strange_thomas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, vagmouk είπε Τα κατάφερα και εγώ μέσω των γειτόνων με Google playstore και Curve 19,68 για ένα χρόνο.Μια χαρά. Για εξηγησε μας λίγο η εδώ η με PM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, vagmouk είπε Τα κατάφερα και εγώ μέσω των γειτόνων με Google playstore και Curve 19,68 για ένα χρόνο.Μια χαρά. Αν μπορείς να μας πεις τον τρόπο ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Αν κάποιος θέλει να δει περιεχόμενο ας μπει εδώ https://www.justwatch.com/es/proveedor/disney-plus Η υπηρεσία (τουλάχιστον αρχικά) καλύπτει όσους θέλουν παιδικά+marvel+star wars+discovery+Disney movies. Πιθανότατα δεν είναι για όλους και ειδικά για αυτούς που έχουν δει τα περισσότερα, ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα γραφτώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dead-Poet Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, icenex είπε Εννοω οτι εφοσον δεν προτιμησε η ιδια αυτον τον τροπο να προωθησει το προιον της καποιο λογο θα εχει ειτε ανικανοτητα ειτε στρατηγικη.Ναι οκ δεν εχει την ευκολια που θες αλλα δοξα το θεο το ιντερνετ μας εχει δωσει ενα καρο εργαλεια να βρουμε οτι θελουμε και εκει κολλαει το σχολιο μου περι συγχυσης. Χοντρικα λιγο πολυ ολοι ξερουμε που απευθυνεται, σε marvel-star wars fans και γονεις με παιδια.Τουλαχιστον το μεγαλυτερο περιεχομενο του.Δεν νομιζω να περιμενε κανεις κατι αλλο ασε που η κεντρικη σελιδα σε προϊδεάζει για το περιεχομενο του, ναι οκ δεν ειναι ολες οι ταινιες της αλλα καταλαβαινεις τι περιεχομενο θα εχει και ουσιαστικα φωναζει επι το πληστον τις δικες της παραγωγες. Ναι, αυτό εννοώ, ότι δεν μπορώ να καταλάβω τη "στρατηγική" πίσω από μια τέτοια πρακτική. Αν αυτό είναι απλώς να βγει στο τέλος του μήνα και να παρουσιάσει υψηλά νούμερα εγγραφών κατά το λανσάρισμα, καλό θα ήταν να ξέρει ότι πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, και του χρόνου με τον ίδιο τρόπο που μπορούν τώρα εύκολα να σημειωθούν εγγραφές, μπορούν να σημειωθούν και διαγραφές. Και ναι, "χοντρικά λίγο πολύ όλοι ξέρουμε" περί τίνος πρόκειται, αλλά θα επιμείνω ότι μια ακόμα μεγαλύτερη διαφάνεια θα οδηγούσε σε ακόμα πιο συνειδητή επιλογή και, τελικά, θα δημιουργούσε μια βάση πιστότητας από τους πελάτες προς το κανάλι. Μπορεί να σου φανεί επίσης χαζό, μπορεί και να είναι κιόλας, αλλά ακόμα και βλέποντας τα thumbnails των ταινιών/σειρών, χωρίς καν τρέιλερ, μπορείς να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα για το αν τελικά θα επιλέξεις να κάνεις συνδρομή ή όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Το θέμα είναι ότι με η curve με την κλασσική ταυτότητα ή το δίπλωμα δεν με κάνει verify.. Όποιος το κατάφερε ας μας πει τον τρόπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Sotosgl είπε Μια χαρα δουλεψε και η Τουρκικη συνδρομη αλλα για την ωρα με την τιμη χωρις την προσφορα γιατι το email ελεγε οτι ο κωδικος εχει γινει ηδη claim 😐 34,99 λιρες λοιπον ή ~1,94€ ο μηνας και μπορω να το αναβαθμισω σε ετησιο με 19.40 κανονικα χωρις κωδικο επειδη εχει 15% εκπτωση στην αλλαγη μηνιαια σε ετησια Πληρωσα κανονικα με Curve,δεν χρειαζεται VPN για να παιξει στην τηλεοραση και υπαρχουν κανονικα μεταγλωτισεις και υποτιτλοι. Μπορει να παρω και το ελληνικο για να δω τι διαφορα εχει στο contect αλλα για την ωρα δεν βλεπω κατι που να λειπει Δεν κατάφερα ούτε με Curve σε συνδυασμό με Windscribe VPN μέσω Τουρκίας. 10 λεπτά πριν, vagmouk είπε Τα κατάφερα και εγώ μέσω των γειτόνων με Google playstore και Curve 19,68 για ένα χρόνο.Μια χαρά. Στείλε και σε εμένα σε παρακαλώ αν δε θες να γράψεις δημόσια τη διαδικασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elias.kaz Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, katsikoula είπε Δεν κατάφερα ούτε με Curve σε συνδυασμό με Windscribe VPN μέσω Τουρκίας. Στείλε και σε εμένα σε παρακαλώ αν δε θες να γράψεις δημόσια τη διαδικασία. και εμενα με ενδιαφέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 γραψ' το δημόσια γιατί θα σε πρήξουμε στα μηνύματα 😀 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagmouk Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Είναι απλό.Φτιάχνετε ένα καινουριο gmail με ανοικτό Vpn Τουρκία.Το μόνο που χρειάζεται είναι μια ψευτικη Τουρκική διεύθυνση.Μετά συνδέεις κανονικά την κάρτα και κάνεις τη διαδικασία της εγγραφής μέσω του κινητού.Log in στην εφαρμογή κάνεις φυσικά με το Τουρκικό gmail.Τώρα είδα κάνει live ο Σωτήρης στο Trovo όπου λογικά εξηγεί την ίδια διαδικασία.Είμαι δουλειά και δεν μπορώ να το δω. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vadergr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δοκιμασε κανεις να δει ποσα παραλληλα streams επιτρεπονται ανα λογαριασμο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Ποιο vpn όμως χρησιμοποιείτε για Τουρκία? Eμενα δεν μου ανοίγει το site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, eko13 είπε Ποιο vpn όμως χρησιμοποιείτε για Τουρκία? Eμενα δεν μου ανοίγει το site Δυο που δοκίμασα δεν ανοίγει το site με τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagmouk Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Windscribe σε εμένα δουλεύει κομπλέ για εγγραφή απο κινητό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
riznik Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 windscribe free server τουρκία μεριά ανοιγεί το site μόνο απο edge σε εμένα και προχωράει η διαδικασία κανονικά το θέμα ειναι οτι δεν υπάρχει τρόπος με καμια κάρτα να πληρωθεί .. ουτε curve ουτε revolut ουτε τιποτα.. παμ παρακάτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 12 λεπτά πριν, vagmouk είπε Είμαι δουλειά και δεν μπορώ να το δω. Υπάρχει και κάποιος που δουλεύει Τρίτη πρωί. Όλοι εισοδηματίες είναι στο ινσόμνια; Τρεις σελίδες σχόλια με το καλημέρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις