LouCi4er Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Στις 22/3/2025 στις 3:38 ΜΜ, @udioTechnic@ είπε Παιδιά έχει κανένας θέμα με τους καινούριους drivers έχω μια rx 7800 xt ; Ουτε εγω εχω το παραμικρο,εσυ τι θεμα αντιμετωπιζεις?
@udioTechnic@ Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Ουτε εγω εχω το παραμικρο,εσυ τι θεμα αντιμετωπιζεις? Αγόρασα μια καινούργια RX 7800 XT Hellhound σαν αναβάθμιση από RTX 3060 Ti τώρα εδώ και μια εβδομάδα με τους τελευταίους drivers ,χωρίς τους optionals και παρατήρησα πάρα πολύ stuttering σε games και αρκετά framedrops . Έκανα uninstall με DDU , και πριν βάλω τους drivers Adrenaline παρατήρησα ότι τα windows 11 μέσο update κατεβάζουν έναν drivers Inc. Display 31.0.22030.2 πριν καν κάνω εγκατάσταση τους Adrenaline . Αυτό το driver που κατεβάζει το windows update είναι υποχρεωτικό ; Επίσης υπάρχει κάποιο πιο σταθερό driver για αυτή την κάρτα έστω και παλαιότερο; Επεξ/σία 25 Μαρτίου από @udioTechnic@
ultraex2003 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, @udioTechnic@ είπε Αγόρασα μια καινούργια RX 7800 XT Hellhound σαν αναβάθμιση από RTX 3060 Ti τώρα εδώ και μια εβδομάδα με τους τελευταίους drivers ,χωρίς τους optionals και παρατήρησα πάρα πολύ stuttering σε games και αρκετά framedrops . Έκανα uninstall με DDU , και πριν βάλω τους drivers Adrenaline παρατήρησα ότι τα windows 11 μέσο update κατεβάζουν έναν drivers Inc. Display 31.0.22030.2 πριν καν κάνω εγκατάσταση τους Adrenaline . Αυτό το driver που κατεβάζει το windows update είναι υποχρεωτικό ; Επίσης υπάρχει κάποιο πιο σταθερό driver για αυτή την κάρτα έστω και παλαιότερο; πριν κανεις οτιδηποτε με το ddu τσεκαρε αυτη την επιλογη για να μη σου βαζουν τα win το δικο τους driver τωρα για το stuttering παιζουν ρoλο και αλλα περα απο drivers πχ ρυθμισεις /αναλυση/bottleneck /ποιο game κλπ ψαξιμο θελει Επεξ/σία 25 Μαρτίου από ultraex2003 3 1
Πέτρος Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 1 ώρα πριν, ultraex2003 είπε πριν κανεις οτιδηποτε με το ddu τσεκαρε αυτη την επιλογη για να μη σου βαζουν τα win το δικο τους driver τωρα για το stuttering παιζουν ρoλο και αλλα περα απο drivers πχ ρυθμισεις /αναλυση/bottleneck /ποιο game κλπ ψαξιμο θελει @@udioTechnic@, επιπλέον αυτών που γράφει εδώ ο ultra, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, κατέβασε τον οδηγό που θες να περάσεις, κλείσε το δίκτυο, τρέξε το DDU (safe mode, πάντα), μπες στα win, βάλε τον οδηγό, επανεκκίνησε, τώρα άνοιξε το δίκτυο. Είναι μεγάλος μπελάς η συμπεριφορά των Win απέναντι σε οτιδήποτε ΑΜΔ. 1 1
LouCi4er Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 2 ώρες πριν, @udioTechnic@ είπε Αγόρασα μια καινούργια RX 7800 XT Hellhound σαν αναβάθμιση από RTX 3060 Ti τώρα εδώ και μια εβδομάδα με τους τελευταίους drivers ,χωρίς τους optionals και παρατήρησα πάρα πολύ stuttering σε games και αρκετά framedrops . Έκανα uninstall με DDU , και πριν βάλω τους drivers Adrenaline παρατήρησα ότι τα windows 11 μέσο update κατεβάζουν έναν drivers Inc. Display 31.0.22030.2 πριν καν κάνω εγκατάσταση τους Adrenaline . Αυτό το driver που κατεβάζει το windows update είναι υποχρεωτικό ; Επίσης υπάρχει κάποιο πιο σταθερό driver για αυτή την κάρτα έστω και παλαιότερο; Ακολουθησε τα συμβουλές που δίνουν τα παιδιά και γράψε πως πάει το σύστημα σου.Παντως πιστεύω ότι κάτι άλλο σου δημιουργεί stuttering,εγώ φαντάσου στην 7900 κάνω 2 φορές update πάνω στον προηγούμενο οδηγό και στην τρίτη φορά κάνω καθαρή εγκατάσταση,ποτέ δεν είχα το παραμικρό θέμα.Μηπως έχεις θέμα με κάποιο δίσκο,με τον επεξεργαστή,με θερμοκρασίες.Ψαξτο λίγο.
_Theo_ Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Είναι μεγάλος μπελάς η συμπεριφορά των Win απέναντι σε οτιδήποτε ΑΜΔ. Και στις nVidia τα ίδια χάλια είναι. Αν δεν εντοπίσει drivers κατεβάζει μόνο του. Να δω πότε θα διορθώσει αυτή την ανοησία η M$.
@udioTechnic@ Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, LouCi4er είπε Ακολουθησε τα συμβουλές που δίνουν τα παιδιά και γράψε πως πάει το σύστημα σου.Παντως πιστεύω ότι κάτι άλλο σου δημιουργεί stuttering,εγώ φαντάσου στην 7900 κάνω 2 φορές update πάνω στον προηγούμενο οδηγό και στην τρίτη φορά κάνω καθαρή εγκατάσταση,ποτέ δεν είχα το παραμικρό θέμα.Μηπως έχεις θέμα με κάποιο δίσκο,με τον επεξεργαστή,με θερμοκρασίες.Ψαξτο λίγο. 2 ώρες πριν, Πέτρος είπε @@udioTechnic@, επιπλέον αυτών που γράφει εδώ ο ultra, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, κατέβασε τον οδηγό που θες να περάσεις, κλείσε το δίκτυο, τρέξε το DDU (safe mode, πάντα), μπες στα win, βάλε τον οδηγό, επανεκκίνησε, τώρα άνοιξε το δίκτυο. Είναι μεγάλος μπελάς η συμπεριφορά των Win απέναντι σε οτιδήποτε ΑΜΔ. 4 ώρες πριν, ultraex2003 είπε πριν κανεις οτιδηποτε με το ddu τσεκαρε αυτη την επιλογη για να μη σου βαζουν τα win το δικο τους driver τωρα για το stuttering παιζουν ρoλο και αλλα περα απο drivers πχ ρυθμισεις /αναλυση/bottleneck /ποιο game κλπ ψαξιμο θελει Θερμοκρασιες ειναι ολο το σύστημα κατω απο 40 C . Σας ευχαριστώ όλους για τα tips μόλις τα έκανα , εσείς έχετε τίποτα προβλήματα με την έκδοση 25.3.1 ; Προτείνεται αναβάθμιση και τους optional driver ? Eπίσης παρατήρησα ότι πολλές φορές οταν ανοίγω τον Adrenaline driver , το search bar σταματάει να δουλεύει . Το build μου είναι αυτό CPU 12400F + Arctic Liquid Freezer III 280 , GigaByte B760m Aorus Elite Ax , DDR5 6000Mhz XMP 1 Dual Channel 8 x 2 , RX 7800 XT , τροφοδοτικό Corsair RM650X και περιμένω έναν επεξεργαστή να έρθει 14600KF γιατί πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι σίγουρα bottleneck παίζω σε οθόνη Dell Alienware AW2724HF 360Hz και είναι ανάλυση 1080P Επεξ/σία 25 Μαρτίου από @udioTechnic@ 1
Xristaras12 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 5 λεπτά πριν, @udioTechnic@ είπε Θερμοκρασιες ειναι ολο το σύστημα κατω απο 40 C . Σας ευχαριστώ όλους για τα tips μόλις τα έκανα , εσείς έχετε τίποτα προβλήματα με την έκδοση 25.3.1 ; Προτείνεται αναβάθμιση και τους optional driver ? Eπίσης παρατήρησα ότι πολλές φορές οταν ανοίγω τον Adrenaline driver , το search bar σταματάει να δουλεύει . Το build μου είναι αυτό CPU 12400F + Arctic Liquid Freezer III 280 , GigaByte B760m Aorus Elite Ax , DDR5 6000Mhz XMP 1 , RX 7800 XT , τροφοδοτικό Corsair RM650X και περιμένω έναν επεξεργαστή να έρθει 14600KF γιατί πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι σίγουρα bottleneck παίζω σε οθόνη Dell Alienware AW2724HF και είναι ανάλυση 1080P ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ απο τον συγκεκριμένο driver, με ρήμαξε σε πολλά πράγματα (crash to desktop, μπλε οθονες, freezαρισμα συστήματος) που νομιζα οτι ΟΝΤΩΣ ειχα προβλημα. Γυρισα στον προηγούμενο και εφτιαξε το ζήτημα και πριν μερικές μέρες πέρασα για δοκιμή τον optional (25.3.2)και λειτουργούν μέχρι στιγμής όπως πρέπει όσα έχω κάνει. 100% σίγουρος δεν ειμαι αλλά το σύστημα λειτουργεί ξανά όπως πριν. 1
@udioTechnic@ Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, Xristaras12 είπε ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ απο τον συγκεκριμένο driver, με ρήμαξε σε πολλά πράγματα (crash to desktop, μπλε οθονες, freezαρισμα συστήματος) που νομιζα οτι ΟΝΤΩΣ ειχα προβλημα. Γυρισα στον προηγούμενο και εφτιαξε το ζήτημα και πριν μερικές μέρες πέρασα για δοκιμή τον optional (25.3.2)και λειτουργούν μέχρι στιγμής όπως πρέπει όσα έχω κάνει. 100% σίγουρος δεν ειμαι αλλά το σύστημα λειτουργεί ξανά όπως πριν. Ευχαριστώ φιλαράκι νόμιζα οτι ήμουν ο μόνος με τέτοιο πρόβλημα , οταν λες προηγούμενο εννοείς τον 24.12.1 ;
LouCi4er Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 39 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ απο τον συγκεκριμένο driver, με ρήμαξε σε πολλά πράγματα (crash to desktop, μπλε οθονες, freezαρισμα συστήματος) που νομιζα οτι ΟΝΤΩΣ ειχα προβλημα. Γυρισα στον προηγούμενο και εφτιαξε το ζήτημα και πριν μερικές μέρες πέρασα για δοκιμή τον optional (25.3.2)και λειτουργούν μέχρι στιγμής όπως πρέπει όσα έχω κάνει. 100% σίγουρος δεν ειμαι αλλά το σύστημα λειτουργεί ξανά όπως πριν. Μακάρι πραγματικά να ήταν το θέμα σου ο οδηγός και να μην έχεις αλλά προβλήματα αλλά θα έβαζα το χέρι μου στην φωτιά ότι έχεις άλλου πρόβλημα μάλλον hardware.Τα ίδια είχα πάθει με μια 6700ΧΤ και παιδευομουν 1 μήνα μέχρι να βεβαιωθεί ότι όντως είχε θέμα η κάρτα.Μακαρι ξαναλέω να μην έχεις αλλά προβλήματα στο μέλλον αλλά θα έλεγα να το κοιτάξεις. 39 λεπτά πριν, @udioTechnic@ είπε Ευχαριστώ φιλαράκι νόμιζα οτι ήμουν ο μόνος με τέτοιο πρόβλημα , οταν λες προηγούμενο εννοείς τον 24.12.1 ; Βάλε τον 25.3.2 και δες πως θα πάει το σύστημα σου. 1
@udioTechnic@ Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LouCi4er είπε Μακάρι πραγματικά να ήταν το θέμα σου ο οδηγός και να μην έχεις αλλά προβλήματα αλλά θα έβαζα το χέρι μου στην φωτιά ότι έχεις άλλου πρόβλημα μάλλον hardware.Τα ίδια είχα πάθει με μια 6700ΧΤ και παιδευομουν 1 μήνα μέχρι να βεβαιωθεί ότι όντως είχε θέμα η κάρτα.Μακαρι ξαναλέω να μην έχεις αλλά προβλήματα στο μέλλον αλλά θα έλεγα να το κοιτάξεις. Βάλε τον 25.3.2 και δες πως θα πάει το σύστημα σου. Μεχρι στιγμής όλα καλά , δεν παρατηρώ κανένα θέμα , ενεργοποίησα το Freesync . Επίσης έκανα frame limiter απο Rivar Τuner στα 355 FPS που προηγουμένος είχα κάνει μέσο του Adrenaline . Ίσως το θέμα να ήταν το windows update που μου έκανε εγκατάσταση με άλλον driver μετά απο αυτόν που έκανα εγώ . Τώρα βλέπω μετά την ρύθμιση στο DDU οπως μου είπε ο χρήστης Ultra δεν τον κάνουν εγκατάσταση τα Windows 11. Εαν δω κάποιο θεματάκι θα ενημερώσω εσάς και πάλι ευχαριστώ σε όλους ! Επεξ/σία 25 Μαρτίου από @udioTechnic@ 1
Κάβουρας Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Μην βάζεις τα drivers από windows μόνο ό,τι κατεβάζεις εσύ από το site της amd. άνοιξε το ddu και δες κάτω κάτω έχει μια επιλογή να τα κλείσεις τα driver update απο τα windows. Πολλές φορές τα windows δεν κάνουν σωστή εγκατάσταση και μένεις με το pc στο χέρι. 2
ultraex2003 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 21 λεπτά πριν, Κάβουρας είπε Μην βάζεις τα drivers από windows μόνο ό,τι κατεβάζεις εσύ από το site της amd. άνοιξε το ddu και δες κάτω κάτω έχει μια επιλογή να τα κλείσεις τα driver update απο τα windows. Πολλές φορές τα windows δεν κάνουν σωστή εγκατάσταση και μένεις με το pc στο χέρι. Το διόρθωσε ο φίλος με επιλογή από το ddu να μη κατεβαίνει ο driver από update οπότε όλα καλα 2
@udioTechnic@ Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 1 ώρα πριν, ultraex2003 είπε Το διόρθωσε ο φίλος με επιλογή από το ddu να μη κατεβαίνει ο driver από update οπότε όλα καλα Εχω κάνει εγκατάσταση τους τελευταίους optional drivers 25.3.2 μέχρι στγμής ολα εντάξει και πάλι να στε ολοι καλά . Ευχαριστώ!!! 3
Xristaras12 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 2 ώρες πριν, LouCi4er είπε Μακάρι πραγματικά να ήταν το θέμα σου ο οδηγός και να μην έχεις αλλά προβλήματα αλλά θα έβαζα το χέρι μου στην φωτιά ότι έχεις άλλου πρόβλημα μάλλον hardware.Τα ίδια είχα πάθει με μια 6700ΧΤ και παιδευομουν 1 μήνα μέχρι να βεβαιωθεί ότι όντως είχε θέμα η κάρτα.Μακαρι ξαναλέω να μην έχεις αλλά προβλήματα στο μέλλον αλλά θα έλεγα να το κοιτάξεις. Βάλε τον 25.3.2 και δες πως θα πάει το σύστημα σου. με τον 25.3.1 μπορούσα ανα πάσα ώρα να αναπαράξω το πρόβλημα οπότε οταν γυρισα πισω εβαλα τα ιδια σενάρια να κάνω που ηξερα σίγουρα οτι θα σκάσει. το ιδιο έκανα και με τον 25.3.2 και δεν σκάει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα