Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jkanellopoylos είπε

Με το windscribe δεν μου ανοίγει η σελίδα της εγγραφής.

Δε την ανοίγει ο Chrome. Με Edge που δοκίμασα την ανοίγει (πάντα για Τουρκία μιλώντας). Ωστόσο, βγάζει ότι το redeem του κωδικού έχει χρησιμοποιηθεί ήδη.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, icenex είπε

Ρε εσυ ειλικρινα μιλαμε για την disney δηλαδη τι θελεις να σου πει μια μια ολες τις ταινιες της και καρτουν?Σιγουρα δεν θα ειναι ολες διαθεσιμες τουλαχιστον εντω στο ελλαντα αλλα σιγα σιγα το περιεχομενο θα μεγαλωσει.

Αλλα επειδη σε βλεπω οτι συγχυζεσαι για το τιποτα ενα google search θα σου ελυνε την οποιαδηποτε απορια.

https://www.androidauthority.com/disney-plus-movies-tv-shows-1040529/

https://www.denofgeek.com/tv/disney-plus-new-releases-june-2022/

Σε ευχαριστώ ειλικρινά για τα πολύ χρήσιμα links. Ωστόσο, θα μου επιτρέψεις να πω ότι δεν "συγχύζομαι για το τίποτα". Δεν θα ήταν καθόλου δύσκολο για το Disney+ να επιτρέψει την πρόσβαση στον κατάλογο και στα trailers χωρίς να απαιτείται οριστική εγγραφή, ή έστω πληρωμή. Θεωρώ εντελώς ακατανόητο το ότι δεν το κάνει.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Roseblue είπε

Με revolut μου βγάζει ότι δεν κάνει match η χώρα

το ίδιο κι εγώ. από hola vpn, με curve, revolut τίποτα

και δεν έχει έρθει και το mail :mad:

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, jkanellopoylos είπε

Με το windscribe δεν μου ανοίγει η σελίδα της εγγραφής.

Με Istanbul - Galata ανοίγει και σε chrome

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Dead-Poet είπε

Σε ευχαριστώ ειλικρινά για τα πολύ χρήσιμα links. Ωστόσο, θα μου επιτρέψεις να πω ότι δεν "συγχύζομαι για το τίποτα". Δεν θα ήταν καθόλου δύσκολο για το Disney+ να επιτρέψει την πρόσβαση στον κατάλογο και στα trailers χωρίς να απαιτείται οριστική εγγραφή, ή έστω πληρωμή. Θεωρώ εντελώς ακατανόητο το ότι δεν το κάνει.

Παρακαλω. :) Εννοω οτι εφοσον δεν προτιμησε η ιδια αυτον τον τροπο να προωθησει το προιον της καποιο λογο θα εχει ειτε ανικανοτητα ειτε στρατηγικη.Ναι οκ δεν εχει την ευκολια που θες αλλα δοξα το θεο το ιντερνετ μας εχει δωσει ενα καρο εργαλεια να βρουμε οτι θελουμε και εκει κολλαει το σχολιο μου περι συγχυσης.

Χοντρικα λιγο πολυ ολοι ξερουμε που απευθυνεται, σε marvel-star wars fans και γονεις με παιδια.Τουλαχιστον το μεγαλυτερο περιεχομενο του.Δεν νομιζω να περιμενε κανεις κατι αλλο ασε που η κεντρικη σελιδα σε προϊδεάζει για το περιεχομενο του, ναι οκ δεν ειναι ολες οι ταινιες της αλλα καταλαβαινεις τι περιεχομενο θα εχει και ουσιαστικα φωναζει επι το πληστον οτι θα εχει τις δικες της παραγωγες.

Καταγραφή3.JPG

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.

Οποιος καταφέρει να πληρώσει ας μου στείλει ενα PM μήπως και μου κάνει την εξυπηρέτηση. Προφανώς θα μεταφέρω πρώτα τα χρήματα και στην τελική σας κερνάω και ενα πιτόγυρο (δεν λέω καφέ βλεπετε, δεν θα την βγάλω φθηνά)

Δημοσ.

Καλημέρα. Ηθελα να ρωτήσω σε αυτους που το αγόρασαν ήδη αν τα παιδικά είναι όλα με ελληνικό ήχο ? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...