Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, elpenor είπε

Πιστεύω ότι απλά όλοι αγχώνονται μήπως το Ελληνικό τμήμα της Disney σε συνδυασμό με το Ελληνικό τμήμα Samsung/LG καταφέρουν κάποιο epic fail αφού μας πάρουν τα χρήματα.

Όσο αφορά το στερητικό σύνδρομο εκτιμώ ότι δεν υπάρχει, απλά υπάρχει ο τρόμος να κλείσουν τα σχολεία και να ακούμε από το πρωί μέχρι το βράδυ "γιατί δεν δουλεύει μπαμπά"....

Αυτό μου το κάνει η γυναίκα μου πριν αποκτήσουμε παιδιά όποτε  το έχω συνηθίσει πλέον. Ας πάρουν ένα TV box ρε φίλε δηλαδή ήμαρτον πια. 

Δημοσ.

Ετσι για να ειμαι και εγω σχετικος με τα τελευταια ποστ, ουτε στο ps5 την εμφανιζει ακομα. "this app might not be available in your country or region"

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Κανενα κολπο με Τουρκια θα παιζει;

Οτι θα παιξει κατι με Τουρκια τις επομενες μερες να σαι σιγουρος

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, basilis5 είπε

Οτι θα παιξει κατι με Τουρκια τις επομενες μερες να σαι σιγουρος

Ελπίζω να περιοριστεί στο streaming...

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Λένε μερικοί για κόλπο με Τουρκία, όταν υπάρχουν χακαρισμενοι λογαριασμοί από Ρώσους με 5-10€ το χρόνο 🏴‍☠️

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω βαλει το email μου για να παρω την προσφορα της Disney + εδω και 15 ημερες περιπου.
και δεν εχει ερθει κανενα email, το εχω ξαναπατησει 20 φορες.
Ξερει κανεις τι συμβαινει?
Θα ερθουν σε ολους μαζεμενα αυριο?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, feelihipo είπε

Λένε μερικοί για κόλπο με Τουρκία, όταν υπάρχουν χακαρισμενοι λογαριασμοί από Ρώσους με 5-10€ το χρόνο 🏴‍☠️

Αν είναι χακαρισμένοι λογαριασμοί, μπορεί απλά μια μέρα να χάσεις την πρόσβαση σε αυτόν. Αν δουλέψει μέσω Τουρκίας βγαίνει 15€ το έτος/4. Νομίζω συμφέρει μέσω Τουρκίας.

• Confused 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ola150 είπε

Αν είναι χακαρισμένοι λογαριασμοί, μπορεί απλά μια μέρα να χάσεις την πρόσβαση σε αυτόν. Αν δουλέψει μέσω Τουρκίας βγαίνει 15€ το έτος/4. Νομίζω συμφέρει μέσω Τουρκίας.

Ναι, και τον αλλάζουν, έχουν "εγγύηση" Ένα χρόνο:p

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, stormrain είπε

Τώρα σοβαρά συζητατε επιλογες που δεν ειναι καν νομιμες?  

Είναι το ίδιο νόμιμες με τη λειτουργία με τα VPN? Οι λογαριασμοί αν δεν κάνω λάθος δεν είναι νόμιμη ιδιοκτησία του κατόχου, για αυτό και κλείνουν συνεχώς με παραβιάσεις🤷‍♂️

(Δεν το λέω με σιγουριά βέβαια)

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, stormrain είπε

Τώρα σοβαρά συζητατε επιλογες που δεν ειναι καν νομιμες?  

Μέσω Τουρκίας είναι νόμιμο;

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, telis είπε

Μέσω Τουρκίας είναι νόμιμο;

Koιτα, υποθετω πως αν δεν ειναι πουθενα γραμμενο στα Terms and Conditions πως ο χρηστης μπορει να αγοραζει συνδρομη μονο απο την χωρα του, μαλλον νομιμο το λες, αφου πληρωνεις στο κατω κατω την εταιρεια.

Τωρα το να χρησιμοποιεις χακαρισμενους λογαριασμους αλλων απο τρεχαγυρευε που και να ενισχυεις την κατασταση, ειναι σιγουρα παρανομο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...