lampisd Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 σε τηλεοραση Hisense εχει εφαρμογη απλα δεν παιζει τουσ ελληνικους υποτιτλους ακομα αλλα μονο τον ηχο οπως αλλωστε κανει και μεσω chromecast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoilia Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Έχω ένα Roku express για να βλέπω Netflix μιας και η τηλεόραση μου είναι παλιά. Στην σελίδα της Roku λέει ότι είναι συμβατό το express με το Disney plus αλλά εγώ δεν το βρίσκω στα κανάλια που μου δείχνει η συσκευή. Θα δείξει όταν ενεργοποιηθεί στην χώρα μας; Να προχωρήσω σε αγορά ή θα ψάχνω μετά για player; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 26 λεπτά πριν, theoilia είπε Έχω ένα Roku express για να βλέπω Netflix μιας και η τηλεόραση μου είναι παλιά. Στην σελίδα της Roku λέει ότι είναι συμβατό το express με το Disney plus αλλά εγώ δεν το βρίσκω στα κανάλια που μου δείχνει η συσκευή. Θα δείξει όταν ενεργοποιηθεί στην χώρα μας; Να προχωρήσω σε αγορά ή θα ψάχνω μετά για player; Απο ότι καταλαβαίνω, τα στοιχεία πληρωμής τα βάζεις εκ των προτέρων στο λινκ που θα σου έρθει. Αν ισχύει κάτι άλλο (χρέωση από τώρα), ρώτα αν μπορείς να ζητήσεις refund μέχρι τις 26 Ιουνίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Το ερωτημα ειναι αν θα παιξει μεσω τουρκιας να γινουμε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stroumfita2 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Στις 20/5/2022 στις 7:04 ΜΜ, lampisd είπε σε τηλεοραση Hisense εχει εφαρμογη απλα δεν παιζει τουσ ελληνικους υποτιτλους ακομα αλλα μονο τον ηχο οπως αλλωστε κανει και μεσω chromecast Είσαι Ελλάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lampisd Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, stroumfita2 είπε Είσαι Ελλάδα; ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrias Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 ήρθε ενημέρωση σήμερα Αναφορά σε κείμενο Από μεγάλα μπλοκμπάστερ έως σειρές που δεν πρέπει να χάσετε, αμέτρητοι τίτλοι σας περιμένουν, όταν ξεκινήσει το Disney+ στις 14 Ιουνίου. Απολαύστε τα όλα με 71,50 €/χρόνο* με την προσφορά γνωριμίας! Έχετε τον νου σας στα Εισερχόμενα – θα σας στείλουμε email με οδηγίες εξαργύρωσης της προσφοράς, την ημέρα έναρξης του Disney+. Η προσφορά βασίζεται σε σύγκριση της ετήσιας προεγγραφής με τιμή 71,50 € και του συνολικού ποσού των 12 μηνών με μηνιαία τιμή 8,99 € που ισχύει κατά την έναρξη της υπηρεσίας. Η προσφορά πρέπει να εξαργυρωθεί πριν από τις 26 Ιουνίου. Η συνδρομή θα ανανεωθεί για άλλους 12 μήνες στην ισχύουσα τιμή της τότε ημερομηνίας, εκτός από την περίπτωση ακύρωσης, με χρέωση έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου της σύμβασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrismilo91 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 οσοι κανατε με τουρκια σας ηρθε ενημερωση? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diplo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Ναι, χτες ήρθε. Θα στείλουν μέιλ στις 14 με οδηγίες λέει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perpetas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Έκανα κι εγώ μέσω Τουρκίας και μου έστειλαν email να περιμένω στις 14 με οδηγίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosR92 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Μέσω Τουρκίας πόσο σας βγήκε τελικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venuets Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Εμενα και Ελλαδα που εχω κανει register αλλα και Τουρκια Δεν μ εχει ερθει κατι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greg1234 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Μέσω Τουρκίας πόσο σας βγήκε τελικά; Αν παίξει σωστά θα βγει περίπου 15,29 ευρώ ο πρώτος χρόνος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 19 λεπτά πριν, perpetas είπε Έκανα κι εγώ μέσω Τουρκίας και μου έστειλαν email να περιμένω στις 14 με οδηγίες. 7 λεπτά πριν, venuets είπε Εμενα και Ελλαδα που εχω κανει register αλλα και Τουρκια Δεν μ εχει ερθει κατι! ποιο vpn χρησιμοποιήσατε για Τουρκία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perpetas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, prefuse είπε ποιο vpn χρησιμοποιήσατε για Τουρκία; Proton Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις