Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

με τον 25.3.1 μπορούσα ανα πάσα ώρα να αναπαράξω το πρόβλημα οπότε οταν γυρισα πισω εβαλα τα ιδια σενάρια να κάνω που ηξερα σίγουρα οτι θα σκάσει.

το ιδιο έκανα και με τον 25.3.2 και δεν σκάει.

τέλεια έβαλα και εγώ τον 25.3.2 και εγώ βλέπω οτι το τρελό stuttering έχει φύγει . Ακόμα έχω ακόμα bottleneck ομως γιατι είμαι με εναν 12400F σε 1080p ανάλυση, αλλα σε 1 με 2 μερες θα εγκαταστήσω τον 14600KF 

• Like 1
Δημοσ.
15 hours ago, @udioTechnic@ said:

τέλεια έβαλα και εγώ τον 25.3.2 και εγώ βλέπω οτι το τρελό stuttering έχει φύγει . Ακόμα έχω ακόμα bottleneck ομως γιατι είμαι με εναν 12400F σε 1080p ανάλυση, αλλα σε 1 με 2 μερες θα εγκαταστήσω τον 14600KF 

πως καταλαβες οτι εχει μπουλαλι?

εχεις κατι να βλεπεις το usage της 7800ΧΤ οταν παιζεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, dsi44 είπε

πως καταλαβες οτι εχει μπουλαλι?

εχεις κατι να βλεπεις το usage της 7800ΧΤ οταν παιζεις?

Ναι από afterburner , σε ανάλυση 1080 p

Επεξ/σία από @udioTechnic@
Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ το amd adrenalin για να βλέπω αν έχω κάπου θέμα ή μπουκάλι . Απλά ανοίγεις το performance overlay και βλέπεις cpu gpu frame time και ό, τι χρειάζεσαι real-time. Επίσης αν δεν θες απλά κάνεις logging το game και τα βλέπεις όλα μετά.

Το msi afterburner δεν τα πάει καλά σε κάποια παιχνίδια. Βέβαια σε κάποιες εκδόσεις  drivers το adrenalin έχω παρατηρήσει δεν δουλεύει καλά. Είναι και αυτό με τα φεγγάρια του.

• Like 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, @udioTechnic@ είπε

Ναι από afterburner , σε ανάλυση 1080 p

Rivatuner και afterburner δεν χρειάζονται με AMD κάρτες. Ίσα ίσα που μπορεί να σου διημιουργούν θέματα. 

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Κάβουρας είπε

Εγώ χρησιμοποιώ το amd adrenalin για να βλέπω αν έχω κάπου θέμα ή μπουκάλι . Απλά ανοίγεις το performance overlay και βλέπεις cpu gpu frame time και ό, τι χρειάζεσαι real-time. Επίσης αν δεν θες απλά κάνεις logging το game και τα βλέπεις όλα μετά.

Το msi afterburner δεν τα πάει καλά σε κάποια παιχνίδια. Βέβαια σε κάποιες εκδόσεις  drivers το adrenalin έχω παρατηρήσει δεν δουλεύει καλά. Είναι και αυτό με τα φεγγάρια του.

Ρε φίλε έχω παρατηρήσει ότι όταν ανοίγω το AMD overlay Alt+R η κάρτα κάνει θόρυβο coil whine δυνατό , έχει κανείς άλλος παρατηρήσει κάτι τέτοιο ;

9 ώρες πριν, Phaethonas είπε

Rivatuner και afterburner δεν χρειάζονται με AMD κάρτες. Ίσα ίσα που μπορεί να σου διημιουργούν θέματα. 

Τι θέματα δηλαδή . Tώρα μόνο RTSS έχω βάλει το afterburner εγινε uninstall.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, @udioTechnic@ είπε

Ρε φίλε έχω παρατηρήσει ότι όταν ανοίγω το AMD overlay Alt+R η κάρτα κάνει θόρυβο coil whine δυνατό , έχει κανείς άλλος παρατηρήσει κάτι τέτοιο ;

Τι θέματα δηλαδή . Tώρα μόνο RTSS έχω βάλει το afterburner εγινε uninstall.

όταν ξεφεύγουν πολύ τα fps όλες οι κάρτες κάνουν πλεον.

Εμενα η 6700 εχει στα loading screens με 400+fps. Σφυράει μπόλικο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

όταν ξεφεύγουν πολύ τα fps όλες οι κάρτες κάνουν πλεον.

Εμενα η 6700 εχει στα loading screens με 400+fps. Σφυράει μπόλικο.

Εχεις δίκιο έκανα ενα τεστάρισμα τώρα uncapped FPS , ανοίγω το AMD overlay και έχει δυνατό coil whine , με FPS cap στα 355 γιατί εχω 360hz οθόνη δεν ακούγεται τίποτα απολύτως . Τι προτείνεις για FPS cap , in-game , απο AMD Adrenaline app ή Rivar Tuner ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, @udioTechnic@ said:

Εχεις δίκιο έκανα ενα τεστάρισμα τώρα uncapped FPS , ανοίγω το AMD overlay και έχει δυνατό coil whine , με FPS cap στα 355 γιατί εχω 360hz οθόνη δεν ακούγεται τίποτα απολύτως . Τι προτείνεις για FPS cap , in-game , απο AMD Adrenaline app ή Rivar Tuner ?

In-game >>> adrenaline AMD Chill = RTSS > Adrenaline FTRC

Το in-game cap είναι πάντα το καλύτερο αν είναι διαθέσιμο. Άνοιξε σε κάθε παιχνίδι και το vsync από το adrenaline (Vsync: Always ON) και κλείστο στο παιχνίδι.

Επεξ/σία από John_on_PC
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, John_on_PC είπε

In-game >>> adrenaline AMD Chill = RTSS > Adrenaline FTRC

Το in-game cap είναι πάντα το καλύτερο αν είναι διαθέσιμο. Άνοιξε σε κάθε παιχνίδι και το vsync από το adrenaline (Vsync: Always ON) και κλείστο στο παιχνίδι.

τι είναι το FTRC;

Δημοσ.
17 minutes ago, just_a_dude said:

τι είναι το FTRC;

Είναι ένα framerate cap στο Adrenaline που εφαρμόζει σε όλα τα παιχνίδια και υπήρχε πριν το Chill. Είναι χειρότερο από το Chill.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, just_a_dude είπε

τι είναι το FTRC;

Frame Rate Target Control (FRTC)

Είναι στις ρυθμίσεις του adrenaline Gaming/Graphics. Εγώ απο εκεί το βρίσκω, εκτός κ αν λέμε κάτι άλλο.

Προσωπικά το καλοκαίρι λόγω κουτιού το βάζω σταο 80-90fps ΕΚΤΟΣ κ αν εχει το παιχνίδι όπως σωστά γράφτηκε και παραπάνω!

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

Frame Rate Target Control (FRTC)

Είναι στις ρυθμίσεις του adrenaline Gaming/Graphics. Εγώ απο εκεί το βρίσκω, εκτός κ αν λέμε κάτι άλλο.

Προσωπικά το καλοκαίρι λόγω κουτιού το βάζω σταο 80-90fps ΕΚΤΟΣ κ αν εχει το παιχνίδι όπως σωστά γράφτηκε και παραπάνω!

σωστος οποιος το ψαχνει ειναι αυτο !!

image.jpeg.ac6cd190de43abe2a8009ecd91eadaf1.jpeg

• Like 3
Δημοσ.

Μόλις εγκατέστησα τον 14600ΚF , απο 12400F και πραγματικά δεν βλέπω μπουκάλι πλέον σε τίποτα κυριολεκτικά με την RX 7800 XT στα 1080p .  Θα ήθελα βοήθεια με το AMD Chill εάν γνωρίζει κάποιος πως το χρησιμοποιούμε , βλέπω Idle FPS και Peak FPS καμμια σχέση με το Rivar Tuner και τους Nvidia drivers που έχει μόνο μία επιλογή . Είμαι σε οθόνη 360 Hz . 

Ακουσα τις συμβουλές σας και τελικά απεγκατέστησα το RTSS , σαν καινούργιος χρήστης AMD μετά απο το 2014 , θα ήθελα τα φώτα σας ! , Ευχαριστώ 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...