Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, just_a_dude είπε

Εμένα κομπλέ μου φαίνεται. Έχει επιπλέον latency προφανώς αλλά παίζεις κανονικά. Με locked base στα 60 ή 70 π.χ. Όχι unlocked.

Γιατί όχι unlocked δεν σε κατάλαβα.

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Inler είπε

Γιατί όχι unlocked δεν σε κατάλαβα.

με locked είναι καλύτερο το frame pacing και το νιώθεις καλύτερο το afmf που μπαίνει από πάνω. το κάνουν και οι drivers. αν ανοίξεις πρώτα afmf2 και μετά ανοίξεις chill θα το βάλει αυτόματα λίγο κάτω απ' το μισό του refresh rate του monitor.

• Like 1
Δημοσ.

Το AFMF δεν δουλεύει νομίζω μαζί με chill το κάνει disable.

Δηλαδή αν μπορώ να πιάνω τα 100 χωρίς το AFMF να το περιορίσω στα 70 ας πούμε αυτό λες?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Inler είπε

Το AFMF δεν δουλεύει νομίζω μαζί με chill το κάνει disable.

Δηλαδή αν μπορώ να πιάνω τα 100 χωρίς το AFMF να το περιορίσω στα 70 ας πούμε αυτό λες?

δουλεύει. το chill δεν δουλεύει με το anti lag.

βασικά πρέπει να το περιορίσεις τόσο ώστε να μην περνάει τα hz του monitor.

Δημοσ.

Δεμ ξέρω από "AFMF" (α ρε amd τόσα ονόματα υπάρχουν τι πας και διαλέγεις δηλαδή κάπου έλεος, προσλάβετε κανέναν στο τμήμα marketing ή αν δεν υπάρχει, δημιουργήστε το), οπότε θα μιλήσω γενικά:

Αν το monitor είναι πχ 160hz τότε ο στόχος είναι μετά το fg τα fps να μην υπερβαίνουν τα 160-(3 ή 4) = 156 πες fps. Καλό όμως είναι για χάρη του pacing αυτά να είναι και ομαλά, χωρίς πολλά σκαμπανεβάσματα. Εδώ πρέπει να δούμε τι lows έχουμε. Αν δηλαδή βλέπουμε ότι σε απαιτητικές σκηνές τα fps πέφτουν συχνά στα 120fps (με fg) καλό είναι να μπεί ο κόφτης στα 60fps ώστε αυτά να γίνουν 120 σταθερά με fg.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Α οκ το monitor είναι 240 οπότε δεν τα ξεπερνά στο σενάριο που δοκιμάστηκε από 100 native πήγε 180+ οπότε έμεινε κάτω από τα hz της οθόνης.

Ευχαριστώ πολύ.

Επεξ/σία από Inler
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...