Nimuro Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Ποιο box/player υποστηρίζει πιο εύκολα Disney+? Δεν σκοπεύω να το χρησιμοποιήσω για κάτι άλλο. Έχω Panasonic TV 5ετίας και δεν νομίζω πως μπορώ να περιμένω εφαρμογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, Nimuro είπε Ποιο box/player υποστηρίζει πιο εύκολα Disney+? Δεν σκοπεύω να το χρησιμοποιήσω για κάτι άλλο. Έχω Panasonic TV 5ετίας και δεν νομίζω πως μπορώ να περιμένω εφαρμογή Από μοντέλα του 2017 και μετά υποτίθεται ότι υποστηρίζεται το D+. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, Nimuro είπε Ποιο box/player υποστηρίζει πιο εύκολα Disney+? Δεν σκοπεύω να το χρησιμοποιήσω για κάτι άλλο. Έχω Panasonic TV 5ετίας και δεν νομίζω πως μπορώ να περιμένω εφαρμογή Εγώ έχω Samsung 2016 4k και μάλλον δε θα παίζει. Με μία μικρή έρευνα αγοράς κατέληξα chromecast with google tv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
12mats Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Λογικά θα δουλευει σε Xiaomi mi box s, σωστα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VASKOUK Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Σε mibox υπάρχει ήδη η εφαρμογή . Έχει περίπου ένα μήνα που μου το προτείνει στην αρχική σελίδα του playstore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_mateo Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Το 30 for 30 του espn είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lampisd Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, VASKOUK είπε Σε mibox υπάρχει ήδη η εφαρμογή . Έχει περίπου ένα μήνα που μου το προτείνει στην αρχική σελίδα του playstore Ποιο mibox ?ελλαδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VASKOUK Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, lampisd είπε Ποιο mibox ?ελλαδα; Ναι , μόνο σε μένα το βγάζει ; Mibox s Επεξ/σία 19 Μαΐου 2022 από VASKOUK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lampisd Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, VASKOUK είπε Ναι , μόνο σε μένα το βγάζει ; Mibox s Έκανες login σου βγάζει Ελληνικούς υπότιτλους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnythedirector Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Έχει κάποιος πάρει την προσφορά που να έχει διαθέσιμη θέση για να την αγοράσω; Pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrolabos Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, johnythedirector είπε Έχει κάποιος πάρει την προσφορά που να έχει διαθέσιμη θέση για να την αγοράσω; Pm. Γιατί, δεν ισχύει ακόμα η προσφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnythedirector Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Εννοώ να αγοράσω μια από τις 4 θέσεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CptBill Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Στις 19/5/2022 στις 11:56 ΠΜ, VASKOUK είπε Σε mibox υπάρχει ήδη η εφαρμογή . Έχει περίπου ένα μήνα που μου το προτείνει στην αρχική σελίδα του playstore σε εμενα οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Ερωτηση προς ολους , επειδη δεν βρηκα μεχρι τωρα χρονο να το ψαξω (θα το κανω καποια στιγμη) , το συγκεκριμενο παιζει δορυφορικα , ξερει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 16 λεπτά πριν, triplex1 είπε Ερωτηση προς ολους , επειδη δεν βρηκα μεχρι τωρα χρονο να το ψαξω (θα το κανω καποια στιγμη) , το συγκεκριμενο παιζει δορυφορικα , ξερει κανεις? Όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις