makis269 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Μάλλον δεν θα γνωριστούμε με τέτοια προσφορά ........ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Παιδιά γτ τόση κίνηση στο thread? Άνοιξαν οι πληρωμές μέσω Τουρκίας; Το εκανε κανείς να μας πει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 19 ώρες πριν, Metaksas είπε Παιδιά γτ τόση κίνηση στο thread? Άνοιξαν οι πληρωμές μέσω Τουρκίας; Το εκανε κανείς να μας πει; Δεν άνοιξαν ακόμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnythedirector Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα ψάχνω άτομα για να συμπληρώσω τετράδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigio13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Καλύτερα τέτοια πράγματα να τα κάνεις με φίλους. Όχι τόσο για τα 18 € όσο για το αν κάποιος από τους 4 μπαίνει από 2 οθόνες ταυτόχρονα. Αντε να βγάλεις άκρη από το insomnia. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 θεωρώ κάτι τέτοιο είναι δύσκολο αν το Disney+ είναι όπως το Netflix γιατί όπως στο Netflix ναι μεν έχεις ταυτόχρονη θέαση από (4) τέσσερις συσκευές αλλά το όνομα χρήστη (username/email) και ο κωδικός πρόσβασης (password) είναι στοιχεία αυτού που έφτιαξε τον λογαριασμό και τον πληρώνει απλά έχει (4) τέσσερα προφίλ με κωδικό ή όχι όπως το έχω κάνει άλλωστε εγώ στο μεγάλο πακέτο του Netflix που εγώ μεν το πληρώνω αλλά δίνω πρόσβαση στην κοπέλα μου και σε ένα συγγενή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Το θεμα ειναι ποτε θα μπορεσουμε να εγκαταστησουμε την εφαρμογη στην τηλεοραση. Ακομα δεν με αφηνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry33 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Εμένα την έχει εγκατεστημένη από τότε που την αγόρασα Και ξεχωριστό κουμπί στο χειριστήριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malias4 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Απο οτι διαβασα τουλαχιστον σε samsung smart tv πρεπει να ειναι μοντελο 2016 και μετα. Εμενα δεν την βγαζει ακομα την εφαρμογη στην tv , ουτε καν σε iphone στο store. Ισως βγει 14 του μηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Σε lg του 2020 αξίας 2Κ δεν εμφανίζεται ούτε στο search. Θεωρούσα αυτονόητο ότι θα υπάρχει μέχρι που κοίταξα και δεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Στην δική μου LG (2017) υπάρχει στις ρυθμίσεις επιλογή χώρας περιεχομένου. Αν βάλεις Αγγλία εμφανίζεται το Disney+, επομένως θα εμφανιστεί και σε εμάς σε λίγες μέρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, newlynx είπε Στην δική μου LG (2017) υπάρχει στις ρυθμίσεις επιλογή χώρας περιεχομένου. Αν βάλεις Αγγλία εμφανίζεται το Disney+, επομένως θα εμφανιστεί και σε εμάς σε λίγες μέρες. Μην λες τα αυτονόητα από την πρώτη σελίδα το μόνο πράγμα που γράφουν αυτό είναι δεν και δεν και δεν . Εντάξει το είπαμε .!!! Λες και αν το κατεβάσετε θα λειτουργεί !!! Κοιτάξτε μη χάσετε καμιά οξιά κανένα δευτερόλεπτο προβολής και πάθετε κανένα στερητικό σύνδρομο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε Μην λες τα αυτονόητα από την πρώτη σελίδα το μόνο πράγμα που γράφουν αυτό είναι δεν και δεν και δεν . Εντάξει το είπαμε .!!! Λες και αν το κατεβάσετε θα λειτουργεί !!! Κοιτάξτε μη χάσετε καμιά οξιά κανένα δευτερόλεπτο προβολής και πάθετε κανένα στερητικό σύνδρομο Πιστεύω ότι απλά όλοι αγχώνονται μήπως το Ελληνικό τμήμα της Disney σε συνδυασμό με το Ελληνικό τμήμα Samsung/LG καταφέρουν κάποιο epic fail αφού μας πάρουν τα χρήματα. Όσο αφορά το στερητικό σύνδρομο εκτιμώ ότι δεν υπάρχει, απλά υπάρχει ο τρόμος να κλείσουν τα σχολεία και να ακούμε από το πρωί μέχρι το βράδυ "γιατί δεν δουλεύει μπαμπά".... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sts4x4 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Όσοι κάνατε την εγγραφή, σας ήρθε το email επιβεβαίωσης; Ρωτώ γιατί στην δική μου περίπτωση δεν έχει έρθει και προφανώς έχω κοιτάξει και στο φάκελο ανεπιθύμητων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, sts4x4 είπε Όσοι κάνατε την εγγραφή, σας ήρθε το email επιβεβαίωσης; Ρωτώ γιατί στην δική μου περίπτωση δεν έχει έρθει και προφανώς έχω κοιτάξει και στο φάκελο ανεπιθύμητων. Όχι, ούτε σε εμένα ήρθε επιβεβαιωτικό email. Πάντως αφού κάναμε προεγγραφή, και έχουμε περιθώριο αρκετές μέρες μετα τις 14 Ιουνίου να πληρώσουμε, θεωρώ ότι υπάρχει ο χρόνος να βγουν οι εφαρμογές στα stores των τηλεοράσεων και να το κατεβάσουμε για να είμαστε σίγουροι. Εμένα στην LG C1 OLED 2021 έχει ακόμα και dedicated κουμπί το χειριστήριο αλλά όταν το πατάς λέει ότι δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στη περιοχή σου, οπότε ευελπιστώ ότι στις 14 Ιουνίου θα ανοίξει και το κατέβασμα της εφαρμογής. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2022 από thanasis00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις