Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, just_a_dude είπε

Ναι βρε παιδιά δεν διαφωνώ, άλλο λέω. Αφήστε τι έκανε στις προηγούμενες γενιές ο ένας και ο άλλος. Εγώ λέω ότι από τη στιγμή που το FSR4 είναι hardware exclusive συγκρίνεται άμεσα πλέον με το DLSS4 άρα δεν υπάρχει δικαιολογία να είναι χειρότερο εκτός απ' το ότι δεν έχουν την δυνατότητα να το κάνουν ισάξιο. 

Οπότε στην σύγκριση 9070XT vs 5070Τi η 5070Ti θα έχει σίγουρα καλύτερο RT, κατά πάσα πιθανότητα καλύτερο upscale, έχει το mfg (τουλάχιστον για όσους έχουν και το ανάλογο monitor) άρα θα παιχτεί στην τιμή. 

Το dlss4 ειδικά με transformer όπου υπάρχει δλδ σε παιχνίδι είναι επανάσταση. Το βάζεις balnced αλλά κ performance και είναι σαν το quality.Eπισης το mfg είναι αρκετά πιο βελτιωμένο από το απλό fg. Μέχρι χ3 που έχω δοκιμάσει με controller δεν καταλαβαίνω καθόλου latency . 

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, just_a_dude είπε

Αφού πλέον επιβεβαιώθηκε ότι το FSR4 δεν θα υπάρχει στις 7ΧΧΧ έχει καταλάβει κανείς γιατί η AMD έβαλε AI cores;

θύμησέ μου που το επιβεβαίωσαν ?

Νωρίτερα λέγανε πάντως οτι θα "προσπαθήσουν" , με το μόνο σίγουρο οτι δε θα πάρει η 6χχχ σειρά μιας και δεν έχει ΑΙ cores

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

θύμησέ μου που το επιβεβαίωσαν ?

Νωρίτερα λέγανε πάντως οτι θα "προσπαθήσουν" , με το μόνο σίγουρο οτι δε θα πάρει η 6χχχ σειρά μιας και δεν έχει ΑΙ cores

Ε το θα το προσπαθήσουν σημαίνει σε 1 χρόνο λιγότερο και αν. Ο πετσινος έδωσε DLSS4 ακόμη και στις 2ΧΧΧ από την πρώτη μέρα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Ε το θα το προσπαθήσουν σημαίνει σε 1 χρόνο λιγότερο και αν. Ο πετσινος έδωσε DLSS4 ακόμη και στις 2ΧΧΧ από την πρώτη μέρα 

τότε χρησιμοποίησε xess αν δε σου αρέσει το fsr 😛

Φαντάζομαι δεν άκουσες επιβεβαίωση οτι δε θα έρθει fsr4 στην 7χχχ σειρά , απλά οτι στο launch δεν είναι συμβατό που το ξέραμε απο τις αρχές . (έχει τεράστια διαφορά)

Επεξ/σία από korakios

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...