Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εμενα μου ηρθε το εμαιλ και μαλιστα και στα 2 που ειχα βαλει σε περιπτωση που ετρωγα ακυρο απο το ενα.

Απο οσο ειδα δεν το ολοκληρωσα ακομη βεβαια, αν δεν εχεις κανει εγγραφη καθολου και πατησεις τον συνδεσμο απο το εμαιλ σε βγαζει κατευθειαν στην προσφορα.

Περα απο αυτο ξεχασα να κοιταξω στην τηλεοραση αν μπηκε η εφαρμογη γιατι αλλιως θα μπλεξουμε με πατεντες.Ειδα σε προηγουμενα σχολια οτι μπηκε και στο lg store ομως για να σιγουρευτω μιας και δεν ειμαι σπιτι εχει κανεις oled b7(ή μοντελο εκεινης της γενιας) να μου πει αν οντως εχουμε την εφαρμογη διαθεσιμη?

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Sotosgl είπε

Μια χαρα δουλεψε και η Τουρκικη συνδρομη αλλα για την ωρα με την τιμη χωρις την προσφορα γιατι το email ελεγε οτι ο κωδικος εχει γινει ηδη claim 😐
34,99 λιρες λοιπον ή ~1,94€ ο μηνας και μπορω να το αναβαθμισω σε ετησιο με 19.40 κανονικα χωρις κωδικο επειδη εχει 15% εκπτωση στην αλλαγη μηνιαια σε ετησια ;)
Πληρωσα κανονικα με Curve,δεν χρειαζεται VPN για να παιξει στην τηλεοραση και υπαρχουν κανονικα μεταγλωτισεις και υποτιτλοι.
Μπορει να παρω και το ελληνικο για να δω τι διαφορα εχει στο contect αλλα για την ωρα δεν βλεπω κατι που να λειπει 

πήρες mail? εμένα δεν μ ήρθε κάτι? 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Sotosgl είπε

Μια χαρα δουλεψε και η Τουρκικη συνδρομη αλλα για την ωρα με την τιμη χωρις την προσφορα γιατι το email ελεγε οτι ο κωδικος εχει γινει ηδη claim 😐
34,99 λιρες λοιπον ή ~1,94€ ο μηνας και μπορω να το αναβαθμισω σε ετησιο με 19.40 κανονικα χωρις κωδικο επειδη εχει 15% εκπτωση στην αλλαγη μηνιαια σε ετησια ;)
Πληρωσα κανονικα με Curve,δεν χρειαζεται VPN για να παιξει στην τηλεοραση και υπαρχουν κανονικα μεταγλωτισεις και υποτιτλοι.
Μπορει να παρω και το ελληνικο για να δω τι διαφορα εχει στο contect αλλα για την ωρα δεν βλεπω κατι που να λειπει 

Το content είναι ήδη το ελληνικό χωρίς VPN, προσαρμόζει αυτόματα 

Δημοσ.

Μου ήρθε το e-mail και έκανα εγγραφή απευθείας για 71,50€.

Με μια γρήγορη ματιά στον κατάλογο ταινιών & σειρών, μέχρι αυτά τα χρήματα αξίζει, δηλαδή περίπου 6€/μήνα. Είναι αυτό που φανταζόμουν, εκτός του ότι τις περισσότερες ταινίες/σειρές τις έχουμε δει, πολύ λίγα πράγματα γενικά. Avengers, Marvel, Star Wars και άγιος ο θεός. Περισσότερο τα παιδικά μου φαίνεται θα χρησιμοποιήσω. Το Netflix δεν μπορεί να το χτυπήσει σε αυτή τη φάση - έχει τεράστια ποικιλία μπροστά στο Disney+.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, trib είπε

Με μια γρήγορη ματιά στον κατάλογο ταινιών & σειρών, μέχρι αυτά τα χρήματα αξίζει,

Πώς μπόρεσες να δεις τον κατάλογο, χωρίς να ολοκληρώσεις την εγγραφή (και άρα την πληρωμή); Είδες απλώς τον γραπτό κατάλογο/λίστα, ή κανονικά με τα τρέιλερ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Dead-Poet είπε

Πώς μπόρεσες να δεις τον κατάλογο, χωρίς να ολοκληρώσεις την εγγραφή (και άρα την πληρωμή); Είδες απλώς τον γραπτό κατάλογο/λίστα, ή κανονικά με τα τρέιλερ;

Έκανα εγγραφή κανονικά μέσω του e-mail. Πλήρωσα δλδ για όλο το χρόνο.

Επεξ/σία από trib
  • Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, trib είπε

Έκανα εγγραφή κανονικά μέσω του e-mail. Πλήρωσα δλδ για όλο το χρόνο.

Εντάξει, το έχουν τερματίσει. Κανονικότατα γουρούνι στο σακί δηλαδή. Δεν το περίμενα ποτέ από τη Disney (και το εννοώ).

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dead-Poet είπε

Εντάξει, το έχουν τερματίσει. Κανονικότατα γουρούνι στο σακί δηλαδή. Δεν το περίμενα ποτέ από τη Disney (και το εννοώ).

Όπως το βλέπω εγώ, αν κάποιος δεν είναι φανατικός Star Wars, Marvel fan για να βλέπει/δει τις τελευταίες σειρές, ας κάνει υπομονή να δούμε πώς θα εμπλουτιστεί το περιεχόμενο. Από εκεί και πέρα, γι' αυτό και η προσφορά λήγει στις 26 Ιουνίου, για να πιέσει λίγο τις εγγραφές. Θα δούμε καθώς ακόμη είναι πολύ νωρίς, μάλλον την ίδια κουβέντα θα πρέπει να κάνουμε σε 4/5 μήνες.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, trib είπε

Μου ήρθε το e-mail και έκανα εγγραφή απευθείας για 71,50€.

Με μια γρήγορη ματιά στον κατάλογο ταινιών & σειρών, μέχρι αυτά τα χρήματα αξίζει, δηλαδή περίπου 6€/μήνα. Είναι αυτό που φανταζόμουν, εκτός του ότι τις περισσότερες ταινίες/σειρές τις έχουμε δει, πολύ λίγα πράγματα γενικά. Avengers, Marvel, Star Wars και άγιος ο θεός. Περισσότερο τα παιδικά μου φαίνεται θα χρησιμοποιήσω. Το Netflix δεν μπορεί να το χτυπήσει σε αυτή τη φάση - έχει τεράστια ποικιλία μπροστά στο Disney+.

Στο "More Entertainment" έχει μια τεράστια γκάμα πέρα από αυτά που αναγράφονται, την μισή τηλεόραση έχει αγοράσει η Disney

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, trib είπε

Όπως το βλέπω εγώ, αν κάποιος δεν είναι φανατικός Star Wars, Marvel fan για να βλέπει/δει τις τελευταίες σειρές, ας κάνει υπομονή να δούμε πώς θα εμπλουτιστεί το περιεχόμενο. Από εκεί και πέρα, γι' αυτό και η προσφορά λήγει στις 26 Ιουνίου, για να πιέσει λίγο τις εγγραφές. Θα δούμε καθώς ακόμη είναι πολύ νωρίς, μάλλον την ίδια κουβέντα θα πρέπει να κάνουμε σε 4/5 μήνες.

Δεν διαφωνώ στο παραμικρό με κάτι από όσα γράφεις. Απλώς επικρίνω την πρακτική "πρώτα πληρώνεις και μετά βλέπεις τι σου δίνουμε", την οποία θεωρώ επιεικώς απαράδεκτη και πραγματικά με ξενερώνει. Και για όσους σπεύσουν να πουν "ας ήξερες τι πληρώνεις", έχω να πω ότι δεν είναι έτσι. Δεν μπορεί μια εταιρεία να αντιμετωπίζει τον αδαή πελάτη ως "δεύτερης κατηγορίας", καθιστώντας ουσιαστικά προαπαιτούμενο να έχεις εκ των προτέρων πλήρη γνώση για το τι είναι η κάθε ταινία και σειρά, και να μη μπορείς να το δεις μέσα από το site της πριν αποφασίσεις.

(Επαναλαμβάνω ότι δεν εννοώ πως θα έπρεπε σώνει και καλά να δώσουν δωρεάν δοκιμαστική περίοδο. Ας μην έδιναν ούτε μέρα. Αναφέρομαι μόνο σε πλήρη πρόσβαση στον κατάλογο, με τρέιλερς, ώστε να μπορεί κάποιος να αποφασίσει έχοντας την πληροφορία που χρειάζεται.)

Επεξ/σία από Dead-Poet
  • Like 2
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Sotosgl είπε

Πάντως εμένα με Curve δεν με αφήνει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Dead-Poet είπε

Ρε εσυ ειλικρινα μιλαμε για την disney δηλαδη τι θελεις να σου πει μια μια ολες τις ταινιες της και καρτουν?Σιγουρα δεν θα ειναι ολες διαθεσιμες τουλαχιστον εντω στο ελλαντα αλλα σιγα σιγα το περιεχομενο θα μεγαλωσει.

Αλλα επειδη σε βλεπω οτι συγχυζεσαι για το τιποτα ενα google search θα σου ελυνε την οποιαδηποτε απορια.

https://www.androidauthority.com/disney-plus-movies-tv-shows-1040529/

https://www.denofgeek.com/tv/disney-plus-new-releases-june-2022/

Επεξ/σία από icenex
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, feelihipo είπε

Στο "More Entertainment" έχει μια τεράστια γκάμα πέρα από αυτά που αναγράφονται, την μισή τηλεόραση έχει αγοράσει η Disney

Ναι ναι έχω μπει και εκεί. Πολλές παλιές αγαπημένες ταινίες, θα τιμήσω κάποιες από αυτές. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι το app στη Samsung (KS7000 - πρώτη σειρά QLED) τηλεόραση είναι αισθητά πιο αργό σε απόκριση (αν έχει σημασία για κάποιους) και επίσης δεν έχω βρει τρόπο να δώ το bitrate που γίνεται η αναπαραγωγή. Το πλήκτρο info δεν δίνει κάποια πληροφορία. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...