Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, @udioTechnic@ said:

Γενικότερα με την έκδοση 25.3.1 υπάρχει θέμα από ότι λένε σε σχεδόν όλα και games , πολλοί το λυσαν με bios update της κάρτας  και άλλη κλείσανε το  Anti Lag , γενικότερα από ότι διαβάζω οι περισσότεροι έχουν θέματα με το antilag .

Δεν κατάλαβα καμιά διαφορά προσωπικά. Χθες πήρα το Ghost of Tsushima και εκεί έχει stuttering όταν ανοίγεις FG και Anti-lag 2 αλλά νομίζω είναι θέμα του παιχνιδιού. Στο Forza Horizon 5 που χρησιμοποιώ anti-lag, δεν έχει κάποια διαφορά με το προηγούμενο driver. Το ίδιο και στο Cyberpunk.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, @udioTechnic@ είπε

Γενικότερα με την έκδοση 25.3.1 υπάρχει θέμα από ότι λένε σε σχεδόν όλα και games , πολλοί το λυσαν με bios update της κάρτας  και άλλη κλείσανε το  Anti Lag , γενικότερα από ότι διαβάζω οι περισσότεροι έχουν θέματα με το antilag .

Μερικες φορες διαβαζουμε απο χρηστες πραγματα που δεν στεκουν. Πως μπορει να διορθωσει το bios update της  καρτας τα προβληματα που αναφερονται? 

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Μερικες φορες διαβαζουμε απο χρηστες πραγματα που δεν στεκουν. Πως μπορει να διορθωσει το bios update της  καρτας τα προβληματα που αναφερονται? 

Στο reddit βλέπω από τα post και εγώ αναρωτιέμαι... Γι'αυτό ρωτάω εδώ γιατί AMD είχα πριν χρόνια το 2014 την r 265 και είχα θέματα σοβαρά με τους drivers . Ρωτάω για να μάθω . 

Δημοσ.
Just now, @udioTechnic@ said:

Στο reddit βλέπω από τα post και εγώ αναρωτιέμαι... Γι'αυτό ρωτάω εδώ γιατί AMD είχα πριν χρόνια το 2014 την r 265 και είχα θέματα σοβαρά με τους drivers . Ρωτάω για να μάθω . 

Παρόμοιο αριθμό προβλημάτων με τα drivers έχει και η AMD και η Nvidia αυτές τις εποχές. Βασικά, τους τελευταίους μήνες, μάλλον πιο πολλά προβλήματα είχε η Nvidia, ειδικά με τις 5000 κάρτες.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, John_on_PC είπε

Παρόμοιο αριθμό προβλημάτων με τα drivers έχει και η AMD και η Nvidia αυτές τις εποχές. Βασικά, τους τελευταίους μήνες, μάλλον πιο πολλά προβλήματα είχε η Nvidia, ειδικά με τις 5000 κάρτες.

Καταλαβαίνω απλά παλαιότερα αναγκάστηκα να πετάξω κάρτα στα σκουπίδια από τα νεύρα μου την r 265 ... Blue screen συνέχεια από τους drivers   ,κάποτε οι drivers της AMD ήταν για φτύσιμο , ελπίζω να μην είναι πλέον έτσι γιατί περιμένω παραγγελία από best price με μια 7800 xt .

Δημοσ.
1 minute ago, @udioTechnic@ said:

Καταλαβαίνω απλά παλαιότερα αναγκάστηκα να πετάξω κάρτα στα σκουπίδια από τα νεύρα μου την r 265 ... Blue screen συνέχεια από τους drivers   ,κάποτε οι drivers της AMD ήταν για φτύσιμο , ελπίζω να μην είναι πλέον έτσι γιατί περιμένω παραγγελία από best price με μια 7800 xt .

Μπα, είναι καλά από όταν βγάλνε τις RX6000 κάρτες περίπου, δηλαδή τέλη 2020, αρχές 2021. Εγώ δεν έχω κανένα θέμα με την 7800xt που έχω 1 χρόνο +.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, John_on_PC είπε

Μπα, είναι καλά από όταν βγάλνε τις RX6000 κάρτες περίπου, δηλαδή τέλη 2020, αρχές 2021. Εγώ δεν έχω κανένα θέμα με την 7800xt που έχω 1 χρόνο +.

Με τι επεξεργαστή εάν επιτρέπεται;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, @udioTechnic@ είπε

Ναι βρε ,δεν ειπα οτι το λες εσυ

• Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, @udioTechnic@ είπε

Παρόμοια προβλήματα είχα με μια 5770 πίσω στο 2009,έλεγαν τότε υπομονή να βγει νέος driver κτλ.Μετα από 3 εκδόσεις οδηγών,ειχε θέμα η κάρτα τελικα,την έστειλα πίσω και είχα πάρει μια 5850 η οποία ακόμα δουλεύει.Απο τότε πέρασαν από τα χέρια μου 7970,290 και τώρα η 7900 και δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.Μην πιστεύεις ότι διαβάζεις δεξιά και αριστερά,9 στις 10 περιπτώσεις φταίει κάτι άλλο και όχι ο driver.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...