 emails 1 με ελληνική και 2 με τούρκικη προσφορά. Σε ένα έχει έρθει μόνο με τούρκικη
eko13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 19 λεπτά πριν, Rattlehead είπε Αν δεν βάλω revolut και συνδέσω την ελληνική prepaid ή το PayPal, θα με απορρίψει να υποθέσω ε; Το δοκίμασα εγώ δεν κάνει 😂😂😂 1
strange_thomas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 εμενα δεν μου ανοιγει σελιδα εγγραφής αλλα επιπλέον δεν μου ανοιγει ουτε το app με VPN. Εκανα τουρκικο Gmail και κατεβασα απο αυτό την εφαρμογή αλλα μενει μονο στο loading screen. Με λίγα λόγια δεν εχω βρει τρόπο να φτάσω στο registration screen
Ola150 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δοκίμασα κι εγώ με Revolut σε Turkish IP και δεν το παίρνει. Δοκίμασα και με ελληνική κάρτα που προφανώς δεν το δέχεται. Με curve δεν έχω για να δοκιμάσω, όπως επίσης με το Gpay σύνδεσα Τούρκικο λογαριασμό αλλά πάλι προσπαθεί να πληρώσει με τον Ελληνικό λογαριασμό.
SabotazNic Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, vagmouk είπε Είναι απλό.Φτιάχνετε ένα καινουριο gmail με ανοικτό Vpn Τουρκία.Το μόνο που χρειάζεται είναι μια ψευτικη Τουρκική διεύθυνση.Μετά συνδέεις κανονικά την κάρτα και κάνεις τη διαδικασία της εγγραφής μέσω του κινητού.Log in στην εφαρμογή κάνεις φυσικά με το Τουρκικό gmail.Τώρα είδα κάνει live ο Σωτήρης στο Trovo όπου λογικά εξηγεί την ίδια διαδικασία.Είμαι δουλειά και δεν μπορώ να το δω. Η ιδιοτροπια σε αυτην την μεθοδο ειναι οτι το play store εχει default τον 1ο λογαριασμο του κινητου για payments. Οποτε οσοι εχετε android συσκευη με δυνατοτητα οπως το secure folder της samsung, να κανετε εκει την διαδικασια για να συνδεθειτε εκει μεσα με το gmail με την Τουρκικη διευθυνση. Οποτε, VPN -> δημιουργια λογαριασμου. Αν το κανετε μεσω desktop, πρεπει να συνδεθειτε παλι με vpn στην συσκευη σας και να πατε στα settings να βαλετε payment method ωστε να βαλετε και ενα Τουρκικο ΤΚ. Μετα κατεβαζετε disney+ και συνδεεστε κανονικα με τον λογαριασμο σας. ΔΕΝ χρειαζεται να κανετε καινουργιο με το Τουρκικο email. Το θελετε μονο ως μεθοδο πληρωμης.
johnnygr1989 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, vagmouk είπε Είναι απλό.Φτιάχνετε ένα καινουριο gmail με ανοικτό Vpn Τουρκία.Το μόνο που χρειάζεται είναι μια ψευτικη Τουρκική διεύθυνση.Μετά συνδέεις κανονικά την κάρτα και κάνεις τη διαδικασία της εγγραφής μέσω του κινητού.Log in στην εφαρμογή κάνεις φυσικά με το Τουρκικό gmail.Τώρα είδα κάνει live ο Σωτήρης στο Trovo όπου λογικά εξηγεί την ίδια διαδικασία.Είμαι δουλειά και δεν μπορώ να το δω. Σόρρυ για το άσχετο της ερώτησης, αλλά μπορείς να αλλάξεις το περιεχόμενο από Τουρκία σε Ελλάδα εφόσον έκανες εγγραφή με τουρκικό mail?
strange_thomas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε . Μετα κατεβαζετε disney+ και συνδεεστε κανονικα με τον λογαριασμο σας. Εαν εννοεις με το VPN ενεργό, σε εμενα τουλάχιστον δεν παιζει. Αν κλεισω το VPN μου βγαζει τιμή ελλάδας και terms and conditions ελλαδας
SabotazNic Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, strange_thomas είπε Εαν εννοεις με το VPN ενεργό, σε εμενα τουλάχιστον δεν παιζει. Αν κλεισω το VPN μου βγαζει τιμή ελλάδας και terms and conditions ελλαδας Αν προχωρησεις, θα δεις οτι σου βγαζει το δικο σου προσωπικο email ως μεθοδο πληρωμης. Ή θα αποσυνδεθεις απο ολα τα gmail account μεχρι να μπει 1ο το Τουρκικο gmail, ή θα το κανεις μεσω της μεθοδου secure folder για τα samsung (νομιζω και τα xiaomi εχουν αντιστοιχο 2ο λειτουργικο, δεν ειμαι σιγουρος)
strange_thomas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Αν προχωρησεις, θα δεις οτι σου βγαζει το δικο σου προσωπικο email ως μεθοδο πληρωμης. Ή θα αποσυνδεθεις απο ολα τα gmail account μεχρι να μπει 1ο το Τουρκικο gmail, ή θα το κανεις μεσω της μεθοδου secure folder για τα samsung (νομιζω και τα xiaomi εχουν αντιστοιχο 2ο λειτουργικο, δεν ειμαι σιγουρος) Αν προχωρήσω με VPN, δεν κάνει Load Αν κλεισω VPN παιρναει αλλα ζητάει τα 80ευρώ
vagmouk Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, johnnygr1989 είπε Σόρρυ για το άσχετο της ερώτησης, αλλά μπορείς να αλλάξεις το περιεχόμενο από Τουρκία σε Ελλάδα εφόσον έκανες εγγραφή με τουρκικό mail? Ναι κανονικά.Χωρίς vpn
SabotazNic Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, strange_thomas είπε Αν προχωρήσω με VPN, δεν κάνει Load Αν κλεισω VPN παιρναει αλλα ζητάει τα 80ευρώ ΔΕΝ χρησιμοποιεις το vpn για κατι παραπανω απο την δημιουργια του gmail και προσθηκη μεθοδου πληρωμης (αρα και προσθηκη ΤΚ). Μετα το κλεινεις
strange_thomas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε ΔΕΝ χρησιμοποιεις το vpn για κατι παραπανω απο την δημιουργια του gmail και προσθηκη μεθοδου πληρωμης (αρα και προσθηκη ΤΚ). Μετα το κλεινεις Οπότε πληρώνω 80 ευρω απλα σε τουρκικα?
vagmouk Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, strange_thomas είπε Αν προχωρήσω με VPN, δεν κάνει Load Αν κλεισω VPN παιρναει αλλα ζητάει τα 80ευρώ Παίζει ρόλο και το vpn
icenex Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 16 λεπτά πριν, qwerty99 είπε OK, έκανα registration από το PC και βλέπω πλέον και στη Samsung TV το Disney+ App. Ωστόσο όταν το ανοίγω, δείχνει ένα κωδικό και λέει να μπω στο disneyplus.gr/begin από κινητό. Εκανα install το app στο κινητό. Αλλά δεν γίνεται τίποτα παραπάνω... δεν βλέπω καμία επιλογή για κωδικό τηλεόρασης. Πως κάνεις connect το app από την Samsung TV στο account σου ? Συνδεσου απο εναν browser με το λογαριασμο σου στο site της disney και μετα πατα το λινκ disneyplus.gr/begin λογικα θα σου βγαλει ενα κωδικο που θα τον βαλεις στην τηλεοραση ωστε να μπορεις να συνδεθεις και απο εκει.Αυτο ειναι κατι σαν κωδικος επιβεβαιωσης-εγκριση συσκευης. Λογικα γινεται και με αλλους τροπους αν κανεις το ιδιο και απο κινητο, εγω προσωπικα το εκανα ετσι και δουλεψε και η τηλεοραση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις