Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ultraex2003 είπε

ελα  πετρο εσκασε μυτη νεος driver Adrenalin 25.2.1 Optional

Είμαι ακόμα στον 12.1, περιμένω μια και καλή να μπει το νέο branch μέσα.

Χτες, πάντως, δεν έκανε κιχ.

9 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Μόνο beta βγάζει η AMD;

Μέχρι να βγουν οι νέες κάρτες, κι αυτοί πάλι καλά. Υποστήριξη των όποιων νέων παιγνιδιών, διόρθωση κανένα ψιλοbug και τέλος.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 11/2/2025 στις 9:57 ΜΜ, Πέτρος είπε

Είπα να ξαναπιάσω το γνωστό τεστ σταθερότητας, aka BF2042.

Όλα καλά, παίζω 2 ώρες προχτές, ακριβώς την ώρα που βγαίνω (όχι από χάρτη, από το παιγνίδι), κολλάει, reboot. Άντε καλά λέω, του έκανα και μια επισκευή.

Σήμερα κάπου στη μία ώρα, τρώει φλασιά στιγμιαία, κολλάει για 2-3" και συνεχίζει αλλά με τα fps στα 30-40-50. Το συνέχισα επίτηδες (είχε κρασάρει ο οδηγός, ξεκάθαρα, αφού δεν άνοιγαν metrics κλπ) για 3-4' ακόμα μέχρι που πάγωσε όλο το σύστημα και έφαγα reboot μετά από λίγο. Τελευταία φορά που το είχα πάθει αυτό, ήταν όταν είχα τελικά θέμα με θερμοκρασίες.

Έτρεξα πάλι το occt stress, κιχ...πάνω από 71 δεν είδα στα 20', και δεν θα πήγαινε κιόλας.

Βέβαια, για να ξέρουμε τί λέμε, πριν κάτι μέρες πήρε update το BF, το οποίο είναι διαβόητο για τέτοια θαύματα.

Χτες όλα καλά, σήμερα στις 2+ ώρες έπεσαν πάλι τα fps, κόλλησαν τα metrics που είχα ανοικτά (βολικό: πυρήνας 50κάτι, hotspot 70 κλπ, όλα καλά), αλλά εκεί το πρόλαβα και το έκλεισα, βγήκα κανονικά win.

Άμεσα ξεκόλλησαν τα Metrics, δεν είχε σκάσει ο οδηγός, όλα συνέχισαν κανονικά.

Μάλλον συνδυασμός του τελευταίου update στο παιγνίδι με κάτι στους οδηγούς.

• Like 1
Δημοσ.

Ο 24.12.1 (νομίζω και ο προηγούμενος τα ίδια έκανε) έχει θέμα με τη vram με την 6600 που έχω. Πολλες φορές ανεβάζει συχνότητα-χρήση σε idle ενώ στο adrenalin δείχνει 0 και το καταλαβαίνω από την κατανάλωση των βατ που είναι 15 ενώ κανονικά είναι στα 5. Καποια στιγμή είχε τερματισει (λογικά μετα απο παιχνίδι) και μετά δεν έπεφτε σε τίποτα σε idle πάλι, εκει φαινόταν η τιμή στο adrenalin πάντως. Ολα αυτά σε windows 11 24H2.

• Like 1
Δημοσ.
11 hours ago, hocico0777 said:

Ο 24.12.1 (νομίζω και ο προηγούμενος τα ίδια έκανε) έχει θέμα με τη vram με την 6600 που έχω. Πολλες φορές ανεβάζει συχνότητα-χρήση σε idle ενώ στο adrenalin δείχνει 0 και το καταλαβαίνω από την κατανάλωση των βατ που είναι 15 ενώ κανονικά είναι στα 5. Καποια στιγμή είχε τερματισει (λογικά μετα απο παιχνίδι) και μετά δεν έπεφτε σε τίποτα σε idle πάλι, εκει φαινόταν η τιμή στο adrenalin πάντως. Ολα αυτά σε windows 11 24H2.

Και εγώ έχω παρατηρήσει το ιδιο και κάνω restart κάθε φορά που ο μικρός τελειώνει το παιχνίδι του.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, PadPoet είπε

Υπάρχει κανείς που αντί για Adrenalin έχει τους Pro drivers; Έχω ακούσει ότι είναι πολύ πιο σταθεροί.

Πιο σταθεροί ναι αλλά γράφουν ότι οι pro κλειδώνουν max 60fps αν δεν κάνω λάθος.  

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Inanos είπε

Πιο σταθεροί ναι αλλά γράφουν ότι οι pro κλειδώνουν max 60fps αν δεν κάνω λάθος.  

Τίποτα από αυτά δεν ισχύει.

Ίδια σταθερότητα, ίδιες επιδόσεις στην ουσία, ίδια τα πάντα όλα.

Απλά οι gaming ανανεώνονται πιο συχνά και ίσως φάνε και κάποιο bug κάποια στιγμή το οποίο στους pro (3-4 μήνες πίσω) είναι διορθωμένο (συνήθως).

• Like 1
Δημοσ.

Σε raster πάντα ήταν πολύ δυνατές οι radeon,ίσως αυτός είναι και ένας λόγος που ο jensen έψαξε και βρήκε άλλους τρόπους να περάσει μπροστά.To cpu usage έχει επίσης μεγάλο ενδιαφέρον ανάμεσα στις δύο κάρτες.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, LouCi4er είπε

Σε raster πάντα ήταν πολύ δυνατές οι radeon,ίσως αυτός είναι και ένας λόγος που ο jensen έψαξε και βρήκε άλλους τρόπους να περάσει μπροστά.To cpu usage έχει επίσης μεγάλο ενδιαφέρον ανάμεσα στις δύο κάρτες.

από 4070 σε 7900ΧΤ είδα μικρότερο cpu usage και μιλάμε για την 7900ΧΤ που είναι 40% παραπάνω.

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, LouCi4er είπε

Σε raster πάντα ήταν πολύ δυνατές οι radeon,

Πού ακριβώς ισχύει αυτό, εκτός οτι συγκρίνεις κάρτες διαφορετικών κατηγοριών, το XTX να το συγκρίνεις με το 4090 όπου είναι 25% πιο αργή σε raster εκτός από τα RT/DLSS όπου υπολείπεται και τεχνολογικά τουλάχιστον μια γενιά πίσω

Δημοσ.
1 hour ago, just_a_dude said:

από 4070 σε 7900ΧΤ είδα μικρότερο cpu usage και μιλάμε για την 7900ΧΤ που είναι 40% παραπάνω.

Γενικα η nvidia εχει παρει παρα πολλα συγχωροχαρτια τα τελευταια χρονια , ελαχιστες εταιριες εχουν αυτο το προνομιο. 

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...