elpenor Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 39 minutes ago, Inanos said: Ερώτηση για 7800xt. Διαβάζω ότι δεν χρειάζεται να μου δείχνει το fps 200-300-400-500-600 . Απλά όσα μπορει να δείξει η οθόνη που έχω (lg ultragear 27 inch 165 hz ! Εγώ πως κλειδώνω τα hz ? Και τι κερδίζω με αυτό? Πιο ξεκούραστη λειτουργία της κάρτας? Κερδίζω κάτι άλλο? Μιλάμε πάντα για 2Κ full ultra όσο μπορώ να παίζω παιχνίδια Εγώ έχω καταλήξει ότι το καλύτερο είναι να χρησιμοποιώ το: 1. FPS Limiter του παιχνιδιού αν υπάρχει 2. Το Radeon Chill Και στα δύο βάζω όριο 2-4 fps κάτω από τα hz της οθόνης (ή το FPS που θέλω να παίξω το game). Στο Radeon Chill βάζω ίδιο νούμερο στο min και στο max. Αφήνω και το vsync ανοιχτό για τα λίγα frames που θα ξεφύγουν από τους limiter. Βάζοντας το limit έχεις πιο stable frame rate και πιο δροσερή κάρτα. Χάνεις μόνο ασήμαντα ms από το input latency (mouse/keyboard) σε competitive games. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από elpenor 3
John_on_PC Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 27 minutes ago, elpenor said: Εγώ έχω καταλήξει ότι το καλύτερο είναι να χρησιμοποιώ το: 1. FPS Limiter του παιχνιδιού αν υπάρχει 2. Το Radeon Chill Και στα δύο βάζω όριο 2-4 fps κάτω από τα hz της οθόνης (ή το FPS που θέλω να παίξω το game). Στο Radeon Chill βάζω ίδιο νούμερο στο min και στο max. Αφήνω και το vsync ανοιχτό για τα λίγα frames που θα ξεφύγουν από τους limiter. Βάζοντας το limit έχεις πιο stable frame rate και πιο δροσερή κάρτα. Χάνεις μόνο ασήμαντα ms από το input latency (mouse/keyboard) σε competitive games. Πολύ καλά τα είπες και συμφωνώ απόλυτα. Μόνο ακόμα και στα competitive games, τα κλειδωμένα fps με engine frame limiter δίνουν χαμηλότερο latency από unlocked fps, εκτός αν έχει anti-lag 2 ή έχεις πολύ περισσότερα unlocked fps από με το fps cap, τύπου διπλάσια unlocked fps από locked fps, όπως συμβαίνει στο Valorant. Αλλιώς, για παράδειγμα, τα 138 fps locked είναι χαμηλότερο latency από 167 fps unlocked. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από John_on_PC 1
Aris-leme Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) Chill και αντι λαγκ όμως δε δουλεύουν μαζί, το frame rate target contol δουλεύει με αντι λαγκ Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από Aris-leme 1
Πέτρος Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 36 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Chill και αντι λαγκ όμως δε δουλεύουν μαζί, το frame rate target contol δουλεύει με αντι λαγκ Ναι, αλλά τώρα εμφανίστηκε πάλι το FRTC, στους 25.3. Μέχρι πρότινος με chil ή ingame limiter τη βγάζαμε.
Aris-leme Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μόλις τώρα, Πέτρος είπε Ναι, αλλά τώρα εμφανίστηκε πάλι το FRTC, στους 25.3. Μέχρι πρότινος με chil ή ingame limiter τη βγάζαμε. Δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο το είχα ρυθμίσει πριν καιρό και δεν το έχω ξανά πειράξει, και επειδή παίζω γκειμς που έχουν ψηλά fps δεν πήγε ποτέ πάνω από το όριο που είχα θέση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα