Inanos Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 ώρα πριν, John_on_PC είπε Ναι σωστό φαίνεται. Βλέπω στο dirt 2 ultra 2K 78-81 hot spot 55-57gpu 3
just_a_dude Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Το hotspot είναι το θέμα, με βάση αυτό πάει το fan curve. 80 είναι κομπλέ.
John_on_PC Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, Inanos said: Βλέπω στο dirt 2 ultra 2K 78-81 hot spot 55-57gpu Μια χαρά, και εγώ εκεί είμαι. Βέβαια πάει ανάλογα το παιχνίδι, άλλα καίνε παραπάνω το hotspot, αλλά συνήθως μέχρι 82C πάει και το έχω δει μια φορά να πιάνει 84C το καλοκαίρι. Το χειμώνα δεν χρειάζεται το -5% power limit τόσο, αλλά το καλοκαίρι βοηθάει για να μην φθάνει 85C και αρχίζουν να ακούγονται τα ανεμιστηράκια. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από John_on_PC
scorpion8283 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 7 minutes ago, Inanos said: Βλέπω στο dirt 2 ultra 2K 78-81 hot spot 55-57gpu Μια χαρα ειναι!
akoinonitos Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Inanos είπε Σε ευχαριστώ. Οπότε τώρα είναι σωστό? Εχεις κανει καθολου undervolt στη καρτα? αν βαλεις τα mv καπου στα 1010-1030 με default ρολογια και το fun curve μεχρι το 40% θα ειναι οκ και σε temps και σε θορυβο. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από akoinonitos 2
peterako Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Καλός ήρθατε στο "Όλα ανάποδα"! Στο σημερινό επεισόδιο: Η φθηνότερη RX7700 430 ευρώ Η φθηνότερη RX6700? Μόνο 850!
John_on_PC Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 56 minutes ago, peterako said: Καλός ήρθατε στο "Όλα ανάποδα"! Στο σημερινό επεισόδιο: Η φθηνότερη RX7700 430 ευρώ Η φθηνότερη RX6700? Μόνο 850! Ε εντάξει, λογικό. Εαν η Asus 5090 κάνει 3500€, η 6700xt γιατί να μην κάνει 1520€; Βασικά, όχι, είναι λίγο τραβηγμένο. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, θα έπρεπε να κάνει 945€. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από John_on_PC
Aris-leme Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 6700 σταμάτησαν οπότε ότι να ναι ζητάνε. Το δοκίμασε κανείς Με FG στην πολύ γρήγορη κίνηση δείτε γύρο από τα ρούχα. Με FSRQ δεν έχει θέμα. Δεν έκανα παραπάνω δοκιμές. Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από Aris-leme
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα