Witcher1st Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Ακομα να μπορεσω να το κανω εγκατασταση στην τηλεοραση. Εσεις μπορειτε κανονικα; Μην αγορασουμε τζαμπα συνδρομη και την πατησουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teachertza Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα. Πόσα άτομα "χωράνε" στην ετήσια συνδρομή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasilisApple Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, basilis5 είπε Εκει που εβαλες το email σου ειδες απο κατω που λεει, πως θα σου στειλουμε οδηγιες ΜΕΤΑ τις 14/6; Ενα δικιο το εχεις, αν και ειναι λιγο παραπλανητικο. Σε ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos99 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 ψυχραιμία παιδιά. Ακομα δεν εχει ανοιξει. Από αυριο θα έχουμε 2 εβδομάδες για να φτιαξουμε και δοκιμάσουμε ότι χρειαζόμαστε. Ας μην αρχισουμε 14/6 00:00:01 να πανικοβαλλόμαστε γιατί με αυτά που βλέπω παραπάνω εκείνη την ωρα πολλοι θα βγουν στους δρόμους για διαμαρτυριες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 2 hours ago, telis said: Ποια συνέπεια από τον νόμο έχεις αν αγοράσεις λογαριασμούς από την Ρωσία? Υποθέτω παρόμοια με αυτή για πειρατεία, αλλά στην Ελλάδα δεν εφαρμόζεται κάτι τέτοιο. Χώρια τον κίνδυνο ότι μπορεί να κάνει κάτι γι' αυτά η Disney, σε αντίθεση με τα accounts από Τουρκία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrias Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 πάντως και σε amazon app store για firestick TV δεν το δίνει ακόμα το Disney Plus https://www.amazon.com/Disney/dp/B07Y8SJGCV Αναφορά σε κείμενο We're sorry You are not eligible to purchase this app due to geographical restrictions. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
looneygeorge Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Αλλάξανε οι τιμές μόλις. "89,90 €/year 12 months for the price of 10*. Subscription required." Παρότι η προσφορά έληξε στην ώρα της, εγώ δεν βλέπω κανένα email ακόμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venuets Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, looneygeorge είπε Αλλάξανε οι τιμές μόλις. "89,90 €/year 12 months for the price of 10*. Subscription required." Παρότι η προσφορά έληξε στην ώρα της, εγώ δεν βλέπω κανένα email ακόμη... To countdown το έχεις δει; Το τι λέει από κάτω γενικά όταν έβαζες το mail το διάβασες; Η εφαρμογή έγινε διαθέσιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
looneygeorge Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, venuets είπε To countdown το έχεις δει; Το τι λέει από κάτω γενικά όταν έβαζες το mail το διάβασες; Δεν ξέρω αν έχεις μπει στον κόπο να κάνεις ένα refresh στη σελίδα πριν μου απαντήσεις. Δεν υπάρχει πλέον count down (τουλάχιστον σε κινητό). Το διάβασα πολύ καλά τι έλεγε, όπως και το τι έχει ειπωθεί εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε ps5 37 λεπτά πριν, venuets είπε To countdown το έχεις δει; Το τι λέει από κάτω γενικά όταν έβαζες το mail το διάβασες; Η εφαρμογή έγινε διαθέσιμη 32 λεπτά πριν, looneygeorge είπε Δεν ξέρω αν έχεις μπει στον κόπο να κάνεις ένα refresh στη σελίδα πριν μου απαντήσεις. Δεν υπάρχει πλέον count down (τουλάχιστον σε κινητό). Το διάβασα πολύ καλά τι έλεγε, όπως και το τι έχει ειπωθεί εδώ. Το countdown εληγε στις 10 το πρωι, οποτε αναμονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malias4 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Και στο apple store διαθεσιμη, το πρωι θα δω κ στην τβ αν ειναι κ εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodgeor Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Καλημερα, εμφανιστηκε η εφαρμογη στην lg περιμενουμε το mail τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Σε Android και Xbox παίζει μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greg1234 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Εμφανίστηκε και σε Samsung tv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanasis159 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Μόλις ήρθε και το mail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις