niiikouf Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Υπάρχει κανείς που ΔΕΝ του ήρθε το mail; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Πληρωμή με Google pay εφόσον έχεις σαν νόμισμα Τούρκικες λίρες. Ούτε VPN ούτε τίποτα χρειάζεται εφόσον κάποιος έχει ένα gmail το οποίο είχε σαν χώρα την Τουρκία. Το google pay τραβάει κανονικά τα λεφτά πχ από την Revolut και end of the story. VPN χρειάζεσαι για να στήσεις τον λογαριασμό της Google σε περίπτωση που δεν έχεις. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2022 από Billator 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CsIns Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, lemo13 είπε Καλημέρα. Ηθελα να ρωτήσω σε αυτους που το αγόρασαν ήδη αν τα παιδικά είναι όλα με ελληνικό ήχο ? Από όσα είδα στα νεώτερα ήταν όλα. Κάποια παλιά από σειρές που είδα ότι δεν είχαν ήταν το Τalespin και ο Ηρακλής. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2022 από CsIns Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntin Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, niiikouf είπε Υπάρχει κανείς που ΔΕΝ του ήρθε το mail; Και εμένα δεν μου έχει έρθει ακόμη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiannisPj Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Για όσους δε φορτώνει το site είναι επειδή μπλοκάρει την εισοδο στο site της η Disney ενώ είσαι σε VPN. Αν ανοιξετε την κονσόλα του browser θα δείτε το παρακάτω σφάλμα: LocationNotAllowedException: User is not allowed to use the app in their current location. Εγω χρησιμοποιώ NordVPN και δε μπαίνει, αρα ισως κοιταξω να το κάνω με google που λενε και οι προλαλήσαντες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 49 λεπτά πριν, lemo13 είπε Καλημέρα. Ηθελα να ρωτήσω σε αυτους που το αγόρασαν ήδη αν τα παιδικά είναι όλα με ελληνικό ήχο ? Δοκίμασα μόλις το Phineas and Ferb. Το default είναι αγγλικά, αλλά μπορείς να επιλέξεις ελληνικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Να ρωτήσω κάτι; Γιατί παλεύετε με Τουρκίες κτλ. από τη στιγμή που στο AccountBot έχει 15$ ο χρόνος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiannisPj Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, bill_viper είπε Να ρωτήσω κάτι; Γιατί παλεύετε με Τουρκίες κτλ. από τη στιγμή που στο AccountBot έχει 15$ ο χρόνος; Δεν το ξέρω το AccountBot αλλά με ενα συντομο ψάξιμο βρήκα αυτο. Δεν ξερω τι ισχύει βέβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, bill_viper είπε Να ρωτήσω κάτι; Γιατί παλεύετε με Τουρκίες κτλ. από τη στιγμή που στο AccountBot έχει 15$ ο χρόνος; Γιατί μήπως τα περισσότερα μετά από κάποιες εβδομάδες / μήνες κλείνουν όλα; Ότι έχω αγοράσει από εκεί έχει γίνει ban Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Sotosgl είπε Μια χαρα δουλεψε και η Τουρκικη συνδρομη αλλα για την ωρα με την τιμη χωρις την προσφορα γιατι το email ελεγε οτι ο κωδικος εχει γινει ηδη claim 😐 34,99 λιρες λοιπον ή ~1,94€ ο μηνας και μπορω να το αναβαθμισω σε ετησιο με 19.40 κανονικα χωρις κωδικο επειδη εχει 15% εκπτωση στην αλλαγη μηνιαια σε ετησια Πληρωσα κανονικα με Curve,δεν χρειαζεται VPN για να παιξει στην τηλεοραση και υπαρχουν κανονικα μεταγλωτισεις και υποτιτλοι. Πως το καταφερες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 15 λεπτά πριν, niiikouf είπε Υπάρχει κανείς που ΔΕΝ του ήρθε το mail; και σε μενα δεν ηρθε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, YiannisPj είπε Δεν το ξέρω το AccountBot αλλά με ενα συντομο ψάξιμο βρήκα αυτο. Δεν ξερω τι ισχύει βέβαια 8 λεπτά πριν, Billator είπε Γιατί μήπως τα περισσότερα μετά από κάποιες εβδομάδες / μήνες κλείνουν όλα; Ότι έχω αγοράσει από εκεί έχει γίνει ban Netflix και Spotify έχω πάνω από 1 χρόνο από AccountBot. Μία φορά μου έκλεισε το Spotify και το άλλαξαν εντός λεπτών με καινούριο. Hint: διαλέξτε Σκανδιναβικές χώρες εκεί γιατί έχουν πολύ λιγότερες πιθανότητες να σας πετάξουν. Σαν "γνήσιος" Νορβηγός έκτοτε δεν είχα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniskks Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Σε πολλούς δεν ήρθε το email. Μάλλον τα έκαναν μαντάρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rattlehead Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Billator είπε Πληρωμή με Google pay εφόσον έχεις σαν νόμισμα Τούρκικες λίρες. Ούτε VPN ούτε τίποτα χρειάζεται εφόσον κάποιος έχει ένα gmail το οποίο είχε σαν χώρα την Τουρκία. Το google pay τραβάει κανονικά τα λεφτά πχ από την Revolut και end of the story. VPN χρειάζεσαι για να στήσεις τον λογαριασμό της Google σε περίπτωση που δεν έχεις. Αν δεν βάλω revolut και συνδέσω την ελληνική prepaid ή το PayPal, θα με απορρίψει να υποθέσω ε; Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2022 από Rattlehead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qwerty99 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) OK, έκανα registration από το PC και βλέπω πλέον και στη Samsung TV το Disney+ App. Ωστόσο όταν το ανοίγω, δείχνει ένα κωδικό και λέει να μπω στο disneyplus.gr/begin από κινητό. Εκανα install το app στο κινητό. Αλλά δεν γίνεται τίποτα παραπάνω... δεν βλέπω καμία επιλογή για κωδικό τηλεόρασης. Πως κάνεις connect το app από την Samsung TV στο account σου ? Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2022 από qwerty99 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις