Προς το περιεχόμενο

Προσφορα γνωριμιας Disney+ 12 μήνες στην τιμή των 8 μηνων - 71,50 € [TEΛΟΣ]

venuets

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πληρωμή με Google pay εφόσον έχεις σαν νόμισμα Τούρκικες λίρες. Ούτε VPN ούτε τίποτα χρειάζεται εφόσον κάποιος έχει ένα gmail το οποίο είχε σαν χώρα την Τουρκία. Το google pay τραβάει κανονικά τα λεφτά πχ από την Revolut και end of the story. 

VPN χρειάζεσαι για να στήσεις τον λογαριασμό της Google σε περίπτωση που δεν έχεις.

Επεξ/σία από Billator
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, lemo13 είπε

Καλημέρα. Ηθελα να ρωτήσω σε αυτους που το αγόρασαν ήδη αν τα παιδικά είναι όλα με ελληνικό ήχο ? 

Από όσα είδα στα νεώτερα ήταν όλα. Κάποια παλιά από σειρές που είδα ότι δεν είχαν ήταν το Τalespin και ο Ηρακλής.

Επεξ/σία από CsIns

Για όσους δε φορτώνει το site είναι επειδή μπλοκάρει την εισοδο στο site της η Disney ενώ είσαι σε VPN.

Αν ανοιξετε την κονσόλα του browser θα δείτε το παρακάτω σφάλμα:

LocationNotAllowedException: User is not allowed to use the app in their current location.

Εγω χρησιμοποιώ NordVPN και δε μπαίνει, αρα ισως κοιταξω να το κάνω με google που λενε και οι προλαλήσαντες

49 λεπτά πριν, lemo13 είπε

Καλημέρα. Ηθελα να ρωτήσω σε αυτους που το αγόρασαν ήδη αν τα παιδικά είναι όλα με ελληνικό ήχο ? 

Δοκίμασα μόλις το Phineas and Ferb. Το default είναι αγγλικά, αλλά μπορείς να επιλέξεις ελληνικά.

• Like 1

1 λεπτό πριν, bill_viper είπε

Να ρωτήσω κάτι; Γιατί παλεύετε με Τουρκίες κτλ. από τη στιγμή που στο AccountBot έχει 15$ ο χρόνος;

Δεν το ξέρω το AccountBot αλλά με ενα συντομο ψάξιμο βρήκα αυτο. Δεν ξερω τι ισχύει βέβαια

2 λεπτά πριν, bill_viper είπε

Να ρωτήσω κάτι; Γιατί παλεύετε με Τουρκίες κτλ. από τη στιγμή που στο AccountBot έχει 15$ ο χρόνος;

Γιατί μήπως τα περισσότερα μετά από κάποιες εβδομάδες / μήνες κλείνουν όλα; Ότι έχω αγοράσει από εκεί έχει γίνει ban :P 

1 ώρα πριν, Sotosgl είπε

Μια χαρα δουλεψε και η Τουρκικη συνδρομη αλλα για την ωρα με την τιμη χωρις την προσφορα γιατι το email ελεγε οτι ο κωδικος εχει γινει ηδη claim 😐
34,99 λιρες λοιπον ή ~1,94€ ο μηνας και μπορω να το αναβαθμισω σε ετησιο με 19.40 κανονικα χωρις κωδικο επειδη εχει 15% εκπτωση στην αλλαγη μηνιαια σε ετησια ;)
Πληρωσα κανονικα με Curve,δεν χρειαζεται VPN για να παιξει στην τηλεοραση και υπαρχουν κανονικα μεταγλωτισεις και υποτιτλοι.

image.png.f97545ae27329ff35f59d74cae2ae8db.png

Πως το καταφερες?

8 λεπτά πριν, YiannisPj είπε

Δεν το ξέρω το AccountBot αλλά με ενα συντομο ψάξιμο βρήκα αυτο. Δεν ξερω τι ισχύει βέβαια

8 λεπτά πριν, Billator είπε

Γιατί μήπως τα περισσότερα μετά από κάποιες εβδομάδες / μήνες κλείνουν όλα; Ότι έχω αγοράσει από εκεί έχει γίνει ban :P 

Netflix και Spotify έχω πάνω από 1 χρόνο από AccountBot. 
Μία φορά μου έκλεισε το Spotify και το άλλαξαν εντός λεπτών με καινούριο. 
Hint: διαλέξτε Σκανδιναβικές χώρες εκεί γιατί έχουν πολύ λιγότερες πιθανότητες να σας πετάξουν.
Σαν "γνήσιος" Νορβηγός έκτοτε δεν είχα πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Billator είπε

Πληρωμή με Google pay εφόσον έχεις σαν νόμισμα Τούρκικες λίρες. Ούτε VPN ούτε τίποτα χρειάζεται εφόσον κάποιος έχει ένα gmail το οποίο είχε σαν χώρα την Τουρκία. Το google pay τραβάει κανονικά τα λεφτά πχ από την Revolut και end of the story. 

VPN χρειάζεσαι για να στήσεις τον λογαριασμό της Google σε περίπτωση που δεν έχεις.

Αν δεν βάλω revolut και συνδέσω την ελληνική prepaid ή το PayPal, θα με απορρίψει να υποθέσω ε;

Επεξ/σία από Rattlehead

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

OK, έκανα registration από το PC και βλέπω πλέον και στη Samsung TV το Disney+ App.

Ωστόσο όταν το ανοίγω, δείχνει ένα κωδικό και λέει να μπω στο disneyplus.gr/begin από κινητό.

Εκανα install το app στο κινητό. 

Αλλά δεν γίνεται τίποτα παραπάνω...  δεν βλέπω καμία επιλογή για κωδικό τηλεόρασης.

Πως κάνεις connect το app από την Samsung TV στο account σου ?

spacer.png

Επεξ/σία από qwerty99

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...